Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drakens

Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.

Tak tohle je velice překvapivé. První informace říkali že naopak za to může EA ( u které bych se tomu ani nedivil) Ale že to chtělo Maxis? By mě zajímalo Kriste proč k tak šílenému kroku se rozhodli? Jediné co mě napadá že když mají Sims online řekli si že to dají i do Sim City....
  • cumpi3

252. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Year Walk, získalo 9/10. Nejhorší hodnocení si odneslo LEGO City:...

na LC:U se docela těším...snad to není tak špatný *6*
  • Tvrdí se, že na třetím Arkhamu nebudou pracovat Rocksteady.

Takže to může stát za houby.
  • No jsem zvědavej co na nás chystají..
  • Vypadá to, že nás v brzké době čeká odhalení třetí Batman: Arkham hry.

Jestli to zpracujou stejně dobře jak předchozí dva díly tak se mnou můžou počítat :)
  • Vypadá to, že nás v brzké době čeká odhalení třetí Batman: Arkham hry.

Batmana můžu, tak pojďme chlapci!! Ne že ho ošidíte!!
  • ucho
    asi se nedíváš na pořad Král dortů vysílanej na TLC, co? :) bys koukal, co se dělá v Americe za dorty... :) (pěkně drahá sranda)
  • montatatana

Jeden z nejúchvatnějích (pohyblivých) dortů, jaké jsme kdy viděli. Tvůrci ho vytvořili na motivy The...

Proc se tomu rika dort? Vzdyt je to spis pohyblivy diorama.
  • no z hlediska hratelnosti určitě, to nové se zatím příliš hrát nedá :))
  • Keyz
    To asi ne, pak by hráči mohli říci, že Sim City 4 je lepší.
  • stylově Sim City 4 :)
  • Neblázní, je to EA. To bude Dead Space 1 nebo Mass Effect 1 :D
  • Foxtrot_cz

Majitelé problémového SimCity získají 18. března jako bolestné hru z portfolia EA.

Jestli to bude opravdu jakákoliv hra, tak jim tu špatnou stabilitu klidně odpustím :D
  • Adrenalinem po dalším tvrdým SSS runu v DmC. X-X-X SSS powa!
  • a čím seš nadupanej ty???
  • Drakens

Milion kopií hry Tomb Raider se prodalo za necelých 48 hodin.

Něco končí něco začíná :-) Ber to takhle.
  • DICE se přestává věnovat Battlefield 3.

:) Tak právě tohle bylo jasné od počátku . Battlefield jako sezonní upgrade ? Děkuji nechci .
  • Devil may cry jsem dohrál už dávno ale díky, ten poslední díl je fakt krátký ale není špatný, metal gear mě ovšem bavil víc :)
  • Sakra za co mínuska? DmC je drsná pecka. Všechny cutscény jsou nadupaný.
  • ringmancz
    sice nejsem jeho mluvčí, ale ve FC říkal Petr, že to hraje a recenze bude myslím příští týden. snad to nedopadne jako jiná recenze na nejmenovanou hru od Konami *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit