Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -

Pokud jste si ho koupil pred pridanim, tak ho tam stoprocentne budete mit, dostali ho i ti, kteri platili pod prumer.
  • Navíc si myslim, že tyhle filmy jsou až tak moc záležitostí peněz, distribučních společností a sponzorů, diktující produkci v podstatě natočit přesně to, co lidi očekávaj podle mustru dnešních komixovejch filmů, že se tam nějakej autorskej otisk režiséra téměř ani nevyskytne.
  • ucho
    myslím že po oznámení herce na supermana tehdy veřejnost taky nebyla zrovna odvázaná...
  • ucho
    já si taky myslím, že se na to celkem hodí a že bude záležet, co z něho vytříská režisér...
  • Mike Laidlaw (šéf vývoje Dragon Age: Inquisition): Otevřený svět by pro hru nebyl to pravé ořechové.

Slohnul jsem si red alert 3 dikes... mel jsem s tim humblem chvili pockat netusil jsem ze zrovna EA tam jeste bude pridavat hry:D
  • No režisér poslední slovo většinou nemá. A už vůbec né v hollywoodu u filmů s nálepkou velkejch dojnejch krav, což jsou dnes skoro všechny MARVEL/DC comics adaptace. Téměř vždy má u filmu poslední slovo ten s penězma a pokud to není zároveň režisér, tak má režisér smůličku a už je to vše o kompromisech a o tom jaký ústupky je kdo schopnej komu udělat - a zase, donuť ustoupit někoho, na jehož financích popř. kontaktech záleží samotná existence filmu. *15*
  • A tobě díky za Medal of Honor. Crysis 2 už jsem nestihl... *4*
  • Ronox
    http://www.topnews.in/files/Ben-Affleck_1.jpg vs http://nerdsontherocks.com/wp-content/uploads/2012/03/batman_actors.jpg ... mě sedí a doufám, že nebud chraptět jak ten kret*n Bale.
  • Dead Space Origin Key 6DYG-3PCE-3QRY-HGLC-MMZ7
    Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key C2RH-ZKZN-VH44-ABE7-E43H
    Crysis 2 Maximum Edition Origin Key DNQY-RJFJ-LW9F-8BGX-AKFF
    Dead Space 3 Origin Key GTQ8-XX57-PSPF-9EKW-FV7D
    Medal of Honor Origin Key BUYG-5J2H-YS2U-CLTY-KD38
    Mirror's Edge Origin Key A7E6-38DR-RTWR-PK5J-D8YM
    Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key FDBB-9Q9U-9872-33N9-EXUA
    Populous Origin Key 2KZ9-F774-HPNF-6YMG-XVEQ
  • Děkuji za Dead Space... *3*
  • Dodatek

A zapomel jsem Dead Space steam klic - ZTWFA-JREEM-74BLJ
  • A tys u toho očividně byl :)..Nesoudil bych předčasně..
  • Par prebytecnych klicu

Mirrors Edge
    steam klic: 5QL5G-KHEB3-L0KQK
    origin klic: AEUC-JA27-5TUZ-8V73-277A

Dead space: origin klic 5EPF-WV59-7SZC-PS6Y-N9XM
  • Malleth
    Ben Affleck jako Seasoned Crime fighter? To je dobrej joke. Ten by se spíš hodil na Nathana Draka. Na Batmana je moc "sladkej". Batman by měl bejt trochu psychopat a ne takovej ulízanec.
    Zajímavý že na výběru herce pro supermana si očividně dali záležet. Tohle ale uspěchali a vybrali první hvězdu která jim přišla pod ruku.
    Navíc sem si jistej, že bude v masce vypadat dost blbě. Ostatně Balovi taky moc nepadla
  • Inquisitor
    Úplně vidim tu bandu děcek, jak celej den sedí u compu mačkají F5 aby jim něco neuteklo :D.
    Minimálně to zvedlo návštěvnost webu.
  • ucho
    tak v tomhle má předpokládám poslední slovo režisér... navíc film není o Batmanovi, bude tam pouze jako postava a myslím, že když Bena Aflecka povede schopný režisér, že by to mohlo být v pohodě...
  • Ronox
    Já zůstávám neutrální. Když oznámili Ledgera jako Jokera, tak jsem z toho byl hotovej a pak jak ho geniálně zahrál. Navíc tahle citace Snydera mi dává smysl:

“Ben provides an interesting counter-balance to Henry’s Superman. He has the acting chops to create a layered portrayal of a man who is older and wiser than Clark Kent and bears the scars of a seasoned crime fighter, but retain the charm that the world sees in billionaire Bruce Wayne. I can’t wait to work with him.”
  • hloupej nejni, ale do produkčních tahanic nevidíme...
  • ucho
    Zack Snyder není hloupej, takže na výsledek si rád počkám...
  • Malleth

Ben Affleck jako Batman - WTF?

Trochu offtopic: Novýho Batmana v Man of Steel 2 bude hrát Ben Affleck. Zajímalo by mě jakýho vylízance tohle napadlo.
    http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/ben-affleck-bude-hrat-batmana-v-pokracovani-muze-z-oceli/975380

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit