Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    ještě to ztracený být nemusí, pokud budou poslední dva dny stejný jako první dva dny, tak se to na cílovou částku vytáhne... na 60 % by se to zafinancovat mohlo. zítra už to ale asi bude jasný...
  • rancor1223
    Tak jestli to půjde současným tempem tak nemají šanci, což je velká škoda a nechápu jak je to možný. Žil jsem v přesvědčení, že Neverhood je velmi populární.
    Pořád trochu doufám v pomoc od Nintenda, který se o hru zajímalo (a teď byl přidán Stretch goal na WiiU).
  • Armikrog.

Lze udelat na pondeli clanek o Armikrogu, ktery se blizsi do finale? Stale doufam, ze se jim podari dosahnout uspechu na Kickstarteru. Nebylo by spatne, kdyby redakce Games.cz, se pred koncem kampane nezneminila Armikrog. svym ctenarum.

Snad si nekdo to rozmysli a da nejake penize :) Diky
  • Keyz
    Mohli by games dát nějaký články. Byli tam záběry z her které tuším jinde nebyli. Alespoň tam jsem je viděl prvně.

- Taky by neuškodilo, dán upozornění na games kdy a kde to je možné sledovat.
  • prudislav
    chtělo by to nějaký shrnutí pro ty co to nezkoukli/ něměli na to zatím čas
  • rancor1223
    Tak to jsem zrovna ještě neviděl. Teď prokousávám těmi sobotními záznamy.
  • ringmancz
    ty jsem ztratil protože jsem si je nezazálohoval, ale ve hře se třeba stávalo že se jeden nemohl pohnout z místa, takže odpojit a znovu připojit, nebo umřel a nešel oživit
  • Hudy1141
    Koukal jsem jen na Dreamfall chapters, kde byly česky mluvící odpadkové koše *1*
  • rancor1223
    Sledoval někdo live streamy z Rezzed? Byly víc informativní než celá E3. A zajímavější.
    Zvlášť to MMO - WildStar vypadalo zajímavě.
  • rancor1223
    Se savy jsem nikdy problém neměl, jen jsem párkrát odstřelil kámoše mimo mapu *1*
  • Erendiel
    Hrál jsem chvíli sám i coop a nic jsem nezaznamenal.
  • ringmancz
    pořád je to tak zabugovaný? jsem hrál coop s kamarádem, ale ztratil jsem save
  • Erendiel
    Kdyby chtěl na steamu někdo zahrát přidejte si mě Erendiel
  • Erendiel
    Magicka s 21 přídavkama na STEAMu -75% za 8Euro
  • Rezzed?

Bude nějakej report s infem z výstavy Rezzed?
  • Kravicka
    Neexistuje spatny napad, jen spatne provedeni.
  • Ja teda uprime tomu ze by to melo omezit mikrotransakce a DLC moc neverim. Nejak nevidim duvod proc by to nekdo udelal po omezeni bazarovek kdyz to funguje.
  • Satoru Iwata: Jelikož byla cena konzole WiiU značně nízká už od začátku, není zlevnění snadnou volbou.

Ne všichni chtějí Maria a dlouho nic .... ;)
  • Keyz
    Na fóru REDkit určitě rychle poradí. Zatím jsme neměl dost času abych se to pořádně podíval.
  • Dota 2 release

Jak je už posledních pár dní diskutováno, Dota 2 by se měla dočkat oficiálního release (nebo alespoň "open" bety - "open" v uvozovkách protože většina hráčů má k dispozici X klíču na rozdávání) ještě před TI3 (turnaj od 7 do 11 srpna, zajímavý pro částečně komunitou financovaný turnaj přes ingame item, z původních 1,6M které poskytnulo Valve se price pool právě teď pohybuje okolo 2,37M).

Na oficiálním blogu se právě objevila zpráva ohledně serverů a jak bude Valve postupovat, čimž se vcelku potvrdilo blízké uvolnění pro veřejnost
    zde: http://blog.dota2.com/2013/06/transitioning-into-launch-mode/

Nejspíše to neznamená volné uvolnění pro Čínu (asi největší DotA komunitu), jelikož tam byla nedávno otevřená samostatná beta se samostatnými klíči (klasické klíče bez region locku na Čínu byly vzácné)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit