-
Zaklínač 2 - Politika
Kto sa stráca v politike Zaklínača 2 tak nech sa páči:
https://www.facebook.com/notes/zakl%C3%ADna%C4%8D-3-divok%C3%BD-hon-czsk/politika-zakl%C3%ADna%C4%8De-2-%C4%8D%C3%A1st-1-p%C5%99ehled-frakc%C3%AD/378298042296366
Autorovi článku patrí veľké uznanie. -
On celej ten Xbone přpomíná slušovickej zázrak TNS z roku 1986.
-
Bioware nabídlo pohled do své kanceláře, aby nám ukázalo, jak pracuje na hře Dragon Age 3: Inquisition.
DA2 mělo problémy především z hlediska nedotaženého gameplaye, ne tolik příběhových možností a důsledků. A všichni víme, že EA se taky podílelo na celkové nedodělanosti, protože donutili
Bioware vydat DA2 brzo.
V rámci jedné hry mi volby a důsledky přišly dobře zpracované, u ME3 jsem taky měl největší problém s důsledky voleb z minulých dílů, jako zachovat či nezachovat základnu Kolektorů apod. (o hrozný konec mi teď nejde).
DA celkově má taky problém v tom, že pořád mění hlavní postavy. ME trilogie byla pořád o Shepardovi, což mělo teoreticky usnadnit implementaci všech důsleků, protože jsme pořád hráli za tu samou osobu, které se učiněné volby týkaly. V DA2 se sice čas od času mihlo nějaké to cameo, ale jelikož se hra týkala někoho úplně jiného v úlně jiné lokaci tak naše předchozí volby moc velký dopad neměly. DA3 zase mění protagonistu, take uvidíme co s tím udělají. -
Já si beru jen hezký limitky. Buď u nás nebo amazon UK nebo od bratrů zo Slovenska. Zbytek, jak říkáš je ztráta času kvůli aktivaci a hlavně obsahu krabičky, kdy tam je jen nalepenej klíč, dvdčko a manuál o čtyř stránkách.
-
Ja jsem si krabicovku koupil docela nedavno ale byl to rage kterej se neda koupit na steamu a crysis 3 protoze 60 euro mi prislo dost a rikal jsem si ze si to radsi koupim v krame levneji. Jinak vsechno kupuju online. Lenost vitezi a na krabicky se mi stejne akorat prasi.
-
Osobně si myslím, že Dragon Age 3 vstutku bude znetvořená obluda vytvořená z základů předchozích Dragon Age, Skyrimu a možná Dark Souls. Plus samozřejmě trademarkovaná Bioware nekompetentnost.
-
já bych si klidně krabicovky kupoval... ale když 90 % z nich stejně pak musíš aktivovat na steamu, tak je to fakt ztráta času :((
-
Njn uz jim pomalu zvoni hrana... nebude to trvat dlouho a dopadnou jako video-pujcovny.
-
Červenec byl pro anglické herní maloobchody nejhorším měsícem v historii.
Asi jim do toho vlezl steam summer sale. -
Však příběhově a skrze rozhodnutí mě DA2 bavilo..možná poroto jsem ho taky dohrál několikrát. Skřípal v jiných stránkách.
-
No, dělal jako šéf na DA2 a jak to dopadlo.... Od tý doby už mo nijak extra nevěřím.
-
Tak pokud to chci dělat profesionálně, tak tu recenzi udělám i kdybych si tu hru měl koupit sám. To fakt nechápu, o FIFĚ je tu každou chvilku nějaká blbost a o PES jeden článek za 3 měsíce ? O NBA 2K ani nemluvím...
-
Bioware nabídlo pohled do své kanceláře, aby nám ukázalo, jak pracuje na hře Dragon Age 3: Inquisition.
"... If it's something that's really big and really central to the game, I think it's vital that you respect the player's choices and decisions, otherwise why did you let them make them?" - Mike Laidlaw
Proč nemohl pracovat na ME3? Pak by snad důležité volby učiněné během trilogie měly nějaký skutečný dopad. Nu což, uvidíme jak se vyloupne DA3. -
Demo Europa Universalis IV
http://store.steampowered.com/app/236850/
Ještě, že někdo dělá dema a je možnost hru nějak legálně vyzkoušet. -
jj, věnoval víc pozornosti nálepce :)
Jinak kinect taky vypadá že by mi převrhnul telku. -
taky ho nemůžu ani cítit. btw moc se tomu zdroju nevěnoval, mohl třeba říct, proč je velkej jak půlka konzole a jak moc bude topit
-
Nic, vůbec, ale opravdu vůbec nic...
-
Video z rozbalování krabice Xbox One odhaluje i obrovský napájecí zdroj.
Raději bych unboxing od Pavla a Lukáše než od arogantního tupce Nelsona -
spíš jim nikdo nedodal PES na recenzi. ale recenze NBA by měla být, to ať neříkají, že není nikdo, kdo by tu sérii sledoval
-
POuze vyjadrovali duveru ke svemu oblibenemu studiu, ktere zatim neudelalo vylozene spatnou hru... Co je tedy na tom spatne?