-
Přes šest minut nových gameplay záběrů z procházky po světě Watch Dogs.
To vypadá dost dobře. *8* Skoro tak dobře, že to snad ani nemůže být pravda. Teď už se na to těším víc než na GTA V. -
Dean Evans: To nejtěžší při výrobě Far Cry 3: Blood Dragon byl můj penis.
Bože to je stupidní překlad *1* -
Vždyť j to tky jen člověk *1* .
-
ale bez toho oblecka *1*
-
Mhh
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1e2s0u/discovered_that_everyone_thinks_a_fake_xbox/
Ale zkusils to... -
Na rozdíl od PS3, nemá Sony v plánu velké zráty, které vzniknou vydáním Playstaton 4.
Dost kostrbatá věta. Říká, že budou ztráty, ale na rozdíl od PS3 budou tentokrát neplánované. Plus chyba v čárce. Bleskaři, bleskaři... -
XBox 2pi*n by byl lepší název. Si myslím.
-
Xbox ležatáosmička
http://www.gamesthirst.com/2013/04/25/xbox-called-xbox-infinity-logo-leaked/
Novej xbox se bude menovat Infinity
Ten název má nejspíš spojitost s "Infinite připojením k internetu"
A slogan bych dal spíš: Forever online, forever alone -
Watch Dogs nabídne 60 licencovaných vozidel.
A nabídne i další nelicencovaná vozidla? 60 není zrovna moc, GTA3 mělo 50... -
já jen jestli by nebyl problém s aktivací na Steamu - EU/US. Ale nevydržel jsem to a koupil, a v pohodě *4*
-
Pokud je správně integrován Steam overlay atd, tak to má taky dost do sebe. Ale hlavně každý svoje, vo tom to je :)
-
Lepší je si ho spíš sosnout na gogu bez DRM
-
z těch 5 dolarů zaplatíš ještě 40 centů daŇ. jinak s nákupem problém není, stačí když máš u účtu vyplněnou americkou adresu... Steam tu verzi nepozná, protože na Amazonu prodávají world wide verzi, tedy klíč může aktivovat kdokoli.
-
Ptali se ho co bylo hardest= nejtezsi/nejtvrdsi :D
-
System Shock 2
Na steamu se objevil system shock 2, kdo nema ;o -
Dean Evans: To nejtěžší při výrobě Far Cry 3: Blood Dragon byl můj penis.
WTF ? *1* -
Hitman
Na Amazonu Hitman Absolution za 5$. *3* Je to kód na Steam. Nemáte s tim někdo zkušenosti, jestli třeba Steama nepozná že nejsem v US, zatim jsem na Amazonu kupoval jen hry na Origin a tam bylo všechno v pohodě... -
Gameplay záběry z rozpracované verze hry Saints Row IV, která byla vidět na letošní výstavě PAX East.
Toto video je soukromé.
Omlouváme se. -
Dnes (včera?) nová videa z Watch Dogs me neuvěritelne nabuzujou na plnou hru. Na to se fakt těšim... Jen doufám že to na ps3 bude vypadat aspon trosku jako tyhle ukazky, ps4 planuju koupit az o neco pozdeji nez v den vydani
-
To nechci vidět v neděli s Kanadou.