Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z výsledků anglického průzkumu: Hráči utrácí za videohry méně než před pěti lety.

to bude spíš tím, že je víc F2P her
  • shmeck

Tváří, resp. zády anglického obalu hry FIFA 14 se stal Lionel Messi.

Už zase?
  • x_ander
    delete
  • ucho
    vychází tuna zajímavých her. možná je na čase se podívat po jiném koníčku :)
  • Z výsledků anglického průzkumu: Hráči utrácí za videohry méně než před pěti lety.

Není se čemu divit, kdyby nevycházeli takové sra*ky, tak by se kupovalo více.
  • Nebo že by různí lidi měli na tohle různý názory? Zase bych si nemyslel, že každej druhej je ucáklej z toho, jaký hry jsou zlo.
  • shmeck
    Že by se té společnosti rozsvítilo?
  • KIMCID
    http://www.novinky.cz/zena/deti/299186-pocitacove-hry-prinasi-detem-radu-pozitiv-analyticke-mysleni-ci-tymovost.html
  • No jo, asi si konečně všimli, že těch dvacet verzí Street Fighteru se docela prodává. Pro mě to je úžasná zpráva, třeba tomu konečně bude fungovat multiplayer, ne jak stupidní LIVE u SF4/SSF4AE/SFxT.
  • ZvacA

Tím novým titulem od Bethesdy, který dnes odhalí, je s největší pravděpodobností Project Zwei.

Alespoň se ukáže, zda Mikami umí prakticky navázat na své teze o konceptu survivalu hororu. Fandím mu, přestože jeho role a význam tvoření survivalu u původních Residentů se zdá být dost přeceňovanou záležitostí...
  • Bethesda vám předhazuje třetí kryptické teaser video z chystané hry, kterou (zřejmě skrze IGN) oznámí...

Mno podle toho druhého kryplického videa bych to typoval na Plants vs Zombies: Reality. Ale jinak teda hádám, že je to ta hororovka od toho japkáče, kterou jste zmiňovali ve článku, nevzpomenu si na název. :)
  • prudislav

Mortal Kombat Steam

Konečně reakce od E. Boona na téma steam verze MK9
    https://twitter.com/noobde/status/325023456666214401
  • Hayley Atwell se zajímá o roli Lary Croft pro nový Tomb Raider film.

Dekoltem by se jí mohla vyrovnat..Ale jinak..má moc prořízlou hubu..na Laru se nehodí..
  • Gordon Van Dyke (bývalý producent EA DICE) doufá, že DICE bude mít koule na to, aby opustilo zasazení...

Takovej Battlefield 2143 bych si nechal líbit, ale o tom si můžeme nechat jen zdát. Už teď musí být každému jasné že dokud jim to v EA nedojde (jakože jim toho poslední dobou nedochází docela dost - viz zničená značka Dead Space), tak se nikam tato série nepohne.

EA si nezaslouží vlastnit tak kvalitní studio jako je DICE...
  • Gordon Van Dyke (bývalý producent EA DICE) doufá, že DICE bude mít koule na to, aby opustilo zasazení...

Battlefield 1950 FTW!
  • ucho
    když to dle mého uvážení nestojí za zmínku, tak se o tom nezmiňuji :) ME2 je tam na origin a už se dal sehnat v minulosti levně na steamu. shank 2 rovněž není v bundlu poprvé.
  • Brumla

http://www.indiegala.com/ - Mass Effect Bundle ? Dřív jsi nebyl tak skoupý na slovo ;)
  • rancor1223

Gordon Van Dyke (bývalý producent EA DICE) doufá, že DICE bude mít koule na to, aby opustilo zasazení...

Taky doufám. Pokračování 1942 nebo ještě lépe 2142 by bylo skvělý. Zvlášť Titan mod bych si rád zopakoval.
  • Hanzales
    Ucho, ty jsi něco jako dárce krve v gamingovém prostředí ;o) I my, co propásli děkujeme!
    A já děkuji těm co poděkují, neboť pak člověk nemusí zbytečně téci tím aktivačním procesem ;o)
  • to mi zas přijde blbý otravovat je se základní funkcí hry... ostatní na to přišli, tak na to snad časem taky přijdu, jak se to hraje :) zatím jsem pár her vyhrál, pár prohrál, ale přijde mi, že nemám vůbec kontrolu nad výsledkem, záleží jen, co to vybere zrovna za kartu, kterou mám já nebo protivník - asi jako když se rozdělej karty na poker na dva balíky a hraje se, kdo má vyšší kartu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit