-
Členové Xbox Live Gold programu si mohou nyní stáhnout Assassin's Creed 2 do své konzole zcela zdarma.
Ano... A to už dva dny... -
Ty ale pořád nechápeš, že tu neni řeč ani tak o The Last of US, což je povedená hra, ale o tvem zpusobu chování co se všeho Playstation tyče.
Nebo ty si už snad nepamatuješ tve nedávné blitky v každé druhé diskuzi, jak to MS se svym "xšrotem" projel a jakou si z toho měl radost?
Copak normalní člověk má radost z toho, když se konkurenci nedaří? Copak ze zdravého a schopného konkurenčního prostředí netěží právě zákazník?
Jednoduše se chováš jako zaslepenej fanboy, tak pak se nediv, když ti to pak někdo začne vytýkat. -
Tony Clark (SCEE): Na Gamescom můžete očekávat mnoho skvělých věcí pro PS4 a PSV.
No na PSV jsem teda zvedavej na tu zaplavu titulu ... -
Víš co je tu hlavní problém?? Spousta lídí tu nedokáže unést, že se dělají bomba hry i na konzolích ( dělali se vždycky a dělat budou) a nedej bože aby dostali 10/10!! Kdo to kdy viděl, že?. Já the Last of Us chválim jen tam, kde je o tom řeč. Tahle hra, si to prostě zaslouží... Je to kus luxusně udělaný práce.
-
Můžeš. Proč si hned myslíš, že nemůžeš? Jen ti říkám, že pak vypadáš jako střelenej fanboy a doporučuju, aby jsi to zmírnil.
Proč se hned každej hned brání "to si jako nemůžu..."? Můžete si, co chcete, ale pak se nedivte, když na to jiní reagují. -
Nadavam na vse non PS 3? Ses si opravdu jisty? Meles akorat z hladu. Parim mraky her i na kompu, takze si laskave zjisti fakta, nez zacnes mlejt blbosti:). Mir s tebou.
-
Jenze ty to cpes uplne vsude a nadavas na vse non-ps3(4), kterou naopak vychvalujes do nebes. Proste pusobis jako vymydlenej Sony fanatik *3*
-
co vubec delas na strance o hrach ? *8*
-
První Pokémon hra pro WiiU s názvem Pokémon Rumble U dorazí do obchodů 29. sprna.
Ne do obchodů, ale jen na wiiu eshop a v Evropě vychází už 15. srpna. -
Jo, The Line jsem odsoudil presne jak rikas, po demu kde jsem sestrelil hned celou letku... Ale ted kdyz to bdue zdarma u PS+ k tomu urcite sednu, protoze na to slysim jen a jen chvalu... Tesim se
-
GTA 3 týpek: No vzdy ja vim, taky to pisu... To nic nemeni na tom, ze obcas je to tragikomicky...
-
Si jako nemuzu pochvalit nejlepsi hru? Ze to nedokazes prekousnout, je tvoje vec. U me je PS srdecni zalezitost, takze tim bych to asi zakoncil.
-
Miserius: Vývojáři pár dnů po vydání vysvětlili, proč nepřátelé Ellie nevidí. Ve zkratce je to kvůli tomu, aby hraní - když jedeš stealth - nebylo frustrující.
-
Viacom prohrálo soudní spor s Harmonix a musí tak zaplatit 299 milionů dolarů za nevyplacené bonusy.
Ze je to furt bavi ty vole.. Neni lepsi jim platit rovnou a vyhnout se tim zbytecnym sporum?? Demence. -
Ještě dodám, že God-of-War v podstatě už ani není člověk, jen strojek na chválu PS3 a "násilných" her. Vskutku absurdní.
Trochu bych to dronování vážně zmírnil. Jo, Last of Us je dobrý, ale kdokoliv s mozkem chápe, že to není perfektních 10/10. Jo, Bioshock Infinite je špatný. -
Deadly Premonition přichází na PC!
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=160687506
http://www.destructoid.com/review-deadly-premonition-165168.phtml -
No příběh byl tuctovější resp alá Cesta atd. Co to zvedalo byly zvraty, ale to byla berlička aby udrželi hráče přikovaný u obrazovky. Grafika byla doopravdy TOP, ale to i u Bioshocku díky stylizaci a ikdyž ji neměl tak detailní, tak ta stylizace tomu právě dodávala atmosféru. Pro mě to jsou obě top hry, co jsem hrál prostě. Obě mají své mouchy, umělé natahování atd, ale emoce/zážitky co jsem u nich měl jsou vyrovnaný. Je to jako Spec Ops: The Line, který většina odsoudila hlavně kvůli demu, kde střílíš vrtulníkem a přesně to demo to zabilo, protože si lidi mysleli, že to je JEN tuctová střílečka, ale ve finále příběh a hlavně konec jsou věci, které to vykopávaj mnohem dál než jen tuctové střílení.
-
Blázne.
-
Dronuješ příliš moc. Jako vážně.
-
Osviceny, moc dobre si uvedomuju ze jsi mistni Troll (mozna i zakladatel) ale rict ze Last of Us nema pribeh,hratelnost,grafiku a hudbu to chce koule *1* Soundtrack je boží, grafika jedna z nejlepsich v soucasnosti, hratelnost je to co ziskava 10/10 a pribeh je prekvapive i docela zamotanej a plnej zvratu (obcas jsem se divil co se to tam deje)