-
Přesně, byla hromada slev/akcí takže člověk nakoupí pár her a do toho ještě ps+ hry... jakoby nestačilo, že teď bude GTA a Rome, myslím že jen tyhle dvě hry budou na hodně dlouho. :) -
šak to je dobré....
http://i.idnes.cz/12/082/cl6/PAR452d33_5ee8daa6fbf14393b77006fcc12e969e_0.jpg -
Rainbow 6: Patriots nebylo zrušeno, stále se na něm pracuje.
Nybrz, pouze "upozadeno¸¸ kvuli vetsim titulum jako je Division... -
Z PS Store se již můžete stáhnout GTA V, rozjet ovšem půjde až od 21. září.
Tak to je bry, (pro nekoho). -
At zije moznost zpetne editace co? *1*
-
Tak tak, Vesko, ty taky nejsi zrovna nejostřejší nožík v šuplíku, ale Osvícenej je ouplně jiná liga.
-
Rainbow 6: Patriots nebylo zrušeno, stále se na něm pracuje.
uz je pouzit. jak si ho ziskal ten je tvuj ? -
parádní cena, kdybych to chtěl hned hrát, okamžitě na to skočím. bohužel se ale nějak ty hry ke hraní nakupily, takže holt nekoupím a uvidím až tak za rok... (no a třeba to do té doby dají na PS+ zdarma :) )
-
Normalne jsem ti odpovedel ty trdlo
-
On se sere do veci, o kterych ty nic nevis? Tak proc o nich mluvis, kdyz o nich vlastne nic nevis?
-
napsal velký internetový onanista a mudrlant Veskoslávek co se séře do věcí o kterých nic neví, ale i tak má vždy pravdu a poslední slovo. Tak ti nevím co je horší
-
1 Ne znám dlouho 2 Neměl jsem jak koupit, až ted 3 Tyhle hry mě nezaujali, tak se ptam kdy a jaky humble bude---- Rači kdybys mi normálně odpověděl znalče.
-
To nemá cenu. Reaguješ na jednoho z největších tupců, co peklo vyplivlo....
-
40+ hodin hlavniho pribehu, pokud za to nedas 450 korun tak nevim
-
Podle tebe je 450kč u této hry rozumná cena ? já bych řekl, že tato hra odpovídá ceně 200 kč...ale beru, že někdo rád rozhazuje peníze
-
To jako máš pravdu, naštěstí překlad do Doty 2 dělal někdo, kdo fakt ví, co to znamená a překlady sedí:) Tudíž tady ta čeština pomůže, není humorná a pro nováčka, co neví, co jaký předmět dělá, přímo ideální.
-
I preklady jsou dost casto matouci a nekdy bohuzel i nechtene vtipny. Ja je proste nemam rad. Prijde mi to takovy hrozne neprirozeny.
Abych ale nekrivdil tak jsem si ted jeste vzpomel na dva ukazkovy preklady a to byl ten ve falloutu a hlavne ve starym xcomu (enemy unknown). Bez nich bych to tenkrat asi vubec nedal a byla to zase poctiva prace. -
Tak česky je spíše myšlen překlad. Jako já většinu těch předmětů znám i bez překladu, ale pro nováčka je podle mě dost možná lepší, aby začal na české verzi hry.
-
Ja pokud mozno nehraju nic cesky... Snad jedina hra ktera me bavila cesky byla Mafie ale tam ta cestina byla delana s laskou a dokonce mi ani nevadilo ze tam toho tolik namluvil Petr Rychly :D
-
Ty si vezmeš klíč ke hře, která Tě nakonec ani nezajímá a pak se ještě divíš, když ti lidé za to nadávají? *7*