Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Bezesporu, kdo taky ne *15*

Ani mi tak nejde o Sony samotné, ale o lidi, kteří se jim už nejednou nabourali do databáze. Kdekoliv po mě chtějí podobné údaje, tak se otáčím o 180° a papa šáteček. Zkrátka paranoia, já vím *15*
  • Tohle je moje první setkání s PS Plus a to mám PS3 už dva roky. Přišel e-mail - ok tak to zkusim... ne nezkusim, protože to chce info o plat. kartě... ok, tak jim budu věřit... ne, nemůžu, protože mi to hází po zadání všech informací několikrát překontrolovaných zkurvenej error. Na zákaznickou linku jebu. --- Tím se moje nasranost ještě stupňuje. Mě by zajímal ten důvod PROČ, když už mi e-mailem nabízej FREE trial, tak PROČ chtějí info mojí plat. karty. Nemůže to bejt prostě jednoduchý - zadám kód a na 30 dni jedu. "Automatic Funding" mám v PS3 defaultně nastavenej na OFF, takže s tímhle by problém po vypršení nebyl.

Už na to ale seru. Od rána se pročítám spousta diskuzema a už mě to nebaví. Neberou mojí kreditku? Fajn. :'(
  • Miserius
    Myslis, ze si Sony brousí zuby na tvoje úspory?
  • Tilwaen
    Možná jsem paranoidní, ale info o své platební kartě bych jinam než PayPalu nesvěřila; rozhořčení OP plně chápu.
  • Miserius
    Co jsi tak vykulenej? To chce naprosto kazda premiova sluzba ktera ti da Trial, po vyprseni te to rovnou zkrouhne, nebo to zrusis
  • Tilwaen
    "Lidi jsou zlý" ... *15*
  • Tilwaen
    Však tak polovina z klíčů na Steam byla (celkem 5) a u těch her, které byly pouze na Origin, je Origin vyžadován i na "normální" hraní, přičemž na Steamu nejsou, ne? Tak o co jde?
  • Protože je defalutně po 30-ti dnech nastaveno, že se PS+ prodlouží o 3 měsíce a někdo třeba zapomene vypnout automatické obnovení. Já jsem vždycky zadal kartu a po aktivaci voucheru jsem ji smazal a vše v pohodě. Zas takovej problém to neni, ne?
  • PS Plus

Přišel mi e-mail s "Your exclusive 30 day free PlayStation Plus voucher*", zadám kód a chce to informace o platební kartě? WTF? Uniklo mi něco nebo jsou Sony takoví čůráci, že když už otravujou e-mailem s voucherem ZADARMO (!), tak k tomu ještě chtěj info o plat. kartě... PROČ?
  • jako jo, nabídka je to slušná,ale origin me nebere. Sice sem ho používal pro hraní BF3, ale není to nic, k čemu bych se chtěl dobrovolně vracet, takže toho nevyužiju. Byt to pro steam, tak jdu do toho.
  • Třeba nechápu lidi, kteří hrají HOMAM online. Hotseat se mi zdá jako jediný rozumný multiplayer.
  • Viktor_H

Dragon Age

Říkal jsem, že mi to připomíná Dark Souls a tohle video o soubjovém systému mě v tom utvrzuje: http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2013/08/16/combat-of-dragon-age-inquisition.aspx

Celé je to ale docela divné, ježto Mike Laidlaw před časem řekl toto: "In fact, there was a very clear rule about active dodging and defenses put down in my first combat design doc that said I believed that active dodges would fail in a party-based game, because the player would feel as if he could only play the "tank" of the party in order to have maximum effectiveness." - Taky si neumím představit, jak to chtějí vyřešit.
  • podle mě tam asi přidaj nějaký nfs......je to vcelku logický nb CoD....obě série budou mít nový díl
  • *1* Tahové souboje jsou otrava jen při multiplayeru s živými hráči . Pořádná tahová strategie využívá toho že počítač vyhodnotí situaci a táhne s jednotkami mnohem rychlej než vy . Pokud se musí čekat na "přemýšlení" počítařového oponenta tak dlouho že vás to začne nudit , není to dobře udělaná hra !
  • Ano jdou
  • Ja zjistil ze to ma docela prijemnej jizdni model kdyz se to nehraje na klavesnici a zacalo me dost bavit se prohanet po tech uzkejch silnickach. Je to moc fajn ale stejne to jezdeni bude potrebovat jeste trochu prace i kdyz se autori dusujou jak realisticky to je....
  • Age of Empires 2 HD - The Forgotten

Před dvěma dny Microsoft oznámil vývoj nového datadisku, který by měl vyjít na podzim a přidat několik nových civilizací, kampaní, map apod. Více: http://steamcommunity.com/app/221380/discussions/1/864976115141842643/
  • ucho

humble bundle origin

taková hypotetická otázka napůl ověřená praxí. nejdou náhodou na originu aktivovat hry zakoupené i jinde a to pomocí klasického product keye?

příklad Medal of Honor
    - aktivoval jsem ho na steamu, kde vidím cd key
    - tento cd key mohu vzít a aktivovat ho na originu (vyzkoušeno a nabízí mí to 5 jazykových verzí)
    - ještě pořád mám tím pádem k dispozici origin kód z humble bundle, který by měl jít rovněž aktivovat ne? (nezdá se mi, že by ten origin kód a steam kód byly propojeny)

tedy teoretická otázka. nejdou vlastně některé ty hry aktivovat třikrát?
  • Troll Level Expert :D
  • Miserius
    Jsem uboha socka? Pěknej klíč *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit