-
Kdybych si to mohla nějak koupit tak bych tu "nežebrala" , ale bohužel je to tak když není jiná možnost *13* *9* *13*
-
stream
Rád bych pozval všechny nadšené hráče a diváky na svůj nový stream kanál. Streamovat budu všechny možné hry od singleplayer po multiplayer hry. Fungovat začnu od pondělí 19.8.2013. Více si můžete přečíst v infu na kanále http://www.twitch.tv/godswill1988 -
Díky moc, už je doma a už i stahuju.
-
To mi neřikej že si někdo z těch žebráků mysli ze to první sukni každej pošle *1*
-
Mcpixel
Moc ráda bych si zahrála McPixel ale bohužel nemám kreditní kartu ani paypal atd. :/ a tedy si to bohužel koupit nemohu, je mi jen 15
pokud by byl někdo tak hodný a poslal mě klíč tak bych byla strašně moc ráda kdyby mě to někdo poslal na email: aneta.popova@seznam.cz
Pewdiepie *14* -
Ok, ale emailum nevěřim, tak jsem ti ho poslal poštou...
-
A neměl bys Ty nějaký ten klíč, který bys mohl postrádat. Mám zájem o jakoukoliv hru. Kdyžtak mi ho pošli na mail: jentrollim@seznam.cz.
-
+1000!
Hodně pobavilo *15* -
To mi hlava nebere. Těm sockám přijde lepší cely den žebrat v diskuzích než si to za dvacku koupit... Vysvětlí mi to někdo? A netvrďte mi ze nemate kreditku, jsou jiny zpusoby jak to dostat a urcite nekoho koho znate je ochotnej vam to za dvacku koupit... To nemate zadnou sebeuctu? Takle tu žebrat něco co při rozdělení vyjde na 2 koruny?
-
Můžeš si nechat vygenerovat jak na Steam (asi 5 her), tak i na Origin - některé hry i dvakrát. Alespoň tedy mně to šlo *3*
-
tak dostanes klice na steam i origin u vetsiny her a malokdo je takovy osel, ze to chce mit tam i tam ;)
-
počkat....to jako že jsou steam a origin keys dělitelné?...jakože každý můžu použít zvlášť?...se mi nějak nezdá
-
zatím pařím asi hodinku a je to naprosto super :) a jak by se dalo čekat, ty nejzajímavější věci se člověk dozví, když si přečte zmuchlaný papíry v koši nebo poznámky na kartičkách zastrčený za polštářem v gauči :D zbožňuju hry, kde je na každým rohu něco schovanýho!
-
Občas se až divím, jak umí být některé nicky výstižné *15*
-
Málem bych zapomněl. V Tescu by měly být hry na Xbox a PS3 od EA s 50-70% slevou, Crysis 3 je teď například za 599 Kč (pc verze 499 kč), Bf3 za 649 Kč (pc 499 kč, Premium za 899 Kč) atd. Tak se kdyžtak mrkněte:)
-
Hahahahahahahahaha *1* *2*
-
zajebany pic*s najradse by som ta zajebal
-
Medal of Honor 2010 multiplayer
Když se připojím do hry tak mě to ani ne za minutu pokaždé vykopne. Zkoušel jsem update punkbusteru , restart a vypnutí firewallu. Nic nefungovalo. Na netu jsem taky žádný funkční řešení nenašel. Máte někdo nějaký návrhy ?
edit: Vyřešeno zkusil jsem stáhnout origin verzi hry ta mi zase pro změnu zamrzávala při načítání ale po updatu punkbusteru vše běží v pořádku -
Nějak mi uniká smysl toho si to kupovat a celý to rozdat nějakejm fakanům.
-
Díky, nedávno jsem o tom četl ve SCORE a vypadá to věru zajímavě! *3*