Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    http://www.engadget.com/2013/06/11/hands-on-with-hyperkins-retron-5-emulating-nine-classic-consol/
    jenom pět platforem, ale ty zásadní
  • V posledních dvou levelech měl vždycky aspoň 2-3 články pokud se nepletu
  • GlaDOS
    Z reakcí co sleduji mám pocit, že si zatím každý s těmi dvěma druhy vystačil. Uvidíme, jak nakonec bude zákaznická verze vypadat.
  • A když už jsme u těch lidí, kam se poděl Ondra Malý? :(
  • Asi si vzdycky precte diskuzi a prejde ho chut...
  • Lukáš Grygar

Copak se stalo s tím nejlepším redaktorem na tomhle webu? Velice zřídka od něj vyjde krátká videorecenze a tím to hasne. Proč už pan Grygar nepíše žádné články? Games poslední dobou nějak chybí duše. *9*
  • NVIDIA stahuje své prohlášení o GTA V, prý netuší, jestli a kdy PC verze hry bude, příspěvek jen vyjadřoval...

Asi dostal někdo po papuli ;-)
  • pernicek
    čekal jsem, že se poučej, ale asi ne, protože to vážně vypadá na datadisk.. a The Dark Below je dost pravděpodobně spjatý s WoWkem
  • Je to jen garážovité :(

Edit: Ale patrně to bude normálně prodávat. Draze... Taky video: http://youtu.be/p9AY_xQre9M
  • když zadáte ten link do chatu na fb, ukáže se skrytej tag:

Reaper of Souls - Diablo III Expansion
    us.battle.net

takže bych věřil, že je to fakt ofiko
  • vlastik.plaminek
    Vzhledem k tomu, že se mi to nechce načíst se zeptám na jeden podstatný fakt. Je to sériově vyráběné a koupitelné a nebo si to někdo zbastlil v garáži a má to pro osobní využití?
  • A co tohle? ^^
  • vlastik.plaminek
    No vidíš, dokonce funglovku. V tom případě nevidím vůbec důvod si OUshit pořizovat. Přitom to vypadalo celkem slibně. Osobně bych uvítal nějakou levnou konzoli s otevřeným systémem, do které bych si naházel emulátory starších platforem a využíval to jako all-in-one zařízení, protože na telefonu se mi to příčí a předraženou čtečku komiksů (aka tablet) si kvůli tomu pořizovat nehodlám.
  • michelangelo
    Nejaka smrtka utrzena ze retezu by Diablovi mohla byt dustojnym nastupcem :)
  • Lord of Destruction, Reaper of Souls... mně by to jako název datadisku sedlo.
  • ucho
    já za tyhle prachy koupil funglovku PS3 160gb ještě s gamesou. ta OUYA asi dopadne hodně špatně...
  • michelangelo
    edit: text, co tu byl, patri pod (behem jeho psani) vyslej clanek spis nez sem, tudiz ho tam presouvam :)
  • vlastik.plaminek
    Za ty prachy už bych si radši koupil bazarovou PS3
  • pernicek
    pochybuju.. hlavně ten název Reaper of souls mi moc na název datadisku nesedí
  • Drakens
    Upřímně těším se na tak jak dlouho jsem se netěšil na žádnou hru....Vše zatím nasvědčuje že to bude opravdu pecka.

Uložené pozice si hlídám jak oko v hlavě :) Mám jak za lidi tak nelidi ty nejlepší konce a jsme zvědav jak se to projeví :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit