Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předpokládám, že ano když si při aktivaci nevybereš ruskou, ale českou/anglickou verzi ;)
  • Duuku
    Tak to je skvela zprava :)
  • Dvojka tam brzy přibude. Toho se nemusíš bát, časem jí dostaneš. *3*
  • Duuku
    Humble Origin Bundle, pekna akce, hned sem nevahal tu stovku za to dat, jen skoda, ze kdyz uz tam je Dead Space 1 a 3, ze tam nedali rovnou i tu dvojku aby byla sbirka kompletni. *9*
  • Battlefield 3

Zdravím,
    chtěl bych se zeptat, jestli zbavím ruštiny, když si koupím BF3 v humble bundle.
  • Tilwaen
    ↑ Tak. Aspoň si nepřipadám sama *15*
  • Tak díky za Medála! Tak teda můžu s kámošem hrát jak Battlefield, tak Medal of Honor *1* . Ale nebylo by od věci napsat, od čeho ty klíče jsou *3* .
  • Já praktikuju třeba to samý. A jako paranoia mi to ani moc nepříde... Jak známe sony tak ta bezpečnost těch jejich služeb neni nic moc extra a nevim co je sakra tak těžký mi dát možnost platit každou platbu zvlášť přes PayPal.
  • Asi 4 hodiny to hledalo hry co mám na kompu a pak jsem to vypnul. Zetim se bez toho obejdu
  • michelangelo
    Zkusil jsem a okamzite to muselo jit pryc.
  • pernicek

steam keys

6l0q9-8a95r-jakac
    ny6y2-4a5rv-9tzai
    vxjib-kr75t-icqyc
  • Veskoslav

Humble Bundle od EA, jehož výtěžek jde pouze na charitu, zatím vydělal krásné tři miliony dolarů.

Bych řekl krásných 6 miliónů *1*
  • Jazz
    Mně tedy ne.
  • nekromant33
    slowpoke
  • Humble Origin Bundle Bonus

http://i.imgur.com/dHgtwGC.png
    - tyto hry nejspíš budou přidány do bundlu
    *4*
  • Ano, funguje to věru pěkně. Crysis 3 mi to nastavilo tak akorát, žádné sekání ani poklesy frameratu nepozoruju. A co ti brání to prostě vyzkoušet? *1*
  • Tilwaen
    Ze starší generace nejsem, jsem jen... opatrná *15*
  • Ataker
    Využíváte někdo tu aplikaci NVIDIA Geforce Experience? Jestli se tomu dá věřit, že nastaví ty detaily hry nejlíp pro danou sestavu? Díky
  • Miserius
    Mas vubec povoleny na ty karte online platby?
  • Miserius
    tak to paranoia už je no *2* Nejsi starší generace? Ta se bojí pomalu i z bankomatu brát prachy, co kdyby jim někdo vykoukal PIN *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit