Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    no škoda že zrovna ta zajímavější čast až příště... jako u mě to vypadá na jasnou koupi už teď. jako podpora českého studia :D
  • Warriosparky

Warhorse blog

Konečně po dlouhé době zase blog. *3*
    http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_022
    PS: Se screenshotem ze hry *3*
  • Black_Hand
    jasne, ale do ty doby nic.
  • rancor1223
    + přidání stretch goalu - 950k = vydání na WiiU
  • Black_Hand

Pencil Test Studios (The Neverhood) se stalo licencovaným vývojářem WiiU titulů.

nestalo... ten text, i ten update na kickstarteru rika neco uplne jineho. jenom ze je nintendo oslovilo, jestli by Armikrog nechteli vydat na WiiU. tecka.

prosim, ctete dusledne *7* .
  • Miserius
    Ja mrknu misto nej teda, nikdy jsem to nevidel
  • na háky s tebou, za toto barbarství.. Vykoupíš se jedině tím, že se dnes na to podíváš (:
  • Vrook
    Já to viděl napřeskáčku a už hodně dávno, takže si pamatuju jen název a pár scén. *3*
  • Né, že bych chtěl byt rýpal, ale není to Hellraiser, ale Cenobit jménem Pinhead ( ;
  • Malleth

PS4 tech demo Dark Sorcerer využívalo pouze čtyři z osmi dostupných gigabytů GDDR5 RAM.

Taky je to v jedný neinteraktivní místnosti a jsou tam max. 3 postavy na scéně.
  • Keyz
    Tak RAM jsou levné a asi si řeknou více= lépe.
    Mohlo by se toho více nahrávat do RAM, když v PC má snad každý 4 GB anebo více.
  • GlaDOS
    1 GB je uzamčen pro systém a další 1-2 GB si průměrně vezme grafika.
  • GlaDOS
    Proto mi připadá úsměvné, když si hráči kupují 16 GB. Pokud jen hrají a nepracují třeba s videem, tak je myslím 8 GB dostatečné. Stejně většina her na disku zabere něco okolo 10 GB, častěji i méně. A celá hra se do ramky rozhodně nenahrává.

Jinak na tom Dark Sorcerer nebylo nic, co by mělo zabírat spoustu paměti. Vždyť to byla jen jedna malá scéna. Tohle bylo náročné hlavně na výpočetní výkon.
  • PS4 tech demo Dark Sorcerer využívalo pouze čtyři z osmi dostupných gigabytů GDDR5 RAM.

Ale pro hry je dostupných jen 7, ne?
  • PS4 tech demo Dark Sorcerer využívalo pouze čtyři z osmi dostupných gigabytů GDDR5 RAM.

Většina her není dělaná na víc jak 4GB , prostě to neumáí využít a myslím že tenhle trend bude ještě chvíli pokračovat. Hlavně kvůli tomu , že RAM nejsou tak důležité pro výslednou kvalitu. Samozřejmě do dvou let už to bude standart , ale i dnes nemá většina lidí v PC víc jak 4GB ddr3 .
  • frag.ment
    Přesně tak! *3*

tak to cumim, ale je mozny ze to pripravovali jeste za doby kdy se predpovidaly jen ty 4 giga a uz to moc neroztahovali
  • Vrook
    Jo ksakru.. Hellraisera nezajímaj hry z kickstarteru, takže se o nich na herním webu nesmí psát!
  • frag.ment
    Nevím, proč by měl Games.cz upozorňovat na kickstarter projekty a případně, kdo by rozhodoval, na co upozornit a na co ne, co je zajímavé a co ne.. Mě třeba kickstarter vůbec nezajíma :-)
  • Jak se rika, nadeje umira posledni. Nicmene se pomalu zvysuje tempo podporovatelu, takze neni to nemozny. Nebude to nic lehkeho.

Taky jsem myslel, ze to bude lepsi. Ja to hned podporil, kdyz se o tom Brian Fargo zminil na Twitteru. Nevim, kde je chyba, protoze z meho okoli je The Neverhood hodne cenna hra. Na druhou stranu prilis malo lidi dalo neco na Armikrog. Coz, je nejvice smutne. No, snad se podari.

Jeste jednou prosim redakci, zdali by nemohla udelat mensi clanek o Armikrogu. Dekuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit