-
http://games.tiscali.cz/gc-2013/
No ja nevim skoly nemam ale zda se mi ze clanku z GC je tam docela dost... -
jak jsem tady již psal "páni tvrdily že LEVEL Games nijak neovlivní a když tak pozitivně" pěkně se jim o tom mluvilo, ale asi nejde dělat obojí jako full-time job
-
Nezdá se ti to, pěkně to tu vázne. Redakce asi dává přednost plnění Levelu a na Games už nezůstává kapacita :-(
-
zaklínač 3
Bude to ještě dlouho trvat ale... Jak to vidíte? Bude to propadák nebo hit, který zadupe i dračí prameny ? Je ještě brzy ale stejně mě to nedá *1* -
Tak ještě včera tam byl i komentář o tom, že někomu asi dost leží jeden určitý web/časopis v žaludku a že nejrychlejší recenze neznamená automaticky nejlepší.... No a dneska už je záhadně pryč :D Aspoň vidím, že se za tu dobu nic nezměnilo a důvod, proč jsem odtamtud odešel, je pořád aktuální. V začátcích jsem Eurogameru fandil a chodíval na něj stejně často jako sem. Ale jak mi smazal dle mě neškodný příspěvek pan nově nastoupivší šéfredaktor přímo pod článkem, který oznamoval nástup nové redakce, řekl jsem si, že zlaté dny toho webu právě skončily....
-
Zdá se mi to nebo letošní gamescom byl od redakce pěkně odfláknuty neviděl jsem ani jeden videoblog nebo něco podobného, ani novinky se neobjevily nějak zvlášť aktuální. A nakonec ani recenze na nové hry nevyšli ikdyž recenze se netikají GC, ale i tak.
-
To je hezké a hlavně že páni tvrdily že LEVEL Games nijak neovlivní a když tak pozitivně, no nevšiml jsem si
-
Pilgrim66: Jména předmětů a hrdinů přeložena nejsou, to dá rozum
-
OMG tak to si fakt drsnej.. livin on the edge fakt ze jo. *7*
-
polopatě:skoro vždy bývá nový a jaký,to nikdy nikdo neví.....spokojen?
-
co vy na tom GTA vidíte *1* pro mě vůbec neočekávaná hra.
-
I kdyby fake nebyl, nebudu si kazit Intro s nejocekavanejsi hry roku...
-
Netvrdim ze ne *15* .
-
3-DAY Pass Red orchestra 2 3x
Neni to sice plna hra ( tu uz jsem aktivoval *15* ) nevim nekdo by chtel treba zkusit.
Jestli nekdo nema, bud pres steam nebo email, nemam nikoho komu poslat.
Tak mi napiste nick kdo by mnel zajem. (aspon vyzkouset) *3* -
Já vidím pod tím komentář:
"fake and gay like my dad"
*15* -
GTA V Intro leak
GTA V Intro + Loading Screen http://www.youtube.com/watch?v=FyXJm9qSkns -
Jj, to bylo dobre. Je prima jak moc se zajima o konkurenci a jak mu lezi v zaludku.
Zase je ale pravda, ze jako ctenar Games cekas na recenze novyho Splintera, Payday, XCOMu a dalsich, kdezto jako ctenar Levelu uz je mas. A od lidi, co pisou i sem. -
To meleš z hladu, nebo co to jako má být ?
-
A jak jsou ty překlady, nedokážu si představit překlady typu Zloděj života, Lovec odměn, Zloduch stínu, Zemětřes apod...
-
C-C-C. Pánové no to se dělá?! *1*
"Samozřejmě tyto články nebudeme schovávat někam jinam, protože Eurogaymer je naší jedinou prioritou..."
Jsem myslel, že mu vadí "kérování" *8*