-
Jo, Hanneman mě taky dostal. Venku je hnusně a ještě takový poj*b při pátku. -
tak ta byla velmi vypečená, ale i tak jsem dýl seděl nad tím, čím bych měl chtít být.
-
Další DLC bojovnicí, která doplní soupisku Injustice: Gods Among Us, je Batgirl
Takhle se to dělá, každá další postava hezky spoplatněna... Není nad kvalitní DLC. Jen tak dál!! -
no já jich prošustroval snad už 2000 na nápojích a prohraných bitvách. a teď jsem zvědav, jak získám 40 tisíc lízátek pro čaroděje :D
edit: no už mám 11 lízátek za minutu. jdu do hradu :)
edit2: tak to půjde rychle, už je to 1 lízátko za sekundu :)
edit3: maximum je asi 100 lízátek za sekundu -
přeci nebudu prozrazovat :D ale zase tak těžký to není... dostaneš za to jen pět berserk nápojů
-
úúú, já pohodil 1130 cukrátek na zem
-
Co byla odpoved na vec ktera jde za limity naseho universa? :D
-
no ta poslední otázka žáby mi dává zabrat, ale už bude diamantovej meč :D
edit: tak žábu jsem udolal :D -
to jsi dál než já *1*
-
jsem moc nepochopil, k čemu je dobrej měděnej meč, když s ním člověk stejně umře...
-
bez "Cool" factoru a přeplácanýho Post procesingu by to byla lepší hra, ale je to EA
-
Mají tam strašně moc chyb, není to ani tak seznam jako spíš pexeso, i to letadlo který v jednom traileru trevor řídí a v dalším leží na křídle je naprosto viditelně to stejny, jenom v jiné barvě
-
Fanoušky Battlefield 4 jistě potěší nový screen.
Proč tam doprdele dávají pořád takovej color correction? Takové vybledlé barvy. Akorát to kazí zážizek. -
Candies, fuck yeah!
http://candies.aniwey.net/ -
pozeram ze tento mesiac ma vyjst W40k Dark Millennium?
co je na tom pravdy? -
Zvláštny to deň...
-
come drink from us!
-
Crystal Dynamics v brzké době odhalí novou hru, která má mít skvělé prostředí.
Skvelým prostredím u Crystal Dynamics je len Nosgoth. *4* -
Level
tak nam burda zrusila casak level :( (ale horsi je, ze umrel kytarista slayer) -
Tak pro ty co chcou zahrát teď k časopisu Levelu (sry za reklamu) ji dávají, plus comics Walking dead (u nás živí mrtví).