Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parada, konecne plnohodnotny nastupce "flatout". Nemuzu se dockat *3*
  • dáreček od bugbear
  • http://www.youtube.com/watch?v=XORYQ52migc
  • Asi jsem se pocural :D
  • Caincz
    Už ho prodáváme...
  • 25. února
  • Kdy má vyjít MGS:RVG
  • OMG ITS NEWS FROM BLIZZA .......,,,it was Diablo
  • Backstreet Boys byla fakt ostuda
  • Vrook
    Trefný to je dost no *4* "Well maybe the cops are actually bad guys and maybe this world is actually a bad place to live and maybe the security monitoring system is a badness... well, we made a game about superheroes."
  • Trefné shrnutí konference (games by se mohlo příště taky poučit ) .... a nemusel jsem se cukat o půlnoci . Tři minuty a víme vše podstatné :DDDD
  • Ukázku ze hry Watch Dogs na půlnoční konferenci Sony nepohánělo PS4, ale počítač.

to by nebolo Games.cz aby si neriplo do konzoli...demencia a ubohost...
  • Vrook

Funny stuff

http://www.youtube.com/watch?v=0rJDn0jRnUQ&feature=youtu.be
    Zase: jestli to tu už někde je, tak sorry. *3*
    Každopádně ač nejsem žádnej fanatickej odpůrce Sony, Playstation a vlastně ani ničeho jinýho, tak tohle je jedno z nejvtipnějších videí, který jsem za poslední dobu viděl. *15*
  • ringmancz
    já tam teda čtu "list of third-party video game developers and publishers who will be supporting..." PlatinumGames nebo Cauldron si taky hry nevydávají sami
  • Podívejte se na video ze zrušené Star Wars bojovky, na které pracovalo Studio Gigante.

Co jsem někde četl tak to Pc mělo hardware přibližně na stejné úrovni jako má mít PS4
  • Pokud utopí ranec a hra není hotová ... tak prostě hru zruší . Ekonomika funguje i v tomhle bussunessu a bohužel kvality hry jsou až na druhém místě , stačí když se na roční datadisk naženou ovečky a kupují ... v
  • smejki
    Warhorse není (self)publisher *7*
  • Ale no tak *4* jeden nemoudrý člověk řekl: "Plkám, plkám kraviny aniž bych měl dostatečné info"
    Promiň ale naběhl sis na to sám, když si ani neviděl tu konferenci a chceš někomu něco vyvracet. *5* *5*
  • Chybka, pardon.
  • přeprávničen *8* stačí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit