-
jo, blbě jsem se podíval, 429. -
Navíc mi to dává jistotu, že se šedá krabice neporouchá. Za těch 13 let a x tisíc odpařených hodin už k ní mám citový vztah.
-
hm.. když jsem to včera zkoušel tak mi to ukazovalo přes 200
-
jen pro info ve statistikách vidím u Stadium 19 čechů... :)
-
Nic si z toho nedělej, k Vám možná brzy dorazí i DVD nebo dokonce Blu-Ray :O to by bylo něco pepíčku co?
-
Jooo tohlee tak to u nás bylo ale už je to strašně dávno. už tak 8 let sem to neviděl
-
to byl i jeden z důvodů, proč jsem si ho před týdnem pořídil :) začal jsem s FFVII
-
... asi som obplyvneny knizkami ale zacal som napr Dragonlance, tj si neviem predstavit hociakeho superbojovnika ktory by sa dostal co len na dohlad Raistlina alebo Dalamara, a prezil (hoci Kitiare sa to skoro podarilo ) *4*
-
myslim ze mame iny nazor v jednej dolezitej veci, pre mna mag uz od cca polky hry ma byt uber postava, co beznych ludi rozmelie na prasok behom 5tich sekund, ty to beries tak ze vsetky povolania maju byt vyvazene. magovia by mali mat problem s priserkami ako su lichovia a nie bojovnici(mozno ti ktori su zakuti do uber brnenia etc)...a z toho vyplyva kompletny pohlad na to ako by mal vyzerat fight v rpg :)
-
Gran Turismo 6 na PS3 ještě letos potvrzeno...
-
ale jo :) no nic, jdu pracovat :D
-
Ucho, delas taky neco jinyho krome vydelavani na hry? *2*
-
Tak ja s tou cenou problem taky nemam *3* , jen mi prijde ze jsem nekde cetl neco v tom smyslu, ze by mel byt opet zdarma, coz posledne jiste prineslo spoustu novych hracu k TM znacce.
-
"zto nieje o uspokojovani, alebo spokojnosti, je jasne ze ked mas partu v ktorej je mag, tak ma navrch, bezne bitky by presne o tom mali byt:"tank si zamkne protivníka a DPS to do něj šijou"" - Tak jestli tě baví to, že se protivník chová pořád stejně, resp. že v každým fightu děláš pořád to samý, tak v pořádku.
Nesouhlasím s tím, že mág/střelec v družině má být automaticky výhoda. To nepoukazuje na nic jinýho, než že s bojovníkem je něco špatně. Pokud ukituješ plechovku jak nic a pravou výzvou je pro tebe teprve mág, pak máš problém v mechanikách, a tím, že všude nacpeš mágy a střelce, se problému pouze vyhýbáš. Navíc se z hlediska AI nic nemění, snažíš se npc DPS zamknout bojovníkem, jeho léčit a je co nejdřív usekat. Prostě si nemyslím, že bylo v pořádku, že jsi Sarevoka s klidem ukitoval (tam ale zároveň nebylo v pořádku, že dostat ho jinak dost dobře nešlo...).
Celej engagement systém je postavenej na myšlence, že i bojovník bude na bojišti konečně představovat hrozbu, nepůjde kolem něj běhat jakoby nic a vodit si ho, kam potřebuješ, kitovat apod. Bude představovat element, na kterej je třeba si dát pozor a počítat s ním. Nebo tobě připadá kitování v pohodě?
"V DAO to nebolo riesene skriptami? ze ked mag zosle kuzlo tak sa na neho zosypu vsetci? mam ten pocit." - Já myslím, že to bylo založený klasicky na aggru - kouzla generovaly velkej threat, takže npc se vrhli na mága. Jenže bojovník (samozřejmě obránce - meč a štít) měl právě ty zamykací schopnosti - buď přímo lock dovednost, nebo dovednosti na brutální generování threatu. NPC tudíž byla banda blb*čků, co se chovala furt stejně, tzn. šli po tom, kdo generoval největší threat, a ty sis je furt jen vodil, jak bylo potřeba. Na tomhle stojej snad všechny MMOočka, v nichž jde o výzvu pouze v případě, že je NPC pořádně nabušenej, má plošný útoky, běhaj mu posily (takže tank musí reagovat) apod. Jenže všimni si, že 90% fightů je kvůli tomu zívačka, protože prostě nemůžeš za každým rohem mít ultimátního zabijáka. V DA2 se to řešilo zase částečně tak, jak říkáš -v půlce fightu přiběhlo brutální DPS a začalo ti řezat mágy a střelce - alespoň nějaký ozvláštnění repetitivní nudy, přestože přinášející jiná negativa... -
Ja nerikam ze je ten model spatny, jen mi to prijde jako uplne jina postava. Kazdopadne se na pokracovani moc tesim, tak doufam ze to bude stat za to.
-
tak to netuším. osobně mi těch 10 eur přijde na to množství hodin, kolik u toho může člověk strávit, jako symbolický poplatek :)
-
Kazdopadne tech 10 ecek jim za to rad dam, Canyon me bavi a na Stadium a Valley se chystam.
-
mně osobně to moc nevadí, proti současné nic nemám a stejně ji člověk většinu času zepředu neuvidí :)
-
Mozna se pletu, ale nevyjadrovali se nejakej ten patek zpet autori v tom smyslu, ze novy Stadium ma byt opet zdarma?
-
Trailer peknej a na hru se moc tesim, jen doufam, ze jeste zapracuji na modelu Zoe, pac si neni vubec podobna s tou z predchoziho dilu.