Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...

novy web levle.cz je postaveny na klasickem wordpressu s templatem agency-pro od frogsthemes.com :D ale porad lepsi nez ten predchozi stolet stary web. snad nova grafika levlu bude uz udelana primo pro tento casopis a ne pouzity zas nejaky recyklat
  • michals
    j pravda, lepsi vzit celou sadu rovnou samozrejme *5*
  • Miserius
    Ale mas jeste android verzi ne?
  • michals
    Chtel jsem vzít Broken Sword a koukám že na Steamu je levnější než ten průměr *1*
  • MrSanta
    A dop*dýlky, už to zase začíná. Teď ještě aby tak začal bláznit i Steam a bankovní účet se strachy pomočí *8*
    EDIT: Tak na GOGu my z "drahých" her zůstával ve wishlistu akorát NWN 2 Complete (nyní již koupeno), takže už mě může ohrozit jenom ten Steam...
  • rancor1223
    Torchlight potěšil, ale popravdě mě mnohem víc potěšilo zjištění, že jsem dostal Tyrian 2000 *1* Na tý hře jsem vyrostl. GOG téměř nepoužívám, lezu tam jen když se dává něco zajímavýho zadarmo *1*, naposled Fallout, tak by mě docela zajímalo kdy jsem ten Tyrian dostal.
  • Mahcake
    Je jasný, že je to fake. Kdo to nepoznal nemá smysl pro humor. Snad nemyslíte, že by si Naughty Dog takhle zkazil pověst. *1*
  • Mrkněte na Humble Bundle *3*
    http://www.humblebundle.com/
  • Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...

Pouhá tisícikoruna ....
  • MGS5 trailer v 60FPS.
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-watch-mgs5-at-60fps
  • To ťa asi sklamem ale žiadny český časopis, noviny sa neprekladajú, predavajú sa v originále.
  • Ronox
    Jeníku!!! Do kouta a šup`em!
  • MickeyMutant
    Náklady na distribuci jsou pro oba státy přibližně stejné. Ten rozdíl jde na překlad. Na Slovensku je zakázáno číst knihy a tiskoviny v cizím jazyce - je to kvůli podpoře mateřského jazyka a ochraně národní kultury.

Je to podobný zákon jako třeba ve Francii, kde se zase nesmí hrát anglická hymna. Všimni si, že anglickým sportovcům a politikům tam vždycky místo "God Save the Queen" hrají hymnu skotskou, velšskou nebo maximálně irského Danny Boye.
  • A distribučné náklady na Slovensko si myslíš že kto zaplatí? Je normálne že v ČR stojí menej ako na SR.
  • ucho
    jo kdyby tak ještě někdo začal prodávat volný čas...
  • Už jen ty extra bonusy, které na steamu nejsou stojí za to...parádní rozjezd léta na GOGu
  • Miserius
    Né...né další Bíbr
  • MickeyMutant
    Těch 11 euro je cena za překlad časopisu do slovenštiny.
  • DeathOnVacation

Fight Club

Poptej se na to v podcastu :)
  • MickeyMutant
    Čas změnit profilovou fotku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit