-
Jinak tohle techdemo taky rozhodne stoji za vyzkouseni - http://www.spintires.com/#!/demo
-
Jak tam jede na koni to vypadá jako DA 2 na koni. To jsem tedy zvědavý. Očekávám opět efektivní rubačku. Pochybuji, že si to vezme to co bylo podle dobré na DA:O.
-
Ne, ale ty masy, co dva týdny před vydáním rozhlašovali, že jde o hru roku, desetiletí, všech dob atd., oslovuje správně.
-
Proto muze verne fandy nazvat ovcemi?
-
Bioware nabídlo pohled do své kanceláře, aby nám ukázalo, jak pracuje na hře Dragon Age 3: Inquisition.
Ač to zní divně záběry ze hry mi dost připomínají Dark Souls. Souboje samozřejmě nebudou stejné, protože DAI je party-based hra, ale prostě to má ten feeling... To nemusí znít až tak přitaženě za vlasy, kdo totiž sledujete twittery vývojářů, víte, že poslední rok Dark Souls docela žijí... -
Zhlédněte patnáctiminutovou ukázku z konzolové verze Diablo III.
Konzolova verze D3 uz vysla na PC pred rokem a neco. -
Ja mam plnou takze to zkusim az se vratim domu. Diky vsem :D
-
Ctrl + T by se myslím měla přidávat AI, ale nevím jestli to funguje v trial verzi.
-
Dik! :D
-
Tak další vozidlo se tam dá přidat přes world editor (F11), are ještě nevím, jak mu dát hmotu :D
-
Taky by mohli přidat víc váhy těm autům, pořád se mi zdají dost lehká. Proto tak pruží a odskakují od všeho.
Ale jinak super! -
Nebo má prostě jiný názor než většina lidí.
-
Neni to perfektni ale je to porad to nejlepsi co jsem videl. To tech demo samo o sobe vida na hodne zabavy. Jen jsem jeste neprisel na to jak tam dostat vic vozidel aby se dalo bourat do mekkyho :D
-
Skoro jako by jim EA nasypalo penízky aby nedělali recenzi na konkurenci, jinak to fakt nechápu. Tohle je prostě vztyčený prostředník pro redakci.
-
V doladění taky doufám, doufám moc, jenže se to od začátku skoro nezměnilo, tak nevím. Některé momenty (ohne se osa kola (nebo jak se tomu říká) a kolo začne lítat sem a tam jak blázen) jsou ... zajímavé *15* . Jak kdyby to bylo celé z plastu a ještě zmenšené.
Na ten kola/hlína/voda model už jsem koukal dřív, ale to má jen omezené využití... já jsem spíš na tu silnici a "interakci" s ostatními vozidly :P -
Prave to kraceni URL tady zlobilo a ja se bal aby ten odkaz fungoval. Pruzinovity to je trochu moc ale porad doufam ze to odladej. Mam pocit ze by ramu alespon u osobaku mohli dat vetsi
tuhost. I tak je to ale uctyhodny co dokazal. Jeste aby tam pridali tohle by to chtelo - http://www.youtube.com/watch?v=gG2jpBGJQaU -
Hezké, ale pořád dost pružinovité... Na klávesnici OK, ale otáčení kamery je fakt opruz :D
Mimochodem, youtube má svůj vlastní URL zkracovač. Tiscali má v diskuzích taky svůj vlastni skrip na zkrácení URL.... -
Pád hry Blacklight Retribution odkryl několik záběrů z rané verze uživatelského prostředí konzole PS4.
No, žádná sláva teda, moc se kuci od Sony nevytáhli... -
Tak oni tu preferují nebo EA sport, ani PESa tu nerecenzují
-
Asi si hru nehrál jinak by si tohle nenapsal *3*