-
to je samozřejmě naprostý nesmysl ;) -
Taky jsem rád, že do toho nejdou. *4*
-
Affleck je ok, v The Town jsem mu roli drsňáka věřil, takže věřím, že k poloze Bruce - charismatického sympaťáka, dovede přidat i polohu Batmana - tvrdého bijce.
Možná, že určitou spojitost hraje fakt, že Affleck měl Supermana původně režírovat. Znamenalo by to, že nějakým způsobem by s projektem stále spojen. -
Mike Laidlaw (šéf vývoje Dragon Age: Inquisition): Otevřený svět by pro hru nebyl to pravé ořechové.
Uff, ještě že tak... -
A kdo tvrdí, že o nějakou kamerku stojí? Určitě si Kinect svoje zastánce najde, ale i mezi fanoušky XB1 se zvedla vlna nevole, že nebude k dostání verze bez kinectu. O tom, že měl být Kinect původně pořád v běhu ani nemluvím. Dále naprosto postrádám význam takových řešení. Když hraju, chci relaxovat. Až budu chtít bejt splavenej jako kůň, půjdu si zasportovat.
-
Jo nevděk vládne světem :)
-
dead space
diky moc -
Přejmenujte bleskovky na "Rozdávání klíčů". Jste sice hodný, že je tu rozdáváte a děláte ze sebe Ježíšky, ale pak nefňukejte když vám jakákoliv socka, co to tu F5kuje a vyžírá ani nepoděkuje. -_-
-
Až se začne pracovat na Gran Turismo pro PS4, bude se jednat zřejmě o sedmý díl.
Chyba,chyba,chyba. Tohle si Sony hrubě neohlídalo. -
Fergal Gara (Sony): Pokud si koupíte PS4 a k tomu FIFA 14, bude vás to stát méně než Xbox One s FIFA...
a kdyz si k tomu koupite kamerku, tak uz PS vychazi draz, nehlede, ze ta kamera je v porovnani s kinectem jak neco z praveku... A to nepocitam cenu Move -
Vím, řekls to slušně a všechno, mít to ještě, tak bych to dal asi tobě, ale..to vážně nemáš v okolí nikoho s kreditkou? Vždyť bez ni se reálně nedá moc dobře fungovat když se přehoupneš přes nějakou věkovou hranici (řekněme 18 let, chce si člověk přece nakupovat věci, hodně brigád přímo účet žádá aby ti tam dávali výplatu), to nemají ani rodiče kreditku? Pokud teda nemají zakázaný internetový bankovnictví
-
Vím, řekls to slušně a všechno, mít to ještě, tak bych to dal asi tobě, ale..to vážně nemáš v okolí nikoho s kreditkou? Vždyť bez ni se reálně nedá moc dobře fungovat když se přehoupneš přes nějakou věkovou hranici (řekněme 18 let, chce si člověk přece nakupovat věci, hodně brigád přímo účet žádá aby ti tam dávali výplatu), to nemají ani rodiče kreditku? Pokud teda nemají zakázaný internetový bankovnictví
-
Ach tak, vřelé díky!
-
Cavill mi sedl hodně .. typický rysy v ksichtu Supermana. Nejdřív všichni řvali, že to není amík a pak, že je hubenej. Ke konci se neskutečně vysekal a je to dobrý Superman prostě.
-
Nic si nezaslouzite
................ ICW9F-0B8I0-KEWR3
.......................... TDD9M-W8KGW-7B8BH -
Otevři si "starý" mail s odkazem na ty klíče a ony jsou už tam zakomponované;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=3m5xGvkI2K8
-
Tak jestli ho všichni srovnávaj s Christopherem Reevem, tak je to jasný, ale já sem s Cavillem problém neměl.
-
Jojo, taky se mi nelíbí, že se alespoň snaží ten hlas zamaskovat, aby ho nepoznali.
Lepší by bylo, kdyby mluvil normálně, alespoň by každej věděl, kdo to je ... *11* -
omlouvám se vím jak reagujete na někoho kdo tady žadoní a vím jaké máte k tomu připomínky ale jen prosím pokud někdo bude mít navíc kod k Command & Conquer: Red Alert 3 tak to pošlete pls na mail voklik@spoluzaci.cz - bohužel nemám k dispozici nikoho v okolí kdo má kreditku a psc na originu neberou - omlouvám se a prosím o slitování - a omlouvám se pokud někoho naštvu