-
Na patriotismus nevsázím , ale pokud to bude dobré RPG , pak kupuji ....
-
:) Dokud nebude dělat jen exkluzivitky pro Xbox , necháme ho žít ;)
-
:) Nainstaloval jsem si Cortex Command na deset let starý notebook s celeronem (odvozeným od PIII ) .... a normálně po chvilce čekání jsem to spustil , kochal se a .... jediné kde mi došlo , že FPS bude asi extrémně nízké bylo u pohybu protivníků , díky čemuž jsem měl podstatnou herní výhodu . No a pak také u hry Nimbus ... tam kde běžná sestava produkuje šílenou rychlost s oldtimerem získáte stále ještě ovladatelnou raketku ....
Takže spíš než o snímcích za sekundu jsou některé hry o kolísání snímkové frekvence , kdy se pak opravdu akční multiplayer stává nehratelným ....
PS : 15 snímků mi v 3D marku připadalo jako koukatelné minikum ;) -
No něco o podpoře Sony jsem si na Steamu už četl , ale popravdě dodneška jsem neměl důvod hledat kolonku s PS3 ./
-
Sony: Drtivá většina lidí chce nakupovat v kamenných herních obchodech, nikoliv online.
Jak na co ... 135 Kč za Front Mission 3 jsem dal .... ale stejně na emulátoru vypadá lépe než na PS3 :( -
diky *5*
-
Jeden klíč je základní hra a druhej DLC.
-
Na humble davaji zaklad a datadisk zvlast nebo to je pod jednim klicem ?
-
na steamu se prodávají PS3 gamesy od kdy?
-
Zas se mi tam vecpal ten smajlík.
-
Já v kamennem obchodě nakoupím levněji než třeba na Steamu. *8*
-
no naše kamenný obchody mi taky přijdou předražený :D ve finále koupím stejně na netu a jen si to někam skočím vyzvednout. to bych kamenným obchodem nenazval :)
-
Sony: Drtivá většina lidí chce nakupovat v kamenných herních obchodech, nikoliv online.
Bodejť by ne, když mají ten PlaystationStore děsně předraženej *1* -
Asi to myslí tak že si radši koupim v krámu než o litr dražší v tom jejich obchodě *2*
-
no v Česku těžko -
Armigrog Army
Zdravim! Nedávno jsem přispěl na Kickstarteru na úžasnou hru jménem Armikrog. Do konce kampaně zbývají jen dva dny a s vaší pomocí můžeme dosáhnout úspěšného zafinancování. Prosím klikněte na odkaz níže a zvažte jestli nemůžete nějak pomoci. Díky!
http://www.kickstarter.com/projects/1949537745/armikrog -
Tak například u sportů a dalších rychlých obrázků by se více FPS hodilo. Pak to je prostě víc plynulé. Máš mnoho porovnávacích obrázků. Ale u TV se toho asi jen tak nedočkáme.
U konzole to bude možná dobré, ale zase budou muset omezit kvalitu protože HW je pořád stejný. Tedy 60 FPS v nějaké kvalitě vs 30 FPS nebo kolik se to "sekalo" v lepší kvalitě. -
Tak nekterym hram to rozhodne neublizi, vetsina adventur by asi byla uplne normalne hratelna i s 30 fps. Naopak jak pises ty, u FPS uz by bylo na povazenou a ja jako dlouholety hrac Q3A si nedokazu u teto hry predstavit jine cislo nez "klasickych" 125 fps.
Demoness: tak kazdy ma svoji hranici jinde, ja bych to s tim asi hrat nedokazal -
když sem ještě hrál BF3, tak sem měl FPS pod 30 a že by to bylo nehratelné, se říct nedá. Ano, občas to škublo, ale nebylo to nic zásadního, proč bych musel říct:"Při tomto počtu snímků je to nehratelné".
-
Je fakt, že jsou hry, kde 30fps stačí a člověk to nějak moc nepocítí (třeba plížící hry, jako např. aktuální The Last of Us) a hratelnosti to neublíží. Ale u stříleček počet FPS většinou přímo ovlivňuje hratelnost a čím více, tím lépe. Takže u některých her je 30fps opravdu nehratelné (nedovedu si představit, že bych hrál CSko s 30fps nebo i 40fps).