Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Serious Sam 2 (konec 19:00)

http://www.steamgifts.com/giveaway/HOmxq/serious-sam-2
  • Vrook
    Prohlášení tohoto typu lidma, který jsou přímo zainteresovaný v herním byznysu, v tomhle případě dokonce šéfem developing studia Forzy, nelze brát ani se špetkou vážnosti. Dá se chápat, že bude svůj projekt vynášet do nebe nad ostatníma, ale vážně se to fakt brát nedá.
  • Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor...

Ne zřejmě, ale určitě. Bylo potvrzeno, že změna počasí a ani dne a noci ve hře nebude. Dostaneš jen předchozí Forzu s větším počtem textůr a to je vše. Z videí mám i pocit, že ty auta spíše plavou. GT6 je technologocky mnohem dál než tento next gen. Nejen, že přes trať budou proletovat lístky ze stromů, ale bude obsahovat i zmiňované počasí nebo změnu dne a noci. Ale to už mělo i GT5.
    Arogantně? To snad ne? Vždyť spolupracují s Microsoftem. :D
  • Miserius
    Tyjo, paráda že začinaj delat cestiny, me je to docela šumák ale spousta lidí mela jako vymluvu k NEkoupení PSka ze ty hlavni hry nejsou cesky, ted uz je cesky docela dost velkych her... Palec nahoru :)
  • frag.ment
    No tak super! Sice asi jako jeden z mála mám z této hry zatím trošku rozporuplné pocity, ale čím víc počeštěných her, tím lépe.
  • Keyz
    Prostředí je pěkné ale na postavách a věcech snad zamakají. Vypadá to jako lepší DS 2.
    Vyhlazovaní taky mohli přidat i když to není finální.
    I Patch of Exile vypadá v postavách lépe. Tady moc nevěřím, že borec má nějakou zbroj. Vypadá jako na něm namázlé jako součást postavy. Viz opět Patch of Exile.

- Na to kolik vybrali prachů, tak jsem zvědav kam je vrazí. Když tohle opravdu nemá v postavách kvalitu jakou bych čekal. Ten štít má snad texturu na velice malé rozlišení.
    To dělají i pro tablety?
  • The Witcher 3  bude 35x větší než předešlý díl a až o 20% rozlehlejší než The Elder Scrolls V: Skyrim.

tech 40km bylo i vcetne dungu a interieru ne ?
  • Keyz
    V USA mají mnoho různých jednotek měření. Kilometry snad ani neznají.
    Když tak se to svede na chybu v převodu :)
  • faitheater

Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor aut.

"We see Forza as being the master of everything offered by any simulation car game available anywhere, whether on a console or PC."

No neviem, pan ma trochu velke reci. Uz samotnu simulaciu ma lepsiu hned niekolko heir v tomto zanri.
    Nehovoriac o tom, ze v serii Forza dodnes chyba zmena pocasia a dennej doby (a zrejme bude chybat aj v 5. dieli).
    Chapem, ze nebude na svoju hru kydat hnoj, ale mal by sa mozno trochu drzat pri zemi :-)
    Inak to moze vyzniet dost arogantne...
  • MickeyMutant

The Witcher 3  bude 35x větší než předešlý díl a až o 20% rozlehlejší než The Elder Scrolls V: Skyrim.

Zajímalo by mě, jak tohle měří*4* Třeba Skyrim měl podle Howarda kolem 40 čtverečních kilometrů. Z tohohle zajímavého nápadu ale někomu vyšlo přibližně 15 km2: http://www.quora.com/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim/How-large-is-Skyrims-overworld

Třetí Zaklínač by tedy měl mít do 50 km2, což by ale nechávalo pro druhého Zaklínače jen necelý jeden a půl kilometr herní plochy. Možné to je. Možné je všechno, ale v podstatě je to fuk. 35 násobek, proboha. Proběhne v Americe aspoň jedna žaloba pro klamavou reklamu, když to bude jenom 33 násobek?
  • diky za tip
  • God-of-War

Pozor!! Beyond two Souls

Bude obsahovat CZ titulky!!!! Zda se, ze s The Last of Us se hnuly ledy *14*
  • MrSanta
    Jej, to vypadá velmi dobře. Hlavně zbroje se mi zamlouvají. Už teď to vypadá velmi hezky a to je to vlastně ještě alfa verze.
  • Viktor_H

Project Eternity Screenshots

http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=1674&pk=48834&fk=96863&i=1
  • Jack1947

Hideo Kojima dnes natáčel bojové scény do Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Jeste navic to bude i na Xbox360 no co vic si prat. *5*
  • Jupi!
  • Dan Greenawalt (šéf Turn10): Sérii Forza vidíme jako vítěze ve všem, co nabízí jakýkoliv herní simulátor...

Vsechno na pc medium detaily vyzer lip nez cokoliv od konzolovej srance a tiez to nikomu necpeme zejo ? *3*
  • ucho

Armikrog

tak armikrog je už teď prakticky jistej, pokud by to ještě někdo nevěděl :)
  • ucho
    herdek zapomněl jsem zmínit, že s kódem GFDJUN20UK ještě dostanete 20% slevu...
  • GlaDOS
    Proč tahat za nos? Nedávno jsem dostal skvělý Portal 2 (psal jsi fanoušci Valve, ne HL). Valve se pěkně spálilo, když na internet prosákl Half Life 2 před vydáním. Nedivím se, že teď neoznamují své tituly rok předem. Momentálně dělají na novém enginu, takže se dá předpokládat, že trojka ho bude využívat a dost možná nás chtějí posadit na zadek, jako kdysi. Sami uznali, že epizodní rozdělení byla chyba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit