Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Jo, Hanneman mě taky dostal. Venku je hnusně a ještě takový poj*b při pátku.
  • smejki
    tak ta byla velmi vypečená, ale i tak jsem dýl seděl nad tím, čím bych měl chtít být.
  • Další DLC bojovnicí, která doplní soupisku Injustice: Gods Among Us, je Batgirl

Takhle se to dělá, každá další postava hezky spoplatněna... Není nad kvalitní DLC. Jen tak dál!!
  • ucho
    no já jich prošustroval snad už 2000 na nápojích a prohraných bitvách. a teď jsem zvědav, jak získám 40 tisíc lízátek pro čaroděje :D

edit: no už mám 11 lízátek za minutu. jdu do hradu :)
    edit2: tak to půjde rychle, už je to 1 lízátko za sekundu :)
    edit3: maximum je asi 100 lízátek za sekundu
  • ucho
    přeci nebudu prozrazovat :D ale zase tak těžký to není... dostaneš za to jen pět berserk nápojů
  • smejki
    úúú, já pohodil 1130 cukrátek na zem
  • Co byla odpoved na vec ktera jde za limity naseho universa? :D
  • ucho
    no ta poslední otázka žáby mi dává zabrat, ale už bude diamantovej meč :D

edit: tak žábu jsem udolal :D
  • smejki
    to jsi dál než já *1*
  • ucho
    jsem moc nepochopil, k čemu je dobrej měděnej meč, když s ním člověk stejně umře...
  • bez "Cool" factoru a přeplácanýho Post procesingu by to byla lepší hra, ale je to EA
  • Mají tam strašně moc chyb, není to ani tak seznam jako spíš pexeso, i to letadlo který v jednom traileru trevor řídí a v dalším leží na křídle je naprosto viditelně to stejny, jenom v jiné barvě
  • Fanoušky Battlefield 4 jistě potěší nový screen.

Proč tam doprdele dávají pořád takovej color correction? Takové vybledlé barvy. Akorát to kazí zážizek.
  • smejki
    Candies, fuck yeah!
    http://candies.aniwey.net/
  • pozeram ze tento mesiac ma vyjst W40k Dark Millennium?
    co je na tom pravdy?
  • fizola
    Zvláštny to deň...
  • come drink from us!
  • Ferdis2

Crystal Dynamics v brzké době odhalí novou hru, která má mít skvělé prostředí.

Skvelým prostredím u Crystal Dynamics je len Nosgoth. *4*
  • holec89

Level

tak nam burda zrusila casak level :( (ale horsi je, ze umrel kytarista slayer)
  • Tak pro ty co chcou zahrát teď k časopisu Levelu (sry za reklamu) ji dávají, plus comics Walking dead (u nás živí mrtví).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit