-
PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.
Tohle je fakt debilni typ zpravy, vhodnej akorat na vyvolani retardovanych flamu. A pak v te diskuzi nemaji byt furt ho*na. -
27% z více jak 500 dotázaných britských maminek přiznalo, že by nechalo své ratolesti hrát GTA V.
jsem to taky hral uz v desiti a co? *2* -
Věřím, že kdyby se DICE chtělo, jelo by to na full. -
Paradox Newsletter co mi přišel.
-
No prostě obyčejný střední počítač a cenově tomu i PS4 odpovídá. Nic překvapivého:) -
proste z mysi a klavesnici my to prijde neintuitivni a velke ikony neprakticky... je to asi individualni..
ale uplne jsme odbehli od toho co jsem chtel rict.. PROČ ty hry potřebujou 8čky? zadnej rozumnej duvod nikdo zatim nerekl (u XP vs 7 to byla podpora DX11) tak PROČ bych si měl kupovat novej systém když ty hry můžou jet i na w7? -
Kdes to vyčetl? *8*
-
První recenze na Konzolové Diablo
Sou kolem 8/10 až 9/10 ( převažují devítky). Recenzenti pochvalujou ovladání, znovuhratelnost, Co-op a audiovizuální stránku... Asi koupim i na PS 3 *1* . -
The Humble Paradox Bundle Has Begun!
You’ve been demanding it for months, but we were too modest to make it happen… until now! The Humble Paradox Bundle will go live today, 8 p.m. CEST (11 a.m. PDT), and you can make a donation to your choice of worthy charities while picking up a bundle of Paradox favorites!
Of course, some of our fans aren’t very humble at all, and they’ll want to make a bigger donation. Which is why, if you donate more than $125, you get The Big Kahuna package… a copy of EVERY SINGLE PARADOX GAME on Steam (not including Europa Universalis IV or DLC packages)! -
Free-to-play střílečka Warface byla právě oznámena na Xbox 360.
A hezký trailer: http://warface.cz/video/warface-vyjde-na-x360-trailer/ -
LOL...takže konzolový nextgen se vyrovná středním detailům na PC :-)) Well -
brzdilo v cem konkretne ? to by me opravdu zajimalo co si v tom startu delal, ze te to brzdilo. Klasickej start uz je minulost, jo byl dobrej, ale byl cas na zmenu, ktera me osobne pri praci jeste nijak nezbrzdila. Start sem odjakziva pouzil akorat na pusteni control panelu, kterej si muzu pripichnout i do metra, a na vyhledani aplikace, coz funguje uplne stejne i tady.
-
Metro je fajn s dotykovym displejem... mam tablet s wRT a Metro používám denně, ale když jsem chvili něco dělal na kamarádově ntb s w8 tak mě to strašně brzdilo při práci... a představa že mám tohle na stolním compu mě děsí... idealni by byla ve w9 moznost volby mezi klasikou a Metrem..
-
Není špatnej, ale až moc se tam heká. *7*
-
Nj, ale to bylo kvůli architektuře HW konzole, vývojáři to neuměli pořádně využít, až někdy teď u Last Of US to bylo fakt vyždímaný na 100%, kdežto X86 architekturu vývojái znají z PC, takže tady moc velkej posun za 2 roky nebude... *3* -
The Last of Us se těší z nového update (1.03), který kromě oprav přináší i nový multiplayerový mód "Interrogation".
Ten mod je suprovej! Tak se dělá patch *2* -
a o s tim, taky si neschopny adaptace ? Windows 8 jsou uplne stejne s tim rozdilem ze misto startu mas Metro, coz absolutne neni zadnej problem pro cloveka kterej je schopnej se adaptovat kdyz je cas na zmenu. Smeju se lidem co si tam cpou s*acky jako 3rd party start button apd.
-
Tak PS 3 V době prodeje taky nebylo žádný terno a jak ty hry teď vypadají:). Last of Us, Uncharted, Gran Turismo, InFamous, God of War. Final Fantasy 13.. Má to jen 512 Ramek... 7 let starej HW.. Za dva roky ty hry budou vypadat o dost líp, než teď.
-
No osobně si myslím, že to bude i tím, že vývojáři se teď budou chovat tak trošku jako "prasata". Protože vzhledem k nárustu výkonu oproti současné generaci nebudou tak moc nuceni hry optimalizovat jako na současné generaci a prostě zbytečně zahltí výkon "zbytečnostmi" a trošku si užijou to, že mají plno místa na ptákoviny. -
Přišlo mě, že Frostbite je čistě pro interní použití a CryEngine (s vyjímkou CryTeku) pro externí licencování. I EA partners používají Frostbite.