-
Nesnáším slovo socka, ale u tebe ho radostně použiji.....To nemáš 1-5 dollarů na to, aby sis to sám koupil? *11* -
Spise minus nez plus. Jinak souhlas zabavilo i kdyz se hodne rychle ta pachut vytrati... a za par mesicu upadne v prachu zapomneni.
-
NVIDIA stahuje své prohlášení o GTA V, prý netuší, jestli a kdy PC verze hry bude, příspěvek jen vyjadřoval...
A jsme konecne doma, ( teda ja uz byl predtim no.) *3* . Jako vtip nebylo zly... i kdyz prokouknutelny uz od zacatku. -
Nová akce!
https://www.humblebundle.com/
A bylo hřích neposlat aspoň 20 dollarů:) Zítra dám kódu her, co už mám, ať si i někdo jiný užije:) -
jj krome DS3, BF3 a Sims tam je kazdej ten klic "2x"
-
Gratulace Janchorovi k svatbě!
Doufám, že to pořádně zapíjí na líbánkách! -
Může někdo potvrdit, že jdou hry aktivovat jak na Steamu tak na Originu zároveň a jsou tedy v bundlu až na Dead Space 3 dvakrát? Protože já si aktivoval hry na Steamu a teď jsem dal aktivovat Dead Space 1 i na Originu, kterej je sice pomalej jak šnek plazící se na popravu a každej krok se načítá tak 10 minut, ale už jsem v poslední fázi a klikl jsem na potvrzení aktivace.
-
no já si po letech konečně mohl u EA změnit své ID, tehdy jsem to při registraci blbě vyplnil a pastnul jsem tam kód ze hry... takže moje EA ID bylo nějak takhle: EXO4PS8WSI7KHU
a nic s tím dělat nešlo. tak teď ty kluky ušatý můžu aspoň pochválit za to, že přes správu účtu Originu to změnit jde. -
mám jen mi to nějak blbne,nevím co stím je a to jsem si pořizoval i jiné Humble Bundle fak nevím co stim je.
-
Jako nemůžu říct, že bych Steam klient měl nějak v lásce, řek bych že je to celkem pomalej sr*č oproti Originu. Ale alespoň všechno funguje jak má.
-
To nemáte dvacku navíc?
-
prosím pošlete mi nějaký klíče prosím
-
No neber to za dvacku, moc pěkný :)
-
Dark Souls II mají nový teaser, ve kterém duní kovárna, kytary a budoucí hrdinské činy.
nemáte nikdo ještě kod na mirror´s edge?Pokud ano tak mi ho můžete poslat na email SalplachtaMartin@Email.cz PROSÍM -
Ja naposledy byl na originu kdyz bezela open bete battlefieldu 3 a koukam ze se origin od te doby moc nepolepsil *1* Az ted jde videt ze si steam poradil s letnimi slevami vcelku dobre.
-
Příští týden vyjde demo NHL 14 na X360 a PS3.
Mirrors Edge
2G0X7-KG02T-G9ZIC
Burnout Paradise
KTK47-IJTJK-JG3IN -
Same here, řekl bych, že servery jsou pěkně zahlcený, samotnej Origin se mně už asi 15x zeptal, jaký jazyk chci používat, opravdu ten správný impuls pro zlanaření nových lidí na používání Originu *1* Steam byl aktivovanej hned bez jakýhokoliv problému.... a tam někde bude pravděpodobně ležet rozdíl mezi těma dvěma službama.
-
nejde nejde :)
-
origin
dari se vam aktivovat hry na originu ? -
*1* njn vydělat na tom jde hodně protože nekteři lidi nemaji kreditku a neví že existuje PaySafeCart