-
To je překvapení, ono to pořád žije.
-
Nahlášeno:)
-
Hry zajímavé, ceny nikoliv. Dnešek je za 0,- \o/
-
V Japonském žebříčku prodejnosti 27. týdne roku 2013 se v TOP10 drží tituly Earth Defense Force 2025...
Last of us umim pochopit ale Earth defense lol, ani predchozi dily nebyli nic moc , to fakt to sucho dava prizivit i hram , ktere by po celou dobu co rok je by jen zustali nekde v podzemi hracske komunity... -
hraní her není pro sociálně slabé vrstvy, proto odpověď je ne, moje peněženka nebrečí
-
Nes*r *1*
Teď je tam za necelé 4 €, tak do toho půjdu. Sice na to nebude čas, ale co už. -
Last Remnant šel sehnat na GMG za 2 dolary.
-
Letos se budu krotit. Ve wishlistu mám jenom 3 hry - Dishonored, Borderlands 2 a Last Remnant. Možná k tomu přibalím ještě DLC do Skyrimu, ale to si ještě rozmyslím.
Zatím jsem nekoupil nic, počkám až jestli se mi Dishonored a Borderlands 2 dostanou do větší slevy.
Hlasoval jsem pro Dishonored. -
no já koupil toki tori 2 za 6,5 eur a jsem spokojen. ze zvědavosti budu sledovat, ale nečekám další velké nákupy, moc dalších věcí nechci. a ten skyrim už asi levnější nebude...
-
Já čekám na GR: Future Soldier a na větší slevu na Skyrim:) A pakliže by se objevila nějaká zajímavá hra za dobrou cenu, tak mám danou rezervu na to:)
-
Já čekám na větší slevu na Payday a Sanctum 2. A hlasoval jsem pro Borderlands 2.
-
Steam začal a má peněženka asi začne brečet:-D
A co Vy? Už v první den mám tam dvě hry, o které stojím. A pro co jste hlasovali jako hru komunity?:) -
No jo, UT3 a DUST 514 jdou hrát s myší a klávesnicí. Teda oficiálně... neoficiálně to je myslím víc her a banuje se za to :)
-
Ehm... Vážně? Ok, tak to už teda vůbec nechápu. Vždyť... Ehm... No, bavte se konzolisti *1* Jestli bude mít BF4 plnou podporu, tak bych nechtěl být konzolista s gamepadem.
-
karty budou i za hlasovani *5*
-
už sem viděl že tam je. navíc udělali i karty za nakupování. asi budou rekordní tržby letos
-
beztak žádnej summer sale není a strhalo to vydání Toki Tori 2 :)
-
Aha *15* . Minule to bylo snad stejné. Každopádně první den nešla stáhnout žádná hra, aspoň ne z těch serverů, které jsem zkoušel.
-
no to jsem tím myslel :D
-
Já mám pořád 503, tak žádný spoilery :P