-
PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...
PC verze pojede i na konzolích? -
PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...
PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. Xbox One verze bude nejlépe vypadat na Xbox One a PS4 verze bude nejlépe vypadat na PS4. -
To je vlastně fakt.. sorry *1*
-
Ty ho rad drazdis koukam. *3*
-
Battlefield 4 nabídne mod Defuse, který bude v podstatě totožný jako Search and Destroy.
Recyklat " Leta provareneho Why not? -
Děkuji za klíč.
-
Naopak podobné stěžování je cesta k zisku. A dokonce dvojitá. Vydávají se totiž cestou vyšlapanou Kotaku. Takové slouží jednak jako pandering pro SJWs a taky jako clickbait na ostatní.
-
To mi je... jsou to jen spatne podplaceni recenzenti, tak si zasteuzjou a jsou jeste radi.
-
V říjnu vyjde GOTY edice Halo 4, která nabídne novou verzi hry včetě vyšlých DLC.
Hmm, nova verze hry ? Tak zkusim ze zvyku, jasne jen sem na to tedy zvedavej , co tim je tedy mysleno. *7* -
Populous Origin Key
Doufám, že někdo využije i když je přes tu věc Origin. Já už mám na GOGu.
63KT-Z2QD-WW47-8T8R-S8CL
Tady jsou k tomu ještě nějaký instrukce http://www.origin.com/us/news/retro-with-populous -
Doporučuju čeknout jaký máš nastavení YouTube, jestli máš zaplý anotace, jestli máš up-to-date Flash atd.
-
Já vím, ale recenze se nemůžou přenést přes to, že jsou v těch hrách kozatý ženský.
-
Skullgirl super bojovka, Killer is Dead Paradni - pribehove i hratelnosti hra. *3*
-
A jeje "Patriot¸¸ se nam ozval *15* .
Nezapomente, trollici a multinickery zminuskovat, pravda se nerada slysi ja vim... zatim vam to moc nejde. -
Já tam teda vidím jenom malou bílou tečku. *7* *15*
-
Čímž jsi mě neopravil, protože já neříkám, že PS4 nevyjde letos, ale jen to, že původní zpráva mluvící o 29.listopadu byla označena za mylnou. :-)
-
Jo a přístě nedoporučuju lhát.
Blonďatá slečna řádně odzdrojovaná je.
http://2i.cz/2i/i/521ce089/072c42f17510e904248953c85857fd6b/4196a78d5e.p.jpg -
Díky.
-
Nech si to nadávání z boku. :-)
Jo a pokud jsi z pátýho videa nepochopil o jakou cenzuru jde, tak ti není pomoci. Vážně jsi mě překvapil. -
Pro Veskoslava, protože to nevyhrál jeho an@l comforter Xbone. *15* *15* *15*