-
Kdy bude recenze na Dotu 2?:-D
*5* -
humble klíče
mno...přidám se k těm,co dají nějaký klíče,takže kdo chce,přidejte na steamu:double_d_master ;) mejta sa -
Celkem mě Tvůj příspěvek zaujal, tak jsem trochu hledala a máš pravdu - ono to tam ve své podstatě nikde vypnout nejde. Jediný způsob, jak to udělat, je vypnout dialogy - což ovšem (jak si lze odvodit) vypne veškeré herní dialogy, nejen zvuk nanosuitu. Teoreticky by na to mohl existovat nějaký mod, protože podle reakcí na různých fórech nejsi ani zdaleka jediný, koho to štve (zejména u nanovize, jejíž hláška je hlasitější).
Já osobně s tím tedy problém neměla, občas jsem i cestou jen tak protočila stealth a armor, protože jak psal už HAF výše, ten hlas je super *15*
Edit: Našla jsem link na toto: http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showpost.php?p=8671123&postcount=662 Měl by to být mod, který vypne zvuk nanosuitu. Nezkoušela jsem a nic nemohu zaručit, jak jistě pochopíš.
Edit č. 2: Mod je podle všeho spolehlivý a jediné, co neodstraní, je paradoxně ta nanovize, protože to je prý nějaký bug. Více zde: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1809539&page=2 -
dík
-
The Showdown Effect Steam Key
kpqgj-2w8hl-0fgn4 -
musíš ve win do ovladacích panelů -> odinstalovat program -> crysis 2 (R)
-
Přebal Thiefa vypadá stylově, Garrett chce vaši duši a nebo alespoň peněženku.
Ale jo, zpočátku. Ale když na mě ten overal furt řve "CLOAK ENGAGED", "MAXIMUM ARMOR", "YOUR TARGET IS HERE" a blablabla, tak mě to vzhledem k tomu, že se rád courám, a používám třeba zneviditelňování dost často, jednoduše sejří. -
Dyť je to cool, to sem právě dycky hrozně žral. Jak to tim megahlubokym hlasem zahlásí Maximum Armor.
-
Díky nepopiratelnému všehoznalství místních odborníků se odvážím napsat svoji skromnou žádost zde: i stalo se, že jsem se cestami osudu dostal do křížku s Humble Bundlem, jehož součástí je i slovutný Crysis 2. I pamětliv prvního dílu vím, že se dalo mluvení toho vpravdě módního obleku vhodného do každé příležitosti vypnout, neboť nejsem zrovna příznivcem, když mi kus šatníku oznamuje každé uprdnutí, co ve hře udělám. Nuže k jádru pudla - jak kurvafix vypnu ten debilní kus nanohadru, aby mi tam furt nemlel...
-
Moc děkuji za Dead Space :)
-
Origin klíče
Dead Space: EGBT-8KRL-UQSL-N9N6-DB2H
Burnout: 28QQ-34ZE-GHG4-EM7E-7FTE
Crysis 2: E9ZH-PVKG-S2RV-W8AD-PR9U
Medal of Honor: DSC4-YTUL-CRGB-FDT8-Z6FH
Mirror's Edge: 5Z4L-D724-FXME-BRN8-HGUQ -
O co, že třeba sem nevěděl, že to jde aj na steam. Ano, byla to moje chyba, že sem si to nepročetl, ale měl sem za to, že když je to H Origin B, tak je to jen pro Origin. Škoda té poslední tvojí věty... působí to celé na mě potom dost arogantně.
-
Existuje i funkce odinstalace. Ta se používá, když něco vyzkoušíš a zjistíš, že je to zbytečné. Velmi užitečná věc. Pokud se bojíš starých souborů v registru, můžeš jednou za čas použít vyčištění disku, nebo si nainstalovat speciální program, ale to už by bylo zase instalování hovadin...
-
lidi dostanou neco zadarmo a ještě si stěžují jaký je to opruz, to je opravdu vrchol...
-
Si vem, že tam je ještě přes deset dní! Paráda víc takových akcí!
-
Co mně brání? No to, že si nechci do PC instalovat zbytečné hovadiny...
-
Díky *4*
-
Kdo hledá najde =D, i když je fakt že hledat to je celkem vopruz.
-
Hambl Bambl BF 3
Origin key Battlefield 3
6R5M-FH95-6LDM-LD3M-WRMB
enjoy -
Jo, přesně, logika "lidem se nelíbil příliš akční soubojový systém z DA2, tak tam dáme přímé ovládání postav, kdy se bude jednotlivými tlačítky používat úskok, blok apod., čímž přidáme více taktiky" je naprosto úžasná! Pořád si držím naději, že vzhledem k X360 ovladači to byla čistě konzolová verze a PC bude normální bez podobných "vylepšení"....