Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobre toho blba setrel :D
  • Miserius
    Jestli vydrzi na prvnim miste 3 mesice, muzou si piskat *1*
  • Britský žebříček prodejnosti 24. týdne roku 2013: 1. The Last of Us, 2. Animal Crossing: New Leaf, 3....

aj ked TLOU je božské verim že prvenstvo zostane len do 17.09 kedy na náš trh pride money maker.
  • MickeyMutant

Některým lidem DRM ochrana vadit nemusí, tak proč jim nedat možnost výběru? Reagovalo CD Projekt Red...

Když někomu nevadí, že si bere nevěstu s pásem cudnosti od kterého má klíče tchyně, tak proč mu ji nenabídnout? Co je špatného na tom, zeptat se vždycky nejdřív maminky?
  • Akurat som pozrel TBho Content Patch a tam sa pozastavuje nad tim, ze co to je za kravinu, ked snad vsetky hry od nich vysli aj na PC, aj ked s nejakym casovym opozdenim.
  • X360 půjde připojit k Xbox One. K čemu to bude dobré se zatím neví.

Takhle řeší Microsoft zpětnou kompatibilitu her z X360. Chcete si zahrát svoje staré hry? Zapojte svůj starý xbox do nového.
  • MickeyMutant

X360 půjde připojit k Xbox One. K čemu to bude dobré se zatím neví.

K plíživému růstu entropie ve vesmíru.
  • Asi nikoho nebudete vysílat na Dreamhack, co?
  • Miserius
    A zase zvysi protoze uz o tom pise spousta webu a i vyvojari...
  • rancor1223
    Zvýšili počet podpisů, ne? Podepisoval jsem se když tam bylo kolem 28k a cíl byl 30k. Snad to vyjde.
  • Miserius

Petice pro Division na PC

Samotný vyvojari pry rekli at to podepisem, asi podle toho uviděj...
    https://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc
  • x_ander
    Doublepost, sry...
  • x_ander
    A to teda mocně :-D...
  • Inquisitor

janchor vrací úder :D

https://twitter.com/janchor/status/346603239669657601
  • V dlouhém kolektivním článku se o své názory na letošní E3 podělili i kluci a holka na Kultuře Kriplů.

No né, děkuji za připomenutí. Snad už na KK nechodí bububu :D
  • Miserius
    Je to mozny no, ja byl zprvu taky haklivej a ja kto slo pod 30fps hned jsem se bouřil *2* Já to naopak vetsinu prosel plizenim a kosil jen kdyz to nevyslo, oboje ma svoje kouzlo, oboje je neuveritelne propracovany...po 10 hodinach me porad nektery detaily prekvapovaly (ve vsem, ze reagujou kdyz do neceho strcis, krev ktera opravdu tece a nedela jen potisk na zdi/lidi atd...) Zavidim ze to mas cely pred sebou :)
  • frag.ment
    Myslím to, když jsem vylezl poprvé s Tess ven.. Když jsem se rozhlížel po okolí, tak to ty stromy evidentně nestíhalo, ale možná je to jen oko zhýčkaného bývalého PCčkáře a neberu to nějak dramaticky :-) Jinak zatím super i když plížení mi moc nejde a nakonec to končí těžkou přestřelkou (když jsem šel pro Elly, tak nezustal nikdo z enemy naživu), ale to se poddá :-)
  • Miserius
    Me za celou hru fps kleslo jen 2x a to vzdy v interieru a pri rozsviceni baterky, to je divny ze se ti to seka... Mozna mas jen citlivejsi oci, nebo by to po resetu neblblo...Teda pokud nemyslis takovej ten prolog, uplne prvnich 15 minut, ten byl celej takovej trosku pomalejsi co se tyce fps, ale nci drastickyho...
  • frag.ment
    Tak hra je opravdu zábavná, zatím odehrány asi jen 3 hodiny. Ale na jeden neduh jsem narazil hned ze začátku a nikde ho nikdo nezmiňuje - hned při prvním vstupu na "otevřené" prostranství, kde jsou stromy, keře atd, tak jde framerate do kytek, nebo se aspoň obraz při otáčení dost prapodivně hýbe a nevypadá to vůbec hezky..
  • Divotvurce

rFactor2 - All Assists ON - Holding Up Arrow Key

http://www.youtube.com/watch?v=jC4zF96OH88

Ono se to vlastně hraje samo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit