-
Tak KOTOR asi doopravdy jenom zůstane snem...
SWTOR udělali online a zmršili to F2P, a KOTOR udělat nechtěj...
Rád bych si taky zahrál nějakou novější SW hru offline -
Yep, to nijak nepopírám...
-
Jistě.
-
já si koupil i Brutal Legend, ale chci se zeptat když to aktivuješ na steamu tak potom si to pořád můžeš stáhnout přímo od humblebundle?
-
Visceral Games by mohly dělat něco jako 1313. Možná přímo 1313
-
EA plánuje na E3 2013 odhalit nové next-gen tituly od Bioware, EA Sports a DICE.
Nicméně potvrdili že minimálně DICE a Visceral Games budou dělat na nových hrách z universa Star Wars. -
Jen ignorant se může smát člověku, který vytvořil nejlepší hry historie....
-
KOTOR určitě ne. Laidlaw potvrdil, že na E3 ukáže Dragon Age 3...
KOTOR pravděpodpobně není vůbec ani ve fázi plánování. Dělá se na novém ME, na zmíněném DA3 a "zcela novém IP" (což znamená, že nejde o SW licenci). -
EA plánuje na E3 2013 odhalit nové next-gen tituly od Bioware, EA Sports a DICE.
Doufám že novej kotor, Stormtrooper basketball a Star Wars battlefield když už mají tu licenci. -
A lidi ani nepoděkujou co .. jsem si říkal, když někdo neřekl dík, tak to neaktivoval a hle. Doufám, že to aspoň nebyl nějakej troll místní.
-
Ty krávo, to bych zapařil jak sviň... Ta hra mi dost chybí *13*- Mně už se hrozně líbil i první díl, díky tomu feelingu a jak to bylo hustě udělaný.
-
Warren Spector je unaven z her, jako je právě oznmený Wolfenstein: The New Order.
Ten ať radeji nic neříká. -
Dishonored
Na steame sa daju kupit uz obidve DLC,vedel by mi niekto povedal ci mi tie DLC budu fungovat ked mam na steame zaregistrovanu normalnu regionalnu krabicovku? -
ten týpek je k smíchu
-
Nebo The Getaway 3. Kéž by.
-
Warren Spector je unaven z her, jako je právě oznmený Wolfenstein: The New Order.
Bude dalsi Epic (fail) Mickey? -
Sony prý nikdy nezvažovalo, že bude nutné mít Playstation 4 stále připojen k internetu.
Aspoň někdo má rozum.. -
Sony prý nikdy nezvažovalo, že bude nutné mít Playstation 4 stále připojen k internetu.
No ještě aby jo... Doufám, že v týhle generaci bude mít převahu pro změnu Playstation... -
Sony plánuje tento týden oznámit nějakou fascinující hru.
Jasný Tenchu na PS 4 *14* *14* *14* -
JJ. BlackHandovi se musí moc líbit video. Shafer se o Brutal Legend zmiňuje jako o té hře co má tak super úžasné RTS prvky. *mrk* *mrk*