-
Supr, hned se nám pujde líp spát... -
Steve Sinclair (Digital Extremes) si pochvaluje grafický procesor PS4.
:-D pardon, ale tomu se musím smát -
Valve oznámilo pojekt Pipeline, který bude sloužit pro komunikaci mezi středoškoláky zajímající se o...
Přesně. Portal ? Odpad. Nemluvě o Team Fortress 2, naprostá hrůza, nehratelné a nezábavné. Left 4 Dead je taky naprostá nula, po jejímž vydání se ostatní firmy začali inspirovat právě v téhle hře (tématika zombie do té doby tak populární nebyla a nemluvim o kooperaci, právě Left 4 Dead začal tenhle trend). Valve nikdy nemělo co nabídnout.... Nemusí se ti to líbit, ale jejich hry jsou prostě oblíbený a já myslim, že právem! -
Valve je strašně přeceňovaná firma. Na to, že udělali jednu slušnou hru (Half life) a jeho slušné techdemo (HL2) jsou až neuvěřitelně zbožšťováni.
-
Tak treba v ere " po steamu" vysel HL2, Portal 1 a 2, left 4 dead atd., pricemz se rozhodne o nich neda rict, ze to jsou rychlokvasky nebo delane externe.
Vazne nevim, kde vidis to "vyitezi business...".
Jak napsal kolega nad tebou, prave diky steamu je nic netlaci a muzou si jejich hry piplat tak dlouho, dokud s nimi nejsou spokojeni.
U jinych studii to je presne naopak (sibenicni terminy, kecaj jim do toho kravataci atd.) a pak to taky tak nekdy dopada
Na druhou stranu je taky pravda, ze tim, ze je nic netlaci, tak venuji plno energie i na jine veci nez hry. -
Valve zlevnilo všechno zboží ze svého obchodu + pokračuje velký letní výprodej her.
A tomuhle se tady u nás říká 'bleskovka', dámy a pánové. *16* -
Dělme věci před ... a po Steamu . Pravdou je , že vítězí Business a hry se smrskly na asistenci jiným vývojářům s interními nástroji ... *9*
-
Právě že na ně možná nekašlou a dělají je tak, jak chtěji (a proto jim to víc trvá)? Kdyby kašlali na hry, tak asi ani nedělaj Source engine 2, nebyl by Portal2, CS:Go a Dota ;)
A právě že možná kvůli tomu, že maji dost peněz několikrát zrestartovali Episode Three, protože ho prostě chtěji mít tak, jak si oni přejou... -
Škoda, že dost kašlou na hry. Mají dost peněz, že by mohli vydat hry jaké chtějí. Rád bych vidět co vlastně chtějí a jak to má podle nich být.
Klidně mohou vydat něco co se bude špatně prodávat ale bude to prostě takové jak si usmyslí. -
Valve oznámilo pojekt Pipeline, který bude sloužit pro komunikaci mezi středoškoláky zajímající se o...
A když už mluvíme o Valve, tak zvažují i otevření pobočky v UK. -
Ubisoft nám v brzké době oznámí informace o pokračování herní série Far Cry.
Tak nejen že Ubisoft prozatím dokázal u mne vyvolat absolutní nezájem o mou kdysi milovanou sérii (AC), ale ono se nám tady rýsuje rychlokvašná rejžovačka č.2 mý nejvíc srdcový záležitosti... Každoroční dojení si Far Cry opravdu nezaslouží... -
GTA mmo
-
Rockstar Toronto rekrutuje nové zaměstnance, kteří budou pracovat na next-gen hře s rozsáhlým otevřeným...
Hmmmm... Co to asi bude? *14* -
Wayside Creations vytvořilo skvělé fanouškovské video Fallout Nuka Break: Red Star.
Jen dodám, že jde o prequel k první sérii webseriálu Fallout: Nuka Break a nadcházející druhé sérii která na Kickstarteru vybrala 130,000$ a začíná tento měsíc! -
No jo no, Euphoria je moc šikovná záležitost.
Edit: Ovšem v tomhle videu používají různé "popoháněcí" mody, fuj -
Shop.Games.cz: Letní slevy až 50 % na PC hry od Comgadu, včetně Darksiders 2 nebo Aliens: Colonial Marines!
Obvyklá cena: 399 Kč
Ušetříte: 4 Kč
395 Kč
Ty bláho, ta sleva mě poslala do kolen. Ještě víc vzhledem k tomu, že včera byla Darksiders 2 -75% na steamu. -
Complete edition mi jde. Psal jsem, že základní hra je unavailable. Evidentně jsme se nepochopili.
-
GTA IV DRUNK SHOW
sry ale tohle musite videt,ja se smeju jeste ted
http://www.youtube.com/watch?v=VKzMEmUt-kU -
když jsme u toho, kolik jste našli her, který nejsou vůbec ve slevě? já Gish a Bloodrayne a ještě včera nebylo Vampire: The Masquerade
-
Complete Edition máš unavaliable?! A máš americkou adresu? Mně to normálně jde, kamarádovi taktéž...
Datadisk mimo jiné přidává temné elfy. Z toho mála co jsem hrál, mi přijdou zajímaví.