Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi jsou zlý, tady máš klíč :
    J4S3M-U80HA-5OCK4

*14*
  • Keyz
    Co kdyby se jede protivník rozhodl, že půjde na WC anebo si obstará jídlo. Prostě musíš čekat. :)
    Strašný. Ale chápu, že to lidi baví. Máš čas na rozmyšlení a jsou to trochu šachy. Prostě řešíš tahy dopředu.
  • Warriosparky
    McPixel je na Steamu. A k placení na Steamu NEpotřebuješ nutně kreditku či paypal, platit se dá i přes paysafecard.
  • hlavně je otrava při tahovejch soubojích, když stojíš proti 5+ protivníkům a musíš čekat, až si každej z nich popojde, sekne tě, pak zas někam odskočí...
  • Veskoslav
    Já jsem si doplnil knihovnu a zbytek rozdal:)
  • Veskoslav
    Já si počkám na Grimrock II a zatím jezdím od komunity mise:)
  • je teď ve weekly humble bundle...
  • Keyz
    Vypadá na velkou "otevřenou" hru. To Grimrock není a ani dvojka to asi nebude.

I když bych raději to co jsem psal, tak tohle asi neodmítnu. Obávám se aby to nebylo moc lehké. Grimrock byl na dnešní poměry celkem obtížný. Hlavně některé vedlejší "úkoly".

- Tahové boje v podobných hrách nemám rád z podstaty. Prostě hodinu mohu vymýšlet co udělám atd. Není to pak tak živé. Raději bych i XCOM v reálném čas, pak by to bylo zase zajímavější. Taky odpadají různé honičky, které šly provozovat v Grimrocku.
  • Grimrock z dungeonů jen sálá . Za tahový systém budu vděčný (Minimálněv otevřených městech by ty úkroky mohly být plynulejší ) a cell shading prostě vypadá stále cool . Kandidát na virtuální poličku i když je za ním Ubisoft s Upray :/
  • Tilwaen
    Kdybychom byli grammar nazi, tak nejenom v mě/mně, ale i v čárkách *2*

Nicméně k tématu, o téhle hře slyším poprvé - to je také v nějaké akci, nebo chceš po nás plnou hru, OP?
  • Tilwaen
    U mne si tedy EA dost šplhla - výnos z tamějšího prodeje na HB totiž nejde do kapsy EA, ale částku rozdělíš dle svého mínění mezi HB a charitu (charity). Spíš než z EA jsem byla rozpačitá z toho, zda těch lehce nadprůměrných 5$, co jsem jim tam dala, nebylo za takové hry málo; výběr her mi sedl, třeba jsem osobně BF3 ještě nehrála a mám tak konečně možnost ho zkusit *4*

Ale jsou tu i tací, co přispěli čistě na dobročinné účely a klíče prostě rozdali... *4*
  • Keyz

Might & Magic X Trailer

http://www.rockpapershotgun.com/2013/08/16/apparently-weve-got-the-might-magic-x-trailer-first/

Vypadá to na bohatý a zajímavý svět. Osobně se mi nelíbí dvě věci. Napůl komixová grafika oproti Grimrocku a tahový souboj, který je z podstaty naprosto neautentický. U Grimrocku sice AI nemohla chodit jak se jí chtělo ale šlo o rychlost jako to má být.
  • Humble bundle mívá super akce , ale z EA akce jsem docela rozpačitý .... jestli bych něco koupil , tak spíš základní balík kvůli Mirrors Edge a snadi Death Space 3 . Sims nehraji , BF3 je najednou všude zdarma (přijde 4 ...)

Když online , tak to už raděl freeto play Mechwarriora nebo sebemskačství ve WoT . Battlefield u mne už klesl na úroveň Cod ...
  • Má chybu v mě/mně *3* !
  • Přebal Thiefa vypadá stylově, Garrett chce vaši duši a nebo alespoň peněženku.

Jo, to je možný... Ale je to bez gramatických chyb, což je docela drsný síto pro většinu z nich. Jestli ale je, nechť do roka a do dna dostane cihlou po lebeni.
  • Miserius
    Tak ale musis brat v potaz moznost ze to je jen jeden z exotu kterej to zkouší jako holčina *3*
  • Přebal Thiefa vypadá stylově, Garrett chce vaši duši a nebo alespoň peněženku.

Ale no tak. Napsala to hezky, slušně, bez chyb, poprosila a poděkovala. Naproti těm exotům co tu furt votravujou, je to nebe a dudy. Musíš umět poznat rozdíl mezi debilnim žebránim a slušnou žádostí. Kdybych tu hru měl, pošlu. Nemám.
  • Podle mně je to furt ten stejnej týpek jenom pod jinejma nickama.....
  • není nic lepšího než pro radost zmuchlat pár plechů. dobrá hra, už ji nějakou chvíli hraju
  • Miserius
    A muzes mi rict jak jsi prisel/prisla na to ze tady kazdej vesele rozdava klice? Myslim...jak je mozny ze se sem slejza tolik zebraku, copak o tom psali nekde na Novinkach?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit