-
LEGO
Hele můžete mi někdo vysvětlit, proč mám v nastavení lego her zašedlou položku enhanced graphics ??? Mám win7, čtyřjádro a 1gb dx11 grafiku. Tak proč nemůžu zapnout Motion Blur a Depth of Field... -
Ano, nepatri to sem, o par prispevku zpet je ten samej odkaz, presto to tu mrdnes. WTF?
-
Vím, že to tu nepatří, ale tohle už je fakt maras. Na těch Novinkách musí být nějací zamindrákovaní herní neschopové, protože jinak jejich neustále útoky na pc hry nechápu. http://www.novinky.cz/krimi/294894-sedmnactilety-ridic-noc-pred-nestestim-ujizdel-policistum-v-pocitacove-hre.html
-
Ano, prosím ignoruj je, ideálně na ně nadávej dál (není sarkasmus, aby bylo jasno). Nejhorší jsou ti, co na to nadávají ale stejně to kupují a nebo hůř, stahují z torrentů nebo odkud.
-
Ja bych vsechny ty internety a hry zakazal. :-D
-
At se s tim jdou vycpat. Kdyz si chcu zahrat singl, tak chcu hrat sam, bez nejakych socialnich blbinek nebo dalsich lidi.
Pokud mam chut na hru s zivymi hraci, pripadne s nejakou formou socialni interakce, tak si vyberu takovou hru.
Ale tenhle trend, kdy se vydavatele snazi protlacit nutnost online do SP her (at uz je jejich motiv jakykoliv) se mi vubec nezamlouva a dost mozna budu takove hry uplne ignorovat. -
Pochybuji, že nějaká reakce bude. Oni z takových článků mají nejvíce peněz a tohle šíření dál jim ještě pomáhá.
-
to už na novinkách, resp. právo přehání, tak jsem jim do redakce napsal ať si svě holky redaktorky umravní a ať dělají novinařinu a ne bulvár, jse zvědav na jejich reakci.
-
Crytek: Closed Single-Player Must Go
http://tinyurl.com/bt5ljwz
Pardon za tinyurl, místní linkovací skrip pořád není schopný strávit čárku... -
a mlátit prostitutky (šla-pkky mě to nechce vzít) velkým růžovým maxidildem
-
"Only one FPS per year, so don't expect to see all the major titles."
-
Nejlepší je sledovat CNN, BBC :) A Novinky jen na něco, tohle je ostuda
-
Zrovna hraju ME3, tak bacha, zítra zachránim galaxii!
-
Jo kdyby to nebyly jen FPS hry a jen dvacet let .... tak velké výkyvy v kvalitě díky porodnímu 3D by tam okolo roku 97 byly tak jako tak .
-
Po třech letech končí vývojářské studio Jerry Bruckheimer Games. Za svou existenci se mu nepovedlo dokončit...
Jerry Bruckheimer Games, founded in 2007. -
Ach....Kdyby jen touhle a kdyby jen starší ....
-
no oni popravdě v tom článku ty skutky nespojují a nedělají závěr, že ta hra ho k tomu přivedla. jen to tak nějak píšou. je to dá se říct korektní, ale hloupé kvůli tomu, že tyhle závěry si pak budou dělat lidé sami. nazval bych to nenápadnou manipulací s míněním ostatních :)
-
Nějaký typ na slušné online noviny? S tímto výkalem u nich končím. Jestli se nepletu to je druhá taková zpráva tam v poslední době?
-
Tak už útočí i na české hry. A k tomu ještě Češi. Ach jo, tohle bolí.
-
Tak hoši,dneska hraju saints row a zítra podle novinek budu odpalovat baráky,lodě a lítat na létajícím koštěti před policajtama *1* *1*