-
Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.
Tak tohle je velice překvapivé. První informace říkali že naopak za to může EA ( u které bych se tomu ani nedivil) Ale že to chtělo Maxis? By mě zajímalo Kriste proč k tak šílenému kroku se rozhodli? Jediné co mě napadá že když mají Sims online řekli si že to dají i do Sim City.... -
252. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Year Walk, získalo 9/10. Nejhorší hodnocení si odneslo LEGO City:...
na LC:U se docela těším...snad to není tak špatný *6* -
Tvrdí se, že na třetím Arkhamu nebudou pracovat Rocksteady.
Takže to může stát za houby. -
No jsem zvědavej co na nás chystají..
-
Vypadá to, že nás v brzké době čeká odhalení třetí Batman: Arkham hry.
Jestli to zpracujou stejně dobře jak předchozí dva díly tak se mnou můžou počítat :) -
Vypadá to, že nás v brzké době čeká odhalení třetí Batman: Arkham hry.
Batmana můžu, tak pojďme chlapci!! Ne že ho ošidíte!! -
asi se nedíváš na pořad Král dortů vysílanej na TLC, co? :) bys koukal, co se dělá v Americe za dorty... :) (pěkně drahá sranda)
-
Jeden z nejúchvatnějích (pohyblivých) dortů, jaké jsme kdy viděli. Tvůrci ho vytvořili na motivy The...
Proc se tomu rika dort? Vzdyt je to spis pohyblivy diorama. -
no z hlediska hratelnosti určitě, to nové se zatím příliš hrát nedá :))
-
To asi ne, pak by hráči mohli říci, že Sim City 4 je lepší.
-
stylově Sim City 4 :)
-
Neblázní, je to EA. To bude Dead Space 1 nebo Mass Effect 1 :D
-
Majitelé problémového SimCity získají 18. března jako bolestné hru z portfolia EA.
Jestli to bude opravdu jakákoliv hra, tak jim tu špatnou stabilitu klidně odpustím :D -
Adrenalinem po dalším tvrdým SSS runu v DmC. X-X-X SSS powa!
-
a čím seš nadupanej ty???
-
Milion kopií hry Tomb Raider se prodalo za necelých 48 hodin.
Něco končí něco začíná :-) Ber to takhle. -
DICE se přestává věnovat Battlefield 3.
:) Tak právě tohle bylo jasné od počátku . Battlefield jako sezonní upgrade ? Děkuji nechci . -
Devil may cry jsem dohrál už dávno ale díky, ten poslední díl je fakt krátký ale není špatný, metal gear mě ovšem bavil víc :)
-
Sakra za co mínuska? DmC je drsná pecka. Všechny cutscény jsou nadupaný.
-
sice nejsem jeho mluvčí, ale ve FC říkal Petr, že to hraje a recenze bude myslím příští týden. snad to nedopadne jako jiná recenze na nejmenovanou hru od Konami *1*