Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth

Pupeteer Demo

Na japonským storu už je nějakou chvíli demo Pupeteera pro PS3. Demo je krátký, ale výborný.
  • rancor1223
    Posr*ný karty? Já už na těch posr*nejch kartách vidělal 3 éčka *1**1*
  • rancor1223
    Na Gamersgate i GMG většinou prodávají Steam klíče.
  • Maarta
    Mi osobně původní "omezení" taky seděla víc, než to co s tím udělali pak. Lidi prostě jen nadávali na něco, co je ve skutečnosti tolik neomezuje, jen se prostě svezli s vlnou nenávisti...
  • Ja uz mam Game of Thrones special edition a Star Trek. ST jsem hral, ehm, neorigo a prisel mi jako pravy opak vsech recenzi, tak doufam, ze GoT bude take takove :) BTW nevite, k cemu jsou ty jejich pitome karty, co jsem za to dostal?
  • Hmm, co takhle maly clanek ci zminku o tom, ze zacal letni vyprodej na Steamu? Hodne lidi by to ocenilo, pokud Steam nesleduji pravidelne.
  • No jo, to jsem z toho nevyčetl.
  • To je hezké, ale třeba já nakupuji jen na Steamu, tak pro mě ceny jinde nejsou moc relevantní :)
  • ucho
    http://store.steampowered.com/app/223730/?snr=1_7_15__13
    http://store.steampowered.com/app/227720/?snr=1_7_15__13
  • Jazz
    Myslel jsem, že horší jak minulej rok to být nemůže...
    A je.

Ještě přidali další posraný karty.
  • Warriosparky
    MC? To jako Minecraft? *15* Která hra teď vyšla, co má ve zkratce MC? Nemyslel si spíš MK? *1*
  • Pro me zatim nic zajimaveho :( teda cenove.
  • Jack1947

V Japonském žebříčku prodejnosti 27. týdne roku 2013 se v TOP10 drží tituly Earth Defense Force 2025...

Diky moc, napsalsi mi do detailu o tehle serii, nekomu by to pomohlo ale no mne ne. ( Respkt ja davno vim co to je jen nechapu jaktoze, je to v TOP10 respkt asi i chapu no, nic neni tak ani smrt nebere *15* ) Mozna to nekomu pomuze, ja sem mnel myslim obe dily a je to tezkej prumer ba co vic horsi,pustilo mne to potom co jsem zjistil ze se savuje jen zacatek takze jakmile zhebnes jedes od uplneho zacatku mise.(navic ta obtiznost tech brouku neni kdovijak jednoducha a prece jenom si furt jen priblblej pesak se spuntovkou) Treba nekoho zabavi to same plati o Dynasty /gundam oroxchi warriors tezka nufda a furt dokola...
  • :) Já hrál jen Global Defence Force a Global Defence Force Tactics .... a ta akčnější z toho herně vybruslila podstatně lépe .
    Těžko se to popisuje , ale představ si že hraješ starého Galaxiana v plně zničitelném prostředí a k tomu jako malý človíček ve volném otevřeném městě , kde řádí gigantičtí mravenci , létající talíře , roboti jako z války světů .....a co level to nějaká obměna - prostředí , noví nepřátelé , nové zbraně či třídy ..atd ;) .
    Co bych vykládal - bral jsem to jako hloupost ale hlavně kvůli atmosféře, která je fakt jedinečná propařil celé odpoledne ;) . A u národa , který vymyslel Godzillu jsem prostě zvýšenou náklonnost čekal , i když na metu nejvyšší bych nikdy nesázel ...
    Takže poslední díl (bude li na PC) při nejbližší příležitosti minimálně omrknu ...
  • smejki
    ah.
    1) oboje už mám.
    2) mluvím o daily deals
    ceny ostatních her se buď celou dobu nehnou, nebo se jednou dostanou do daily deals a budou ještě lacinější (aspoň to tak vždy bylo). Což by se mi třeba u Skyrimu líbilo. Ale už takhle mě láká CS:GO, hmmm.
  • Kozy
    Chceš taky?
  • Veskoslav

No

Modlím se za slevu na MC:) Ale nevěřím, že těsně po vydání to sleví:(
  • ucho
    jak se to vezme, ceny jsou to zajímavé, ale nic nového pod sluncem. drakensang už šel v jednom bundlu sehnat za hubičku a FUEL mají za 2 eura na gamersgate i GMG každou chvíli.
  • ringmancz
    ale ani pro duševně slabé
  • Tak to bych rád podotknul, že třeba Drakensang nebo