Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přihodím také svuj nazor tedy...nedokážu se dokopat k dohrání, takže pro mě teda nic moc. Ale já jsem se přemáhal i u Saints Row 3 které tě bavilo...
  • Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.

Nejsem nějakej IT expert a EA hlavně kvůli Originu nemusím,ale nemyslíte že třeba je ten engine opravdu tak náročnej,že je prostě potřeba aby běžel částečně na serverech a mohli si to zahrát i lidé se slabší konfigurací?
  • Sleeping Dogs je skvělá hra, která ukazuje, jak má vypadat příběh v městské akci. Chytne a nepustí. Taky moc nemusím Hong Kong apod., ale tohle je klenot.
  • Co myslíte má Sleeping Dogs bez DLC za těch 12,5€ co nabídnout ?
    Teda pro někoho , kdo filmy s Bruce Leem nemusel , u Jackieho Chana akční pasáže přetrpěl , poetiku Hong kongu , Šanghaje a jiných páchnoucích rybáren nevyhledává , prvního Kane and Lynche ,Mercenaries2 , Just Cause 2 a Saints Row 3 mohl ?
  • Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.

Zjistili, že jsou v průseru, tak museli uvolnit nějakou výmluvu, na maxis budou lidi nadávat chvíli, na EA pořád

Hmmm , pěkné skoro Trine adventure . Asi počkám na výprodeje ... Kdyby se to objevilo v balíku ani 5 USD jenom za tuhle hru bych nelitoval .
  • ucho
    Black_Hand: no někdy mám takovou slabou chvilku :D
  • Black_Hand
    ty veris v inteligenci lidi? ale no tak :))). vsichni jsme vlastne blby jak mrkev.
  • ucho
    hm, díky za info, co se dá dělat, tedy sáhnu po steam verzi.
  • ucho
    já věřím v inteligenci lidí, že když zde napíšu cenu 6 dolarů a na stránce je 7,5 dolaru, že v tom bude ještě nějaký fígl. a GMG má slevový kupón na další procenta prakticky neustále :)
  • distributorem je SEGA, takže bych si (aspoň prozatím) nedělal naděje...
  • Black_Hand
    tak, ze aplikuju kupon... o kterem si nikomu nerekl :).
  • ucho
    a jak myslíš, že docílíš těch 6 dolarů? ;)
  • Black_Hand
    navic na to jde jeste pouzit 20% slevovy kupon: GMG20-P4DLK-FKYRS
  • Za všechno jistě EA nemůže. Ale pevně věřím, že za toto ano.

Jo, ty Novinky jsou občas absurdní. Mnohdy je tam prostě nějaká zajímavost ze světa a nejvíce plusovanej je komentář, co to nějak převrací na kritiku naší politiky.
  • The Cave me uz od PS3 Trial verze hrozne laka, prislo mi to pekne pohadkovy na odpočinek :))
  • Zive vidim, jak bezmocni kravataci z EA presvedcuji sve vyvojarske studio, aby tam tu drm necpali *4*
    Tohle bude jen nejaky klep. Nevim proc by vyvojari meli mit na necem takovem zajem, a i kdyby, konecne rozhodnuti neni na nich...
  • ucho

The Cave (Steam)

na GMG je za 6 dolarů. no asi počkám, jestli se hra neobjeví na GOGu :)
  • jindra.veliky
    jiste

ve zdejsich diskuzich je EA ve stejnym postaveni jako USA na novinkach.cz

za vsechno muze ea *11*
  • Vedlo je k tomu nařízení od EA. Stejně jako je vedlo nařízení od EA k tomu, aby vzali vinu na sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit