-
Mě taky PS4 láká a tohle mě děsí taky. V minulý generaci jsem se chvíli taky rozmýšlel jestli koupit nebo ne, pak jsem PS3ku viděl u kamaráda a dost jsem se zhrozil jak ty hry vypadají. Myslím nějaký NHLko a GTA IV. Vypadalo to jak na mým starým počítači, kdy sem všechno stáhl low, vypl všechny AA a vsyncy a rozlišení dal na 720p aby se to hnulo. Jedině Last of Us jsem neviděl naživo a to je asi taky jediná hra z celýho života PS3 co mě lákala.
Asi počkám na nějakou slim verzi, v tý době bude větší nabídka her a bude jasno v tom co ta konzole dokáže.. btw tyhle řeči o tom, že vývojáři až po letech ví co konzole dokáže mě přijde jako umělý natahování hodnoty tý konzole. Prostě aby tam byl pokrok vidět, tak se spíš teď drží vzadu (pokud teda už třeba Division není TO maximum co uvidíme). -
Ale na Frosbite poběží valná většina titulů od EA (teda pokud nějak nezangažují CryEngine). A nemění to nic na tom, že se mi to nelíbí. *1*
-
Asi tak... *1*
-
Tohel sem zatím slyšel jen od DICE, že musí dělat kompromis:D.
FU*K! Sorry za double. -
Tohel sem zatím slyšel jen od DICE, že musí dělat kompromis:D
-
PS4 verze Battlefield 4 bude srovnatelná s PC verzí na střední nastavení.
A to sem si myslel ze soucasne s nastupem next genu budu muset upgradovat PC. A ve vysledku mi BF4 pobezi stejne. *6* -
No, já si nehodlám PS4 kupovat kvůli BF4. Koupím si ho jen (a pouze) kvůli exkluzivním titulům, které na PC prostě nevycházejí. Ale ty konzole ještě ani nevyšly a všude jenom slyším: "Musíme udělat kompromisy, výkon nestačí..." Tohle se mi moc nelíbí, to s předchozími generacemi nestávalo. *13*
-
je to tam tak nastavený skoro u všeho.. DS aby sis koupil 2ku, BF aby sis koupil DLC, Sims aby sis koupil těch zbývajících 9 datatdisků, RA samozřejmě... Ale co, nedal jsem sice jen 1 dolar ale zas ne tolik, aby mě to nějak trhalo žíly
-
Tak hlavně je to furt Alfa a ještě se to bude optimalizovat, ale i tak je mi to buřt *3* . A z prvních her se těžko vymáčkne maximum výkonu.
-
To je fakt vtip... já hraju na medium-high ted 3ku na 3 roky starym notasu... predpokladam ze ty naroky se zas tak lisit nebudou. Rikaji teda ze nextgen konzole ktera jeste nevysla je stejne vykonna jako 3 roky stary notebook? Pak chapu ty argumenty o nenutnosti upgradovat atd. *NOT*
-
A byl tam snad? *1*
-
*1* *1* *1* *1* *15* *1* *1* Neříkejte, že časem z toho vymačkají více... (ale PS4 si koupím, takže: no-hate please) *4* -
nevím, proč tady házíš pořád ten DS2 za 30 eur. snad už 5x byl na steamu za 5 dolarů nebo jako balík 1+2 za 10 eur... tedy z hlediska hodnoty hry už to byl provařenej titul zralej do nějakýho bundlu... a zapomínáš na to, že podle databáze steamu ten dead space 2 v bundlu být měl...
-
hahaha -
Jak víš, že všichni, co koupili Humble Origin Bundle, měli koupený 1. Dead Space? *1* Tady jde hlavně o ty lidi, co přišli do kontaktu se sérií Dead Space poprvý v životě. 1. díl nebyl nějak extra prodávaný a tímhle způsobem si EA rozšířilo fanouškovskou základnu této série. Ne každý sleduje slevy na portálech jako jsou Origin nebo Steam. Ostatně i mně stačí Summer Sale a mám na další rok vystaráno... Kdyby tam prostě hodili DS1 a DS2, tak tě v podstatě nic nenutí si 3. pořizovat, protože tam nemáš tu díru v příběhu (DS1, -|-, DS3). A tím, že na to hodili slevu se to v podstatě potvrdilo. (kdo by to kupoval na Stamu za 30e?) (pozn. neměli to promyšlený do důsledků, asi nečekali takový úspěch) *4*
-
Minimální požadavky pro PC betaverzi Project Spark: Windows 8, Intel Core i5, Intel HD4000, 4GB RAM.
Za 3 €? Hm, to sem prošvih... Bůhví kdy bude další akce, za 20 € se mi to kupovat nechce. Na Steamu dokonce za 30 €... -
jestli někoho tahle série zajímá, tak 1 a 2 dávno má (ty první dva díly byly v akci hodněkrát), nejvíc lidí nemělo právě ten 3. díl... vzdát se tedy dead space 3 s tím, že už se nevzdám i těch profláklých dílů předtím, tu logiku nemá... pokud chtěli vydělat nejvíc, dali by do akce díly 1 a 2 a čekali, že lidé koupí only origin dead space 3... podle mě nečekali tak velké prodeje, takhle se v podstatě hodnota těch uveřejněných her dost znehodnotila.
-
Minimální požadavky pro PC betaverzi Project Spark: Windows 8, Intel Core i5, Intel HD4000, 4GB RAM.
Néé už nám začínaj cpát windows 8... a bojím se že tohle nebude do budoucna jedinej případ
:(
btw: vsechny ty tabletovy funkce do next-genu asi tky budou chtít W8 protoze 7cky nemaji podporu Smartglass -
http://steamdb.info/sub/28705/
tady například můžeš vidět hru Giana Sisters, co šla do Levelu, kde je vidět region lock na CZ SK... -
ten obrázek tuším pochází z databáze steamu (steamdb.info), kdy lze sledovat, jaké změny v ní dochází. zjistíš díky tomu předčasně, co půjde do jakého bundlu a popřípadě s čím. tedy když vznikal origin bundle, rozhodně se chystaly do bundlu i ty ostatní hry. ale zřejmě pak došlo k nějaké změně. osobně si myslím, že EA překvapilo, kolik do toho lidé dávají peněz a kolik lidí to kupuje a řekli si, že se nevzdají dalších celkem velkých titulů, za které logicky mohou nějaké peníze ještě utržit (je škoda, že ten bundle nebyl nastaven i na to, že člověk mohl určit, kolik dá peněz EA...). proto taky v průběhu toho bundlu dali na originu dead space 2 do akce za 3 eura... moc lidí ho asi nekoupilo, protože snad každý čekal, že se v tom bundlu opravdu objeví...