-
Já doufám v trochu větší slevu na Adventures of Helsing a Divinity II anebo mega slevu na RE: Racoon City, slyšel jsem, že je to špatný ale rád bych si to zahrál. Jinak zbytek titulů buď mám nebo mě nezajímaj.
Ještě mě napadá, že bych si koupil Dues Ex: HR tu director's edici, ale ta bohužel ještě neni venku... -
Přesně přesně, já už z těch karet mám 3.57 a to jeětě přemýšlim jestli mám prodat 3 skyrim karty nebo si je nechat.
-
Je to hezké nakupovat si hry v tom letním sale na Steamu a přitom zjišťovat, že jsem si ještě nestihnul zahrát některý hry, který jsem si koupil v loňskym letním sale.
-
Hlasujte na Steamu pro Dark Souls přátelé! Za 7 éček.
-
Nyní již bývalý šéf Xbox divize, Don Mattrick, na archivním snímku z roku 1983.
Tak tohle je úžasný *1*
Jak si ti lidé nedokáží vůbec představit že by se mohli živit hrama *2*
A Don Mattrick, jakkoliv je mi dneska extrémně nesympatickej, u mě má bonusový body - člověk co jako student spoluzaložil Distinctive Software a dělal na Test Drive a prvních dílech NFS prostě nemůže být úplně špatnej *4* -
World Premiere of our Mad Max Gameplay Trailer in 3 days!! Spread the word. pic.twitter.com/7AYzlLlAGf
Tak ať to nepo.erou *3* -
Mad Max tease
https://twitter.com/MadMaxGame/status/355751009697550336/photo/1 -
Možný to je, já GMG vůbec nesleduju a těch cca 10 € za základní hru je cena tak akorát. Tam už to pak moc neřeším.
Já to beru podle DLC k jednotce - mám Armory nebo jak se to jmenuje a hrál jsem to stejně jen jednou. Pak jsem se na to vykvávknul a valil vždycky jenom základní kampaň. I tak jsem měl průchod PT1 a PT2 vždycky kolem 50hodin. -
No to poslední DLC by za to stálo, to bylo perfektní. Ještě Mr.Torque campaing neni špatná, ale ty zbylý dvě jsou docela slabý.
Jen mě napadá jestli to nebylo na GMG levnějc. -
Já tě chápu, ale osobně mi to nevadí, dokud jde čistě o kosmetické věci. Co mě je do nějakýho Steam levelu nebo TF2 blbin, dokud mě to přímo neomezuje ve využívání služby/hry. A jak říkám, pro lidi, který ty kartičky nezajímaj jenom dobře *1*
-
DLC mi jsou ukradená. Bohatě si vystačím se základní hrou plus psychopat a True Vault Hunter. Ty peníze si, myslím, jsou akorát. A k hraní se určitě dostanu dřív, než bude GOTY za hubičku.
-
Kdy se k tomu dostaneš Santo? Gearbox totiž dělá na dalších DLCčkách. Možná by bylo lepší počkat příští rok na GOTY edici, kde to budeš mít všechno v jednom packu za hubičku.
-
Mě naštvaly "slevy" na DLCčka ke Skyrimu. 20 ojro je trochu ujeté... Celá Legendary Edition za 23 éček zní zajímavě, ale my co už základí hru máme, ostrouháme...
-
Ty vole, taková chyba:) Máš pravdu mělo to být Mortal Kombat. Pořád mám zafixované Combat:-X
-
Ano, vydělávání na virtuálních píčovinách, které mají nulovou hodnotu. Naprosto totožné jako hatky v TF2.
Ale co, asi to tak cítím jen já. *4* -
Pinbal FX Vše -50%
- Marvel Pinball Original Pack
- Marvel Pinball Vengeance and Virtue Pack
Ale doporučuji Star Wars Pack, teda pokud máte rádi honění kuličky *1* -
To je taky hezké, ale já říkal, že nakupuji na Steamu. :)
-
No pokud něco stojí dvě eura, tak už to je pro mě dost přijatelná cena a nepotřebuji čekat, jestli to náhodou o půl eura ještě nezlevní. Jinak samozřejmě platí http://i.imgur.com/r51cbLZ.jpg (plus community choice).
-
copa on někdo kupuje první den něco, co není v daily nebo flash deals?
-
Tož zatím utraceno Kč 505,- (Borderlands 2 + vault hunter a psycho pack DLC a Last Remnant). Ještě by to chtělo nějakou slevičku na Dishonored a jsem hotov.