Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Uz je to ofiko, meni DRM, bazarovky a jejich online systém
  • Miserius
    Jo, jednoznacne jsou hlavne na amiky co to maj doma a koukaj na tom na TV a spóc *1* Jenze jejich vydelek je hlavne z her, pak služeb a minimalne z konzolí
  • Xbox tu sanci ma i se vsemi temi restrikcemi, ktere jsou doposud zname a to z jednoho prosteho duvodu. Jejich cilovka nejsou pouze a predevsim "HC hraci", ale casual hraci a i prevazne neherni populace, ktera hleda multimedialni centrum s intuitivnim ovladanim (tedy minimalne v USA, kde budou vsechny sluzby funkcni).
    MS to ma podle me dobre spocitane a v konecmen dusledku se ho mozna proda vic, nez PS4.
    Nespokojeni "hc hraci" jsou pro ne minoritni cilova skupina podle me.
    Ale kdo vi.
    A pokud slevi i z nekterych kritizovanych vlastnosti, tak si mozna udobri i znacnou cast hracu.
  • 680 stoji vic a je o neco malo pomalejsi a nic jinyho zajimavyho tam moc neni.

Zbytek sestavy je i7 2600k a 8 GB ram coz snad nebude za brzdu...
  • Miserius
    Celej Twitter je plnej zprav o tom ze Microsoft asi stahne jejich DRM politiku, no pokud se kazdej nenechal nachytat nejakym vtipalkem ma Xbox aspon sanci
  • Keyz
    Podle mně nemá cenu moc čekat. HW konzolí je známy tak se nic extra nevyklube.
    Hlavně aby karta měla dostatek VRAM. Tedy více jak 2GB.

Jestli na to máš pak proč to nebrat. Záleží taky na zbytku sestavy.

Nebo můžeš vzít 6XX, případně počkat na další karty kdy pak tyhle měli, zase o něco zlevnit.
  • Hw dotaz: GTX 770

Ma cenu vymenit GTX 295 za 770 nebo je jeste moc brzo a mam pockat az se neco vyklube z tech novejch konzoli? Jakej nazor na to ma zdejsi herni osazenstvo?

Diky
  • Keyz
    Mně to nepřekvapuje, jen je potřeba napsat jak to je. Někteří lidí by EA pak mohli uvěřit :)
  • Nechápu co tě překvapuje, s minulým přechodem na nový engine to bylo to samé, je to už takový provařený marketingový kec:)
  • Keyz

EA: PC verze FIFA 14 nepoběží na novém (Ignite) engine, protože by pak hru většina hráčů nerozeběhla.

Na konci by měla být závorka (Kec).

Jako kdyby minimum lidí mělo PC které se minimálně vyrovná nové konzoli. Cena takové PC byla tuším max 13K.
    A to tedy fakt nikdo nemá *15*

Dobře to vystihl komentář na PC gameru:
    "In translation, "we, as good professionals that we are, made this engine so that it only runs on one particular configuration. Now, lets invent some excuse and put the blame somewhere else while we patch the damn thing"."

- Vlastně jsem si vzpomněl, jak jsem u kámoše hrál Fifu 13 a běželo mu to nějak 250 FPS. A to měl normální GTX 660 a staré 4 jádro.
  • Miserius
    porad bude o 50 euro min...
  • Cena konzole PS4 překvapila i Hideo Kojimu. Také si myslí, že zabudovaná kamera se stane normou.

Aby to nakonec nedopadlo tak, ze kameru bude vyzadovat vetsina her i na PS4, takze nakonec si tu kameru budou muset poridit i majitele PS4 a cena se tak dostane v konecnem dusledku na stejnou uroven jako je tomu u xboxu.
  • rancor1223
    Tak neřekl bych, že je to technicky nemožné, ale vzhledem k tomu, že konzole nemusí být připojena k netu permanentně, je to přinejmenším zvláštní. Mimoto neskutečně nákladné (pokud by tam skutečně probíhaly nějaké výpočty) na údržbu vzhledem k počtu konzolí.
  • frag.ment
    Máš recht, jsou to lži. Nějakej vzdálenej cloud na přidání výkonu pro konzoli je podle mě nesmysl, to je technicky nemožné.
  • frag.ment
    No jako asi bych si měl to PS+ konečně zaplatit, ale kdy to mám stíhat všechno hrát? Mám rozehráno Killzone, Bioshock Infinite, Red Dead Redemption, The Last of Us.. Asi Plusko nechám až na PS4.
  • MickeyMutant

Xbox One je (i bez cloudu) desetkrát výkonnější než X360.

"Existují tři druhy lží: lži, bohapusté lži a statistika"
  • Warriosparky
    Na Vitu by ještě měla být hra Unit 13. *3*
  • MickeyMutant
    Samo sebou je to kravina. Dal jsem si mínus*4*
  • Sony dává zákazníkům hodnoty, pro které stojí za to platit si Plus. V tomhle Microsoftu ujíždí o parník.
  • Miserius
    No prave, kazdej kdo ma Ps+ to rika porad ale stejne budou lidi (xboxari) nadavat...PS+ by si stejne vetsina zase platila dal i kdyby ten multak placenej nebyl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit