-
To mám za to, že si dělám srandu z cizího neštěstí :) -
Project Eternity
http://forums.obsidian.net/topic/63432-update-44-the-rules-of-melee-engagement/
Zní to zajímavě, protože to vývojáře nenutí odkázat bojovníka na pouhé stun dovednosti (což je nefér zejména pro ty, kteří se přes něj snaží dostat k jiné postavě), ale hlavně si to docela slušně vytírá zadek s klasickou a všeprostupující aggro mechanikou...
Celkově by mi víc sedělo, kdyby měla některá NPC napevno naskriptováno, že prioritou jsou vždy kouzlící postavy (což mění situace hlavně při delších bojích). Bojovník by si pak npc nezamykal jako poslušné ovečky pomocí threat gain dovedností, ale musel by se, vzhledem k ve videu představené mechanice, o dost chytřeji pohybovat po bojišti.
EDIT: Zapomněl jsem říct, že to samozřejmě celkem elegantně řeší "taktiku" všech zbabělců (což jste vy všichni, co hrajete za mágy a střelce!!!), totiž kitování. (poznámka: Celá tato věta byla myšlena jako přátelské popichování a je smutné, že mám vůbec potřebu to zde dodávat. Zkušenost s místními diskuzemi mě ale mnohému naučila...) -
to teda znamená, že nepůjdou ani PS1 hry, takže další tahání peněz z lidí
-
fps jsem hrál zatím jen resistance všechny tři díly a neměl jsem problém... stačilo to.
-
Guerilla Games pomáhalo Sony vytvořit PS4 ovladač, který bude skvělý (i) na FPS hry.
Nevím, ale PS4 ovladač mi připadá jako skoro stejný, bez větší revoluce jako PS3 a ten byl na fps vcelku špatný. -
Novy ROME 2 trailer
http://www.youtube.com/watch?v=7fqb3cPPfuM -
Sony sdělilo japonskému novináři, že PS4 nebude podporovat CD ani Super Audio CD.
To si jako nepřehraju na PS4 svou hudební spírku? S tím ať jdou někam. Nechápu, vždyť všechny blu-ray mechaniky čtou i CD, tak kde je problem? -
Sony sdělilo japonskému novináři, že PS4 nebude podporovat CD ani Super Audio CD.
Co to je CD? -
A co potom PS4 hry s texturami co budu konecne na urovni a nie ako z kosa na odpadky? To uz potom opticky internet bez omedzeni do kazdej rodiny :)
-
bath salts *9*
-
já myslím, že bleskař na něčem jede, tohle není normální...
-
Gearbox investuje do vývoje her spoustu vlastních peněz, část jich pochází z výdělku herní série Borderlands.
Hmmm a tím chtějí ospravedlnit co ? Duke Nukem Neverbetter či Colonial Martinez ? -
Ty platíš kreditkou? *7* *1*
-
hmm
http://q3.cz/images/32nomad10.jpg -
No to je stále zjevné :D
-
Jak říkal klasik .... optimalizovat ,optimalizovat, optimalizovat se ... a pak raděj utekl dělat dema sušenkám.
-
Safra 40GB to mne hned potom operátor třetiny národa označí za stahovače a mám po žížalkách na celý měsíc :(
-
Namco Bandai udělal chybičku v názvu 3DS titulu, který nazval Nartuo Powerful Shippuden (namísto Nartuo...).
Tak ještě jeden pokus pro bleskaře ..... *1* -
Dozvíme se zítra něco nového o Prey 2 ze stránky aliennoire? Těžko říct, Bethesda od ni dává ruce pryč...
Doufám že ano *16* -
Jestli jsou tam videa, zvuky a kdovíco ve vysokých rozlišeních, kvalitách... Nevím, no. Ale nestěžoval si Hideo, že se mu toho na blue ray placku moc nevejde (MGS4)? *4*