Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...

PC verze pojede i na konzolích?
  • PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...

PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. Xbox One verze bude nejlépe vypadat na Xbox One a PS4 verze bude nejlépe vypadat na PS4.
  • God-of-War
    To je vlastně fakt.. sorry *1*
  • Jack1947
    Ty ho rad drazdis koukam. *3*
  • Jack1947

Battlefield 4 nabídne mod Defuse, který bude v podstatě totožný jako Search and Destroy.

Recyklat " Leta provareneho Why not?
  • Děkuji za klíč.
  • Naopak podobné stěžování je cesta k zisku. A dokonce dvojitá. Vydávají se totiž cestou vyšlapanou Kotaku. Takové slouží jednak jako pandering pro SJWs a taky jako clickbait na ostatní.
  • Jack1947
    To mi je... jsou to jen spatne podplaceni recenzenti, tak si zasteuzjou a jsou jeste radi.
  • Jack1947

V říjnu vyjde GOTY edice Halo 4, která nabídne novou verzi hry včetě vyšlých DLC.

Hmm, nova verze hry ? Tak zkusim ze zvyku, jasne jen sem na to tedy zvedavej , co tim je tedy mysleno. *7*
  • Populous Origin Key

Doufám, že někdo využije i když je přes tu věc Origin. Já už mám na GOGu.

63KT-Z2QD-WW47-8T8R-S8CL

Tady jsou k tomu ještě nějaký instrukce http://www.origin.com/us/news/retro-with-populous
  • Doporučuju čeknout jaký máš nastavení YouTube, jestli máš zaplý anotace, jestli máš up-to-date Flash atd.
  • Já vím, ale recenze se nemůžou přenést přes to, že jsou v těch hrách kozatý ženský.
  • Jack1947
    Skullgirl super bojovka, Killer is Dead Paradni - pribehove i hratelnosti hra. *3*
  • Jack1947
    A jeje "Patriot¸¸ se nam ozval *15* .

Nezapomente, trollici a multinickery zminuskovat, pravda se nerada slysi ja vim... zatim vam to moc nejde.
  • shefield2
    Já tam teda vidím jenom malou bílou tečku. *7* *15*
  • Čímž jsi mě neopravil, protože já neříkám, že PS4 nevyjde letos, ale jen to, že původní zpráva mluvící o 29.listopadu byla označena za mylnou. :-)
  • Jo a přístě nedoporučuju lhát.

Blonďatá slečna řádně odzdrojovaná je.
    http://2i.cz/2i/i/521ce089/072c42f17510e904248953c85857fd6b/4196a78d5e.p.jpg
  • Díky.
  • Nech si to nadávání z boku. :-)

Jo a pokud jsi z pátýho videa nepochopil o jakou cenzuru jde, tak ti není pomoci. Vážně jsi mě překvapil.
  • Pro Veskoslava, protože to nevyhrál jeho an@l comforter Xbone. *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit