-
Witcher 3 novej trailer
no uz aby to bylo: http://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs -
datadisk na gamescomu ?:)
-
Přepísknutá OUYA
Lidi, lidi, tohle je už trochu moc za Ouyu, ne? Dvakrát tolik...
http://bit.ly/17opybR *8* *7* -
http://us.battle.net/d3/en/reaper-of-souls/
treba to nic neznamena *1* -
Ahoj
1)editovat nebo navolit - ne nešlo
2)Z PC do konzolové určitě ne sežeň si savy
3) není pravdou že jsou tam minimální vlivy..je to kravina jak zvon minimálně v tom jestli se ti tam některé důležité postavy oběví nebo ne (Třeba Sigfrid) kdysi jsem psal návod na to aby šla jednička i dvojka dohrát tak aby to dopadlo pro sever ( a nelidi dobře) ale už si nepamatuji moc kde je. -
Ve čtvrtek bude představen multipalyer ke Grand Theft Auto V, který se bude jmenovat GTA Online.
To uz zacina zavanet MMO , ten podtitulek online... (F2P buded nasledovat, nedej boze). -
3D v kine, tedy s brylemi se da na nej koukat taky ( i s druhymi co jsem zaslechl), ja to videl i bez (Avatar) a to ma celkem dost diptrii a v poho , takze to myslim pujde a v tom bych problem nevidel.
-
Na X360 , uz je to par mesicu a pro mne to ma nulovou hodnotu, kdyz tam neni zadna offline kampan ale jen muj nazor.
-
Pochybuji o tom dost silne, museli by s tim uz pocitat dyl, a to mozna pak leda naka HD edice nekdy za par let.
-
Podle zdrojů zevnitř Nvidie by se Grand Theft Auto V mohlo objevit na PC už na podzim.
To ani ve ´´snu¸¸. -
No ja osobne jsem presvedcenej, ze se na BF4 maximalne tak zvysoka vy*eru, diky naprosto katastrofalni podpore jakejchkoliv support teamu EA pro spravnej chod BF3. Chtel jsem si BF3 po dlouhy dobe zahrat a kdyz jsem po peti dnech hrabani se forama, kde nebylo zadny oficialni vyjadreni support teamu ohledne bugu, kdy se ti nezobrazuje zbran a nemuzes ji ani pouzivat, konecne problem vyresil, vyskytl se dalsi problem, a to ze mi hra zacala padat vzdy po cca 15 minutach (sestavu mam takovou, ze mi to musi zvladat na ultra a taky driv zvladala). Nasel jsem jeden jedinej prispevek od support teamu, kterej byl ocividne vygenerovanej nejakym stupidnim botem, byl starej tak pul roku a psalo se v nem, ze se na problemu pracuje. A vubec, fora jsou uplne preplneny prispevkama lidi, co maj s hrou problemy a nevidel jsem jeden jedinej prispevek o tom, ze by nekomu nejakej admin nebo nejakej support zamestnanec EA pomohl. Kdyz uz se nejakej problem vyresi, a ze jich jsou kvanta, tak na to reseni museli prijit sami hraci.
Takovej nechutnej pristup k zakaznikum, rikajici v podstate "vase prachy uz mame, tak co bychom se starali" nehodlam vubec akceptovat a radsi si uz nikdy zadnej dil ze serie neporidim, protoze je s tim jenom vztekani se a sr*ni se a za to penize utracet vazne nehodlam. -
Taky možnost, ale těch variant by bylo ohromné množství kdyby měli mít skla pro každého. Asi budu doufat, že se do finální verze stejně jako do dev kitu budou dát narvat brýle a koupím si nějaké malé co se rozumě vejdou.
-
No jestli tyhle videa mají přesvědčit, že mám z Premium BF3 přejít na BF4, tak to má přesně opačný efekt....
-
Co to meleš? Vsadím se, že to na nové konzole bude taky. Chtějí z toho jenom vytřískat více prachů nic víc. To není o fňukání, ale o nenažranosti Rockstar. A žádné rozloučení se nebude konat, to je jenom debilní kec.
-
Ve vývojářské verzi je několik druhů čoček, takže brýle mít nemusíš. Předpokládám, že to tak budou řešit i v klasické verzi. Možná si dokonce při objednávce zvolíš konkrétní typ čoček. Samozřejmě na jedno oko 3D efekt nefunguje. Dotyčná osoba pak svět uvidí, ale bez hloubky.
-
Podle zdrojů zevnitř Nvidie by se Grand Theft Auto V mohlo objevit na PC už na podzim.
Vypíchni si i druhý oko a budeš mít virtuální realitu zadarmo -
Možná proto, že na nový konzole už chystaj třeba jiný hry... já ti nevim... GTA VI, RDR 2? GTA V bude zkrátka jejich velký rozloučení se současnou generací, tak se s tim smiřte a přestaňte furt bulet jak haranti.
-
Konzoli chci kvůli zcela jiným hrám, ale chci přejít komplet, tudíž už nechci do PC vrážet peníze, ale trilogii Zaklínače si chci užít i tak se vší parádou, proto ta schizofrenie. :)
-
Priste ukazou Ultra nastaveni a natoci jen loading screen... Jak to z tohodle mame poznat nebo jeste padnout na kolena?
-
Tak když to lidi na ty krámy kupují proč ne.