-
Electronic Arts se pochlubili záběry z multiplayeru Battlefieldu 4 na Ultra detaily.
Úžasný, protože při otáčení je to ULTRA rozmazaný a lítá tam ULTRA papírků.. No z toho jsem fakt ULTRA.. -
Podle zdrojů zevnitř Nvidie by se Grand Theft Auto V mohlo objevit na PC už na podzim.
Opět kalsické bububu ze strany Rockstar....Jo ta firma je jak na houpačce. Jednou vydá naprosto otřesný nedodělek na pc jako bylo GTA IV, aby pak následně vydalo skvělého MP3. Pak přijde GTA V a šašci to oznámí jenom na zastaralé konzole. A jede se dál.... -
Chystané sci-fi RPG Cyberpunk 2077 od CD Projektu půjde hrát z pohledu první i třetí osoby.
Sam uz jsem to hledal a dokonce jsem to i linkoval tady na games v nejaky zaklinacsky diskuzi (taky resim prechod PC - prvni a druhy Zaklinac, PS4 - Zaklinac treti). Odkaz uz nevim, ale v rozhovoru tam tvurci zminovali, ze konzolova verze to nejak resit bude, tudiz si nejakym zpusobem svoje rozhodnuti budes moci prenest cross-platforme.
I kdyz to pravdepodobne nebude mit moc vliv na hru samotnou, kdyz se trojka posouva daleko za ovlivnene deni v predchozich hrach. Osobne doufam minimalne v ilustrovane storyline animace (jako ve dvojce), ktere by ta rozhodnuti reflektovala a elegantne je navazala na trojku.
Na druhou stranu jsem nezjistil, jak to bylo v pripade Xboxove dvojky. Jestli se do ni daly naimportovat PC savy z jednicky. -
Zatímco Skyrim a poslední (?) Call of Duty jsou vrcholem svého žánru! (ironie *1* )
-
http://www.examiner.com/article/the-witcher-3-wild-hunt-ps4-and-xbox-one-save-import-feature-discussed
Nějak to asi vyřeší. I když podle mně dopady budou minimální jako ve 2.
-Btw jestli chceš konzoli pro zaklínače a nechceš dávat prachy do PC aby to utáhlo na plno, tak můžeš dát prachy do PC aby to utáhlo na úrovni konzole. To není drahé.
Navíc aby hra jela na plno, tak to bude určitě dost náročné ale taky to bude jinak vypadat. To potvrdili i tvůrci. -
Zaklínač
Ahoj,
mám dotaz: Zaklínač 2 na konzole řešil rozhodnutí z jedničky jak? Šlo je aspoň nějak navolit, nebo aspoň trochu upravit? Jde mi o to, že jedničku jsem xkrát skoro dohrál, ale pak jsem si do dvojky stáhnul aspoň savy někoho jiného, kdo postupoval stejně na Nexusu, jenže vážně uvažuju o nové konzoli a tím pádem nechci vrážet peníze do herního PC, přičemž to moje by Zaklínače 3 neutáhlo naplno.
Myslíte, že bude nějaká šance si svůj postup z PC promítnout do konzolové verze? Nebo třeba sehnat si savy z dvojky z konzole a importovat do trojky? Vím, že takové věci na konzolích asi moc nejedou, ale je to CD Projekt, tak mi nepřipadá nereálné, že by to mohli vyřešit. -
Electronic Arts se pochlubili záběry z multiplayeru Battlefieldu 4 na Ultra detaily.
to dělají zase sci-fi? Nebo čím to po sobě jako střílí? Mně to přijde jak Pulse Gun z Unreal Tournament *3*
Nemají ty stopovky nějak moc přehnaný ? *2* -
Chystané sci-fi RPG Cyberpunk 2077 od CD Projektu půjde hrát z pohledu první i třetí osoby.
Yes! -
Kdybych mohl, tak si dám fialovou.
-
Moc pěkný až na tu fuj kamufláž na zbraň. -
Kdyz vidis jen na jedno oko tak vidis i v realu jen 2d takze s oculusem uvidis stejne jak ve skutecnosti
-
http://goo.gl/4SkZG
-
napsal ten co není schopný diskuze a dává si jako avatar svojí "skvělou" rádoby drsnou nahou fotku, myslel jsem, že jsi další rozumný člověk, co pochopil, že GTA je nejnudnější a nejstereotipnější hra, ale bohužel
-
Myslím celou hru..
-
multiplayer
-
Ve čtvrtek bude představen multipalyer ke Grand Theft Auto V, který se bude jmenovat GTA Online.
Těžko uvěřit, že to vychází příští měsíc! *14* -
Nerikali ze to nebude fungovat. Rikali, ze ten obraz nebude mozne vnimat trojrozmerne. A pise to aji v tom clanku:
The objects didn’t quite pop out of the frame like they had before. After all, how could they? -
Přesně, Oculus je priorita, Omni bude muset počkat.
Jsem zvědavej jak dlouho bude trvat, než udělají nějaký bundle třeba s tím Razer Hydra. -
Ja kdyz to videl tak jsem vedel ze to chci ale ta cena to nakonec to pro me zabila. Vyjit to do 600 dolaru s brejlema a postovnym (coz je zatim bohuzel scifi) tak to uz mam asi doma ale takhle... ale do Oculuse pujdu a treba casem bude cas a chut koupit i tohle.
-
Teď jsem shlídnul tuhle skvělou prezentaci http://youtu.be/2N8YRDLZ4bw a někde tam zmiňuje, že aby to bylo wife-friendly, tak to bude snadno rozložitelné, aby se to dalo uklidit/schovat *1*
Je to ale celkem brutálně drahá sranda takhle dohromady. Omni za 500$, Oculus Rift (dev verze) 300$ a třeba ten Razer Hydra, nebo Kinect + nějaká Xbox zbraň, tak jsi na 1000$ (tzn 20k Kč) ani nemrkneš. To už je lepší mainstream PC.