-
Reproduktor v PS4 ovladačí bude sloužit ve hře Killzone: Shadow Fall k přenosu zpráv z rádia.
Pěkný pěkný...snad to bdue kvalitní a pěkne radiošum a ne uvřískanej repráček co šumí protože nic jinýho neumí -
Spis se blizi doba kdyz budes muset mit tri grafarny. Jednu na postavu a vlasu od AMD, druhou na fyziku od nVidia a treti na samotnou grafiku (tam uz to bude fuk).
-
tys nikdy nehral jrpg co? :D
-
AMD zítra odhalí tressfx, které má posunout hranice realismu v PC hrách. Pravděpodobně půjde o novou...
Blizi se doba, kdy vsechny postavy ve hrach budou mit metr dlouhe vlasy. -
...a pluska se jen sypou :D populisto...
-
Kubas: při čtení tvého příspěvku se mi nevím proč vybavil Červený trpaslík a Kryton:
http://www.youtube.com/watch?v=N8_GbB1Al-Q -
"vzor chování těch lidí je stále stejný. nakonec to skončí tím, že se ti lidé vysmívají lidem, co za hry platí. pak přejí společnosti, co udělala nějakou hru, aby krachla a žádné další hry nedělala."
a jo, v pořádku, akorát jsem doufal, že se třeba aspoň omluvíš, ale ty mě tady akorát otevřeně obviňuješ z toho, že kradu... možná si sundej ty brejle, abys taky viděl něco jinýho než vnitřek svý palice. -
AMD zítra odhalí tressfx, které má posunout hranice realismu v PC hrách. Pravděpodobně půjde o novou...
Bezva ještě zapracovat na realistické zeleni, chování vody a terénu a možná by se to konečně mohlo někam pohnout. Ale zajímalo by mě co za grafiku popř. procesor bude potřeba aby dokázal/a zobrazit vlasy jako třeba na tom obrázku. Aby pak jedna vlasatá hlava nevydala za celé crysis 3... -
Kubas: "prostě se mě osobně dotklo, že každej, kdo čórne hru, aby si ji vyzkoušel, je sprostej zloděj a způsobuje krachy studií"
a to jsem psal prosím kde? jinak v pořádku? :) skoro spíš jako by tě kvůli něčemu hryzalo svědomí a vidíš v textu i něco navíc... -
právě :D všechno je ti jedno, ale dal sis tu práci, abys mi odpověděl, seš moc hodnej, díky :) a dojímáš s tím "používáním argumentů", s tím tu někdo před lety přišel a použil to a od tý doby se tu tím každej ohání :D já žádný argumenty nepoužívám, prostě se mě osobně dotklo, že každej, kdo čórne hru, aby si ji vyzkoušel, je sprostej zloděj a způsobuje krachy studií... kdybys napsal jen to svoje "je mi to u zadele", tak to beru, ale ty ses pod tím ještě musel vykecat.
-
Kubas: ptal ses, odpověděl jsem ti. to chceš proti mně použít jako argument to, že ti odpovídám na tvůj dotaz? no dobře... :D
-
Kterou prodejnu vlastníš ?
-
je ti to jedno, ale vysypeš sem o tom deset řádků textu... to se asi hodně nudíš :)
-
Tak proto ta kvalita dneska tak prudce roste .... rozvázali jim oči :DDDD
-
Vyzkouším a smažu , nebo naběhnu do obchodu ... tohle platilo a platit bude bez nebo s demoverzemi .
A jak si ti strašliví zapšklí piráti po léterch nemohou GOG ani vynachválit ;) -
Kubas: umíš číst? to že je mi jedno, kdo si doma co dělá a co si stahuje, to ze mě dělá morálního boha? ok :)
kde házím všechny do stejnýho pytle? mluvil jsem o většině projevů zde, a ta většina nese prostě tyto rysy. že se mermomocí cpeš do téhle skupiny, vztahuješ to na sebe a pak se cítíš ublíženě není vůbec můj problém... -
tress FX.... proč španělsky ? . No pokud to nebude korunováno předváděčkou pseudonových grafik , tak by už bylo i na čase . -
nemám rád, když tady ze sebe někdo dělá morálního boha a všechny hází do stejnýho pytle. já jsem navíc mluvil o tom, že když si hru někdo chvíli zahraje, zjistí, že to není pro něj, a odinstaluje ji, dá se to pochopit (koupit si něco, co pak ani nebudu chtít hrát, by mě naštvalo), takže se tím právě zabrání, aby věnoval čas něčemu, co ho nebaví...
fakt mě baví, jak mě znáš, že hned víš, co mi přijde nebo nepřijde. hlavně že sis ulevil. -
je mi u zadele, co si doma kdo dělá...
"a jak ty konkrétně víš, jaká nastala situace u těch, co vykřikují, že je to blbost" - čtu zdejší diskuze. vzor chování těch lidí je stále stejný. nakonec to skončí tím, že se ti lidé vysmívají lidem, co za hry platí. pak přejí společnosti, co udělala nějakou hru, aby krachla a žádné další hry nedělala. navíc že je to blbost vykřikují často až potom, co tu hru dohráli. to ti nepřijde vůbec zvláštní, že někdo věnuje svůj čas něčemu, co ho nebaví? no asi nepřijde, jinak by ses neptal. -
a když to někdo upirátí, hraje to půl hodiny a pak to smaže s tím, že ho to vůbec nebaví, tak to je taky špatný? a jak ty konkrétně víš, jaká nastala situace u těch, co vykřikují, že je to blbost?