-
Neverwinter Nights 2
Někteří z vás možná ví, že kompletní edice NWN2 se v poslední době téměř nedala sehnat, minimálně ne jako kompletní balík za přijatelnou cenu, pročež pátrání po hře vzdali (alespoň já ano). Hra před nějakou dobou zmizela i ze Steamu, protože Atari ztratilo práva...
Každopádně teprve teď jsem objevil, že kompletní edice se před měsícem objevila na gogu! http://www.gog.com/gamecard/neverwinter_nights_2_complete
Když jsem to onehdá dohrál poprvé, šlo o warez verzi (byl jsem mladý, nezkušený a rozporuplný hříšník). Takže je super, že to konečně v nějaké normální podobě vyšlo. Samozřejmostí je, že hru pro gog konečně potunili tak, aby byla bez problémů hratelná na W7.
PS: Už kvůli toolsetu to stojí za to, podle mě je šikovnější než v původním NWN... -
evidentne ich hral priliz malo, ze nedokazal vyventilovat zo seba ten hnev
-
Hezky řečeno :D BTW ja sem tu o piratstvi neřekl ani slovo mam koupeny všechny Díly Crysis, Jednička je pro mě špička 9/10 dvojka byla slabši 6/10 a trojka je už lepší už jen kvuli ty hezky grafice :D 7.5/10
-
jo ke všemu. Hlavně i u dem psali že nereprezentuje konečnou kvalitu hry :D natož v nějaký betě
-
http://www.novinky.cz/krimi/294217-vrah-z-frenstatu-mel-zalibu-v-nasilnych-pocitacovych-hrach.html
lol...co vic dodat -
Fight Club 47: Beta není demo! *1*
-
je přeci potřeba demo, který ti ukáže celou hru. pak je potřeba celou hru dohrát, aby si dotyčný dokázal udělat obrázek. a až ji celou dohraje, musí všude vykřikovat, jaká to byla blbost, že za to by peníze nedal a že to za ty peníze nestojí. ještě by mu chudákovi ty společnosti měly platit za to, že tu hru musel hrát :)
-
ne demo neslouží k tomu abys zjistil jestli ti pojede. Demo slouží k tomu aby sis mohl vyzkoušet hru. To znamená hlavně SP kampaň, abych zjistil AI, hratelnost atd...
-
A k čemu teda to demo chceš? Demo snad slouží k vyzkoušení hry a abys zjistil,. jestli ti pojede. K tomu MP bohatě stačí, navíc tam nejseš omezenej jen malou částí mise.
-
Multiplayerova beta jako demo stačí? prosim tě něžvaň tady kraviny jo... jsou i jiní lidi jako já který nějakej MP vubec nezajímá
-
Počet nelegálně stažených verzí Crysis 3 se pohybuje kolem 70 tisíc.
Si jen ubozak co hleda vymluvu! Byla BETA a to jako demo staci. Dema byly vzdy otom aby si clovek hru zkusil a zjistil jestly mu to pojede. -
Stojí snad někde v bleskovce nebo v článku, že jde výhradně o PC verzi?
-
Nikdy protože na konzole se přece nepirátííí :D:D jen já znám asi pět lidí a ty maj takovejch staženejch her na X360 který já si nekoupil za celej život :D
-
Když dneska každej na Demoverze 5ere tak se neni co divit, ještě bych jim přál aby se jich nelegálně stáhlo třeba 10 000 000 -
Hádám, že to těm lidem za 6h singlu nestojí :).
-
To je taková sr@cka, ze to lidi ani piratit nechcou :D -
A kdy nás budete informovat o počtech stažených nových her na Xbox? -
Tomu verim...pokud to je cislo jen z Ulož.to *2*
-
Počet nelegálně stažených verzí Crysis 3 se pohybuje kolem 70 tisíc
Jenom? To ta hra nestojí lidem ani za stažení? *1* -
Outsourcing jede samořejmě jako u každého zboží v číně, ale i tamní pracovníci musí mít doposud při výrobě zavázané oči a řídit se pouze hmatových smyslem *3*