Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neví někdo jak se vyhnout tý volovině před hradem jak tě vždycky pošle zpátky? už sem uplně zoufalej :(
  • ucho
    tak po zabití draka už candies lítají taky pěkně :) ale peklo je peklo :D
  • ucho
    tuhle chybu jsem udělal jen jednou :D
  • Black_Hand
    no me to ted neskutecne nastvalo, kdyz jsem za 360k kupoval bonbony a dostal jsem za to jen 5k. wtf?
  • ucho
    taky jsem si všiml. a kurnik už jsem skoro zabil draka, už měl jen 100HP... no zítra ráno ho dorazím :D
  • ringmancz
    nějaké pomalé to teď je. že by moc lidí sbíralo bonbony a lízátka?
  • Black_Hand
    a ja se bal, ze chytnu cukrovku, kdyz budu zrat ty bonbony :).
  • holec89

Gamers Changing The World

Celkem zajmave: http://www.youtube.com/watch?v=bmTdZP-J7t4 streamuje na twitch LoL a vsechny penize ze subscription dava na charitu. Na idnes a novinkach to asi neuvidime jako clanek :)
  • ucho

Call of Juarez: Gunslinger

http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/pc/games/shooter/call-juarez-gunslinger/

zajímavý, předobjednávka za 12 dolarů (s kuponem) a dostanete navíc Call of Juarez: Bound in Blood
    jsem nečekal, že ten Gunslinger bude tak levnej...
  • holec89

Další DLC bojovnicí, která doplní soupisku Injustice: Gods Among Us, je Batgirl.

tak to jsem rad, ale zajmavejsi me prijde batwoman (aspon podle aktualnich komiksu)
  • ucho
    tak to já už mám 350HP a pořád se moc nechytám no, to chce asi nechat běžet dlouho :D ale tak předtím jsem šel na draka se 117HP :D
  • rancor1223
    Jíst Candy sice HP přidává ale hroxzně málo. Sežral jsem toho 110k a mám 312HP
  • Sapphire Launches the Radeon HD 7790 SimCity Edition

Tom's Hardware: http://tinyurl.com/cr2kvob

Omlouvám se za tinurl, linkovací skript stále neumí čárky.

"The graphics card itself features reference clock speeds, 1 GB of GDDR5 memory and requires a constant internet connection to render."
  • ucho
    ježiš dík :D
  • Erendiel
    Když sníš candies máš víc životů to by možná mohlo pomoct... ale pokud tě zabije hned nevím nevím.... ještě tam nejsem ale už za chvíli cítím to
  • ucho
    teda ale s drakem mám problémy, ten mě zabije prakticky hned, proměna v želvu nepomáhá, ještě asi vyzkouším ten lektvar na nezranitelnost, ale nevím pak...
  • Erendiel
    Celkově je zajímavé jak je ta hra svým způsobem návykově zábavná. Lítám po netu a sem tam na to hodím oko něco koupím ... má to své kouzlo :D
  • smejki
    no mě to napadlo, ale řek jsem si že tak blbá odpověď to bejt nemůže a nenapsal ji. Což je paradox, páč jsem potom v zoufalství zkoušel cokoliv *1*
  • rancor1223
    Taky na to nemůžu přijít. Úplně vidim, že to bude nějaká blbovina.

EDIT: Ok, fakt to bylo docela stupidní...
  • Erendiel
    Na to jsem přišel hned :D to bylo jasné je potřeba zalichotit žabce... ale na poslední otázku... to už jsem byl nucen svou nízkou inteligencí použít internet... a ta "odpověď" by mě vážně nenapadla :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit