-
staci rict NAUGHTY DOG a nemas s cim srovnavat.last of us je jednoznacne nejlepe vypadajici hra na soucasny konzole
-
Sony věří, že PS4 porazí Xbox One po stránce grafického výkonu.
Však PS3 hry jsou oproti X360 technologicky mnohem dál. -
Sony věří, že PS4 porazí Xbox One po stránce grafického výkonu.
Stejne jak si to mysleli o PS3 a skutek utek ze. *4* Gl with that. -
Už delší dobu je to moje nejočekávanější indie hra. Tohle gameplay video mě v tom jen utvrdilo *4*
-
O týhle hře slyšim prvně, ale musim uznat, že na to, že to dělají jen tři lidi to vypadá dost dobře. Taky se začínám těšit.
-
Samozřejmě, že to nejvyšší :D Ne, ale tak bylo by to příjemný odlehčení něco jako videorecka na Call of Juarez.
-
Na The Last of Us pějí chválu i japonští hráči.
Já to jedu od zařátku na hard a musím říct, že je to tak akorát,munice je málo,takže se musí šetřit a leckdy je stealth prostě nutnost. První hra, u které přítelkyně sedí od začátku se mnou a kouká, protože ji to baví a chce vědět, co bude dál(příběh). Ta hra je prostě pecka, kdo nehrál, nepochopí. -
Routine gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=iAcAd1fUiy8
Co na to říkáte? Já se moc těšim. -
Ironie.
-
Jaký hodnocení čekáš? *1*
-
Jo jo, ta ukázka je stejná. Ale ta přednáška je docela zajímavá.
-
Na The Last of Us pějí chválu i japonští hráči.
mam 2x dohrano na normal a ted jedu treti lajnu na survivor.to je obtiznost za vsechny prachy,kazdej brok pocitas,kazdou cihlu pouzijes.na survivor je to tezky jak prase ale ze hry mas nejvic
PS:u toho jelena jak se branite tem zaverecnym najezdum,tam jsem chcipnul asi 20x nez jsem to dal,docela vorisek :-) -
Jo u AC spíš razí teorii, že v nejlepším se má začít rejžovat.
-
Přesně:). Chce to přestat v nejlepším.
-
Přeju jim to...pokud z toho neudělaj AC serii... Ale ND ukazal ze i ze zlatyho dolu neudela dojnou kravu (Uncharted)
-
Kdyby byly v řiti ryby... Pořád je to obrovské číslo.
-
Prosba o recenzi!
Prosím redakci, aby zrecenzovala tuto hru :D https://www.youtube.com/watch?v=6EC8rvcH7w0 Ride to Hell: Retribution. -
Už sem to taky našel:). Je to už 1,3 mil. v prvním týdnu prodeje *4*
-
1,2 milionů prodaných kusů TLOU.
-
PC verze Minecraft se prodalo přes 11 milionů kusů.
A kdyby se na PC jenom nekradlo, mohlo se prodat 20 milionů. *1*