-
Nejkrásnější hlas měla božská Keeley Hawes. Tahle uhekaná slepice se vůbec nechytá:)
-
Komiksový prequel k The Last of Us má namířeno do Evropy.
Počkám až k nam namíří XBOX nebo PC verze. *4* -
Hayley Atwell se zajímá o roli Lary Croft pro nový Tomb Raider film.
Hlavne Hayley nema vobec prizvuk vhodny na Laru, Camilla (dik za pripomenutie mena) ma prizvuk uplne suprovy. Ide proste o detaily ktore doplnia celok -
Tohle nevím přesně, ale myslím že se Camilla Luddington i někde/někdy vyjádřila, že by si Laru v novým filmu i zahrála (nakonec je to stejně věc castingu, že).
A Hayley Atwell... nevím... příjde mi taková... hmm... nesympatická... -
Výborný interview =]
-
Bethesda láká novým teser trailerem s hořícími slunečnicemi na nový projekt.
O tomhle už je jedna novinka z 18:54 :) -
Ona ji totiz nejen dabovala, ale delala i motion capture ve hre. Jeste aby pak s ni nemela podobne "vlastnosti". -
Lutece Interview
http://www.gametrailers.com/videos/reypx9/bioshock-infinite-lutece-interview
- ti dva jsou výborní :) -
Ta holka zo serialu Califorication, co dabovala Laru v poslednom dieli/restarte by sa hodila, lebo je fakt... ako to povedať... ma iste vlastnosti podobne s larou :D -
No ne, mohli by třeba vrátit normální ingame menu a na tuhle demenci zapomenout.
-
Tak Hayley na to má dva velice zásadní předpoklady, že :) -
Malá ochutnávka z druhé verze Battlelogu.
jezis at na nic nesahaj a enchaj jak to je... zase to akorat pos*rou -
Ucho: Tak jasně že tady to pos*al v první řadě Surtep, který to překupuje ze zahraničí, aniž by si ověřil, jestli to tu funguje a pak Cenega s jejíma blbýma region lockama. Na steamu mě štve spíš samotná podstata jeho vynucení. Kdyby steam fungoval tak, že si tam hry můžeš koupit a koupené krabicovky tam aktivovat jen, když chceš, tak neřeknu ani zbla, protože bych neřešil tenhle problém. Ale tyhle povinné online aktivace mě štvou obecně, RAGE není první hra, se kterou jsem narazil (např. s Maxem Paynem 3 a Rockstar social clubem jsem si taky užil svoje)..
Miserius: No ty prachy mě nevytrhnou, spíš mě to sere z principu. Kdyby to byla hra za plnou cenu tak by to bylo horší :) Ale tak už jsem jim psal maila, tak uvidím, jak se k tomu Surtep postaví... -
Deadpool PC oficiálně
"Deadpool" will be available June 25, 2013 for the Xbox 360 and PlayStation 3 with a $49.99 SRP, and PC with a $39.99 SRP.
http://marvel.com/news/story/20478/pre-order_the_deadpool_video_game_now#ixzz2Qk9Ul8TP -
Pánové to se nevyplatí věřit těmhle kejklířům, musíte nakoupovat na shop.games.cz :3
-
Opraveno, díky za info *3*
-
Určitě, sršení nadávek směrem k obrazovce se počítá také, nebo ne? *15*
-
Kolik tě to stálo?/Jsem dement, už jsem to našel. 169 korun tě snad tak nevytrhne, ale chápu ze jakozto platici zakaznik i kdyby to stalo korunu mas pravo na vse bezproblémový, stezoval bych si Surtepu a jejich prekupnictvi
-
Inu, prostě jen "WTF!?" *8* *9* *13*
Zubní pasta... *15* *15* -
tak řekl bych, že tady je hlavní viník surtep a po něm cenega. nějak nevidím důvod, proč se zlobit na steam. vyžrat by si to za ten amatérismus měl surtep (jestli teda opravdu prodává hru, která nejde aktivovat, o čemž by se měli dozvědět prakticky hned po prodání nějakých kusů...)