Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Postavy po každým updatu vyvažujou,
  • Veskoslav
    Já v Dotě 2 mám nahráno něco přes 350 hodin:) Jenom že když vyšla, tak by redakce mohla udělat nějaké shrnuté vývoje, článek o zajímavostech či recenzi.
  • J.E. Sawyer: the importance of real-world knowledge for game design

http://youtu.be/vxaGXxWdDs8
  • medal of honor
  • Má úcta, spanilá dámo! Vyzkouším, a děkuji.
  • *troškař
  • Žádnej toškař *1*
  • Miserius
    Sis vzal všechny? *1* *12*
  • MidnighT91
    Tenhle tvůj koment je perfektní, rozesmál jsi mě na zbytek dne...
  • MidnighT91

Videa z neoficiálního remaku TES III: Morrowind, který poběží na stejném enginu jako TES V: Skyrim.

Ten chlapík co pro to dělal hudbu je fakt dobrej http://www.youtube.com/watch?v=DOQsYk8cbnE&list=PL90229471516D05ED
  • Tak na pewdiepie se koukám kvůli tomu že hraje hry o kterých bych neměl ani tušení
  • Teda morrovind Jsem pořádně nehrál, ale podle mě to video s názvem skyvind je morrovind
  • OMG díky za klíče velmi moc dekuju :)
  • Videa z neoficiálního remaku TES III: Morrowind, který poběží na stejném enginu jako TES V: Skyrim.

Na videu je město Bravil z Oblivionu, zřejmě částečně v enginu Skyrimu. Remake Morrowindu nevidět.
  • Klíče Humble Bumble

Konečně jsem se dostal ke koupi obou Humble Bumble...nějaké hry už mám + origin kódy si nechávám jen pro ty, co nejsou na Steamu, takže zde dávám kódy, které nevyužiju. Laskavě napište, když něco aktivujete, ať se tady nemusí snažit ostatní.

Mirrors Edge - steam - I9GNV-B6QGP-M4TAT - origin - F8QG-M2XG-MCG6-7KV3-PKVK
    Thomas Was Alone - steam - MCJ0E-E3KGQ-EBED8
    Dead Space - 6Q2S-F4PS-CL2C-WCLS-KYXP
    Burnout Paradise: The Ultimate Box - 4BW6-43RB-RJFJ-BKK9-TKGY
    Crysis 2 Maximum Edition - G3SS-CFJK-3XXP-9E6L-NNN3
    Medal of Honor - GGWN-HGNU-G2B8-BNN9-N8P8
    The Sims 3 - CR33-Q46R-B8YM-ZEMV-FGHX, DLC - BPTK-GCWT-XFMA-YZBQ-UN6K a 8EHZ-SNQ5-RU3V-VZF2-RCTB
  • Musím souhlasit, taky nechápu, co je na tom, sledovat, jak někdo jný hraje.
  • Humble Bundle od EA, jehož výtěžek jde pouze na charitu, zatím vydělal krásné tři miliony dolarů.

tak ji vyzkoušej a máš to :D ...ale ve shrnutí......je to daleko težší než LoL a komplexnější,ale některé postavy mi přijdou nevyvážené(aspoň v betě)
  • rancor1223
    A to proč? Já nechápu proč je tak populární a nesleduji jeho videa a přesto jsem si kvůli právě Showdown Effectu ten bundle koupil.
  • Někdo je tu fanoušek pewdiepie *1*
  • ???? Na co si konzolista kupuje EA Bundle ? Nebo už je to jinak ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit