-
Chci aby žili v lítosti *1* -
Miserius ma obvinovani z kradeze nejak v oblibe, jak Veskoslav trolly. *15*
-
Tak čmajznul *1* Prostě si něco co nejrychleji vzal ikdyz to nechtel, uz me napada jen vychcanek
-
Tak ukradnout je trochu silné slovo, když se tu ty klíče rozdávají dobrovolně zadarmo, ale přecijen nepochopím, proč si aktivoval hru, o kterou vlastně vůbec nemá zájem. To je na palici.
-
Ni No Kuni
Docela dost lidí tu rikalo ze tuhle gamesku poridi, az bude za rozumnou cenu. Tak ted ji mate za 450kc na digitalnim obchode *3* (500 pro lidi co nemaj ps+) -
Čtu teď level a fakt dobré:) Sice články o Wagamingu a Wowp jsem přeskočil, protože mě to naprosto nezajímá, ale věřím, že někoho ano. Zatím mě nejvíce pobavil Aleš a jeho hraní Doty 2:-D Jinak poznámka ke hraní. Ona "zrzka" nějak není příliš přívětivá k nováčkovi, přijde mi, že skutečně za ni umí hrát lidé, co tomu fakt věnují čas. Navíc hra Tě Aleši podle mě nudila, protože jsi jezdil pořád toho samého hrdinu a to je na palici. Já se přiznám, že prvních 30 her jsem jezdil hrdiny, co se mi tzv. líbili či jsem si je pamatoval z Doty. Kdybych já doporučoval hrdiny pro nováčky, tak bych postupně vyzkoušel všechny typy hrdinů (carry, tank, support), protože jsi mohl zjistit, že Tě mnohem více baví třeba jet nukera než support, což je Wind. Osobně bych si vyzkoušel jako nováček: Luna, Lina, Shadow Fiend, Juggernaut, Kunkka, Sniper, Razor a Lifestealer:) Člověk si vyzkouší různé typy hrdinů a pak zjišťuje, co mu vyhovuje. Ale hrát za jednoho pořád dokola X zápasů jako nováček, to je cesta, aby to člověk nikdy pak už nepouštěl. Navíc pak jsou různé typy výběrů zápasu (já používám Výběr ze tří a všichni náhodný), kdy nemusíš mít svého hrdinu vždy k dispozici. Je lepší si vyzkoušet postupně více hrdinů než jednoho "pořádně".
P.S: Jsem snad jediný, kdo Dotu 2 hraje česky? Přijde mi, že všichni recenzenti u nás to mají anglicky:) -
Shuhei Yoshida se omluvil za problémy s kamerou, která streamovala tiskovou konferenci Sony na GamesCom...
"To bylo naposledy co jsem najal Uwe Bolla, aby nám zrežíroval živý přenos tiskové konference"
CEO Kaz Hirai -
Souhlas
-
Téměř vždy je rovnou jinačí... To to tady každej druhej teprve objevil? To jste se připravili o spoustu her
-
Ahoj, jak je to s Humble Bundle, když te%d za 5 dnů vyprší čas od EA, bude automatický jinačí, nebo teba až za 2 týdny? Díky.
-
Takže jsi blbec, když jsi to napsal první ne? *1* Něco ukradneš a jeste se tu budes ohanet nejakejma kecama... A nevymyslej si nejaky hovadiny, napsal jsi par minut po ukradeni klice ze to ani nechces...
-
Miserius@tiscali.cz:
Největší blbec je ten který píše jinému, že je blbec *3*
Hru jsem si zahrál a tak extra mně nebavila a to se podle tebe rovná automaticky blbec.
Skvělé vidění světa. Bez nadávek to asi nejde. -
Diky moc, jde se radit.
-
Nový Level fakt dobrý:) Doporučuji. Ale za tu přední stránku bych Vám nejraději urval koule. Ta se vyloženě k novému stylu Levelu nehodí:)
-
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Naoplátku tady máte klíč na Burnout na Origin.
GDEE-M26Z-N6EB-QGL3-7S2M -
Dobře, je to jen trochu přehnaný, já proti těm filmům v podstatě nic nemám, jsou to skvělý blockbustery - určitě nejlepší svý doby, ale prostě čím víc jsou mířený na počet diváků a jejich peněženky, tím víc jsou ovlivněný distribučníma a produkčníma společnostma a tim více (samozřejmě nikdy úplně) je logicky potlačen autorskej vtisk režiséra i scénáristy. A to, ač už jsou filmy sebelepší, se popřít nedá.
-
Vývojáři Star Citizen zvažují port hry na PS4.
Cim dal tim lepsi zpravy:). -
Omlouvám se a ještě jednou se omlouvám. Zapomněl jsem, že žiji v době kamené. V době, kdy lidé nemají stálé připojení k internetu ikdyž mají tethering ve svých telefonech. V době, kdy je online DRM naprosto nepřistupitelná. V době, kdy člověk potřebuje warez verzi na odzkoušení, protože nedokáže vypozorovat gameplay z videií a recenzí. V době, kdy nemít platební kartu je IN a je to známka SWAGu a pořádný hipsteřiny.
-
První obrázky z Yakuza Ishin doplňuje informace, že vyjde na blíže nespecifikovanou Playstation platformu.
Díky -
klic se musi zadat na www.level.cz/hry/