-
To jsem nevěděl. -
Microsoft: Základní verze Killer Instinct není free-to-play hrou, ale velkorysým demem.
Velkorysé demo, s jednou postavou... aha. -
úžasné :D
-
No tak udělaj něco jako v dobách Segy a bude se nastavovat výkon pomocí externích komponentů :D a nebo vážně zdokonalý cloud gaming. Nevím, co se jim honí hlavou, ale když už teď je ten výkon takový normální resp u poloviny her nečekejte 60 snímků za vteřinu už dopředu atd. No uvidí se jestli neudělali přece jen chybu se změnou architektury.
-
To mi je sumak, ja recenze skoro nectu , jeste abych se nima ridil *15* .
-
Microsoft: Základní verze Killer Instinct není free-to-play hrou, ale velkorysým demem.
No comment. *7* -
Jak jinak, samozrejmne ze PC verze bude vzdy Nejhezci... *15*
-
Spis je pak ostuda te hry, ( teda jestli to nebyl, pouzwe zaujaty pohled na Payday2 od recenzenta(ky).
-
ali213 jedna ze skupin která dělá cracky.
Číňané jako 3DM.
I když je to divný. ali213 a 3DM vydali crack pro Betu. Tedy jestli ta fotka z cracknuté bety je to ještě větší komedie. Plnou verzi cracknula skupina Fairlight a tam by nick ali213 neměl být. I když to může být plná hra a jenom tam nechali část starého cracku.
Komedie no. -
Lucie Jiříková asi hodnotí hry jak to bylo kdysi zvykem. Pěkně z warezu.
Tohle je docela zajímavá věc. Pěkná ostuda. -
Aha už asi vim Ali213 je defaultní nick ve warez verzi hry ?
-
Stylově *1*
-
Jak se to pozná ?
-
Ses debil, a ja se snizuju jen na tvoji uroven, hodnotis lidi podle toho jak pisou ( i prestoze vis ze poruchy uceni, psani jsou.) Di se vycpat, ses pro mne jen hnilobnej hnidopich a nic vic. *3*
Anonym ? Jsi uplnej anonym, a jeho reci jdou mimo, nemas koule se zaregistrovat ci co. Tahni zpatky tam kde bydlis do stok. -
Tak za mne diky ( i bez +) .
-
Něco pro milovníky Dark Soul II:)
http://www.youtube.com/watch?v=mYsqfLp0HAc#t=270 -
Payday 2 na PCtuningu
Obrázky pro recenzi z pirátské verze *1*
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/27700-recenze-payday-2-super-multiplayer-ale-bidne-zpracovani -
Tady jde spíš o to, že vědí s čím a na co přesně to dělají. Grafika v PC pokud nehraješ hru tak dělá úplný kulový a procák ve většině případů stačí na hry průměrný. A udělat dobrou grafiku v koridorovkách není nic světobornýho je to jen takové stavění kulis v divadle vidíš jen to co máš vidět na velmi malém prostoru nic víc
-
100% to u "next-genu" nebude, něco žere operační systém, nahrávaní těch gameplayů a třeba také multi-tasking. *3*
-
Konzole využívají sto procent výkonu na hry, takže nepotřebujou tak nabušený HW. Podívej se na nějaký exkluzivní hry, jako třeba Killzone 2 a 3... God of War, Uncharted, Last of Us. Pecka grafika a to má PS 3 jen 512 Ramek.