Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klíč

Já bych chtěl jeden klíč na Dotu a jeden na TF2, děkuji všem který mi je pošlou
  • Veskoslav
    Můžeš proboha....Mám internetové bankovnictví od 14....
  • To víc zaplatím za ty jejich nesmyslný poplatky než za hry.
  • Kreditku nedostaneš za den.Navíc bych řekl, že lidi co škemrají o kódy nejsou plnoletí a ti (myslím) nemůžou mít internetové bankovnictví.
  • ucho
    zkus tam napsat do chatu
  • Pokud zvete tak nick KubaPes u mě..rád taky přihodím pár klíčů nebo poměním..děkuji
  • Veskoslav
    Já z Dead Space 3, protože tam mi chybí:)
  • Veskoslav
    Není kreditka jako kreditka a navíc musíš mít aktivované internetové bankovnictví:-P
  • tos uhod, kup si to sám nebo popros tátu
  • Mam tu klice na Dead 1,3 ... Edge .... The sims 3 ... Crysis 2 ,,, nema nekdo neco zajimaveho na vymenu ? Zdejsi somraky, kteri neumi rict ani diky ignoruju :P
  • Inquisitor
    Tak do skupiny bych to dal, ale většina byla na Origin.
  • ale divný jak z toho výběru všichni žerou bf a crysis... Já mám největší radost z Mirror's Edge a Dead Spacu trojky
  • Nebo...
    Krok 1: Zajít do banky, zažádat o účet a kreditní kartu.
    Krok 2: Profit
  • Vostoq

?

Asi invite do skupiny nehrozi ze?
  • Veskoslav
    Si to kup socko...Proboha jak nesnáším slovo socka, na tebe se hodí perfektně. A neříkej, že ani rodiče by nebyli ochotni ti dám 100 Kč.....
  • Veskoslav
    No to by chtělo:-D Nick Veska *1*
  • ucho
    mBank je na ty internetové operace ideální, je to zdarma, vše nastavitelné přes net, tedy díky hlídání si limitů a případně vedení více účtů vás nikdo nepřipraví o peníze (nebo alespoň ne o moc), ani kdybyste tu kartu vystavili na netu.
    jo KB je ale jiná kapitola, tam musíte i se změnou limitu na pobočku :D
  • Rada pro lidi, co nemají kreditku a chtějí humble bundle.

Krok 1:Kupte si přes PSC na steamu steamwallet v hodnotě 5euro.
    Krok 2:Zajděte na steam komuntní market a kupte si 3TF2 klíče, který seženete cca 1,6euro za každý
    Krok 3:Jděte na stránku http://www.steamtrades.com/forum, přihlašte se pomocí steam účtu.
    Krok 4:Založte nový topic tlačítkem "New Topic".
    Krok 5:Topic pojmenujte takto :"[H] 3 TF2 keys [W] humble origin bundle BTA"
    Krok 6:Počkejte, na nabýdky.Až se vám někdo ozve, ověřte si jeho reputaci!
    Krok 7:Jestli je ten člověk v pořádku, přidejte si ho, pozdravte ho a zptejte si ho(anglicky!) jestli vážně chce 3TF2 klíče, za humble origin bundle BTA (non-BTA znamená bez BF3 a bez zhe sims 3).
    Krok 8:Jestli je všechno v pořádku, pozvěte ho k obchodování a pošlete mu 3 TF2 klíče.
    Krok 9:Aktivujte klíče, které vám pošle přes chat na originu nebo steamu.Potom už stahujte a hrajte. *4*
  • třeba mBank to již má několik let na klasické kartě "od výroby" povolené..
  • Ještě by to chtělo pozvání. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit