Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak, jsme na tom stejne :) A bude sleva na druhy dil (+ vetsi slevy pro PS+)... Poledni dobou docela vydareny Games of the Month, zacalo to Red Dead Redemption a pokracuje dal :)
  • ucho
    http://www.gametrailers.com/netstorage/psmeeting/live.html
    (3:24:12)

tenhle pán z ubisoftu mluví o té konferenci a říká, že šlo o PC odpovídající výkonem PS4, stačí? ;)
  • ucho
    ha, parada, tak jeste ze jsem si tu ME3 nakonec nekoupil :D
  • PS+

Ps+ hry zdarma od 6. března jsou Mass Effect 3, Dead or Alive 5 a Joe Danger 2
  • Ale no tak *3* jeden moudrý člověk řekl: "Hledal jsem zrdoj téhle zprávy a našel jsem jen jednu větu z nějakého fora, kterou napsal člověk asi jak já, nebo ty z videa je jinak vidět ovládání PS4, jinak to, že by to šlo z PC...ono PS4 ještě nemá ani finální vzhled, takže každý dev kit je v podstatě PC."
  • Amylee.Anderson

Ukázku ze hry Watch Dogs na půlnoční konferenci Sony nepohánělo PS4, ale počítač.

*15* *15* *15*
  • Netykalo se to jen USA?
  • Copak cena, ta je za tři blockbustery normální, ale co "Download Size 3 KB" u prvního MW?
  • ucho

Modern Warfare (Steam)

http://www.amazon.com/gp/product/B00BFZERV2/ref=s9_al_ft_g367_ir014?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0NARD5HF6FG9GTYRJD8P&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1498359982&pf_rd_i=1000716161

celkem zajímavá cena...
  • Vrook

Legends of Grimmrock II?

http://www.grimrock.net/2013/02/21/about-the-new-project/
    jestli to tu už někdo psal, tak sorry *7*

EDIT: sorry za ten title.. samozřejmě vim, že to neni Legends ale Legend a né Grimmrock ale Grimrock *5*
  • Ti si to asi nebudou vydávat sami a mezi indie scénu se taky neřadí, takže to nic neznamená. Navíc kdo je zná, když nic zatím nevytvořili?
  • ringmancz
    Sony rozdávalo 10$ věrným zákazníkům na PSN, dostal někdo?
  • Podívejte se na video ze zrušené Star Wars bojovky, na které pracovalo Studio Gigante.

Těžko můžou soudit, jestli si na sebe hra vydělá, když ji do zrušení nikomu neukážou. Lidé se o SW hrách vždy dozví až po jejich zrušení, pokud vůbec.
  • Pozor , ruší jen ty které si na sebe hned nevydělají ... takže většinu zajímavých :(
  • Podívejte se na video ze zrušené Star Wars bojovky, na které pracovalo Studio Gigante.

Ať jdou sakra do háje. To se každá rozdělaná SW hra musí zrušit?! Jen čekám, kdy nám oznámí, že Star Wars 1313 je taky zrušeno.
  • BelaJBB

DLC Missing Link

k tomu za 2,74 € sa tiež vyplatí.
  • A není tam ani CDPR, kteří Zaklínače 3 na PS4 oznámili.... a co z toho? :)
  • třikrát Hurá!
  • ringmancz

Seznam herních vývojářů a vydavatelů, kteří budou podporovat nově oznámenou konzoli Playstation 4.

Warhorse tam nejsou
  • Docela by mě zajímali specifikace toho PCčka,kdyby někdo věděl nebo se nějak dozvěděl,byl bych rád *4* Nebo z té starší ukázky na čem jim jela tenkrát *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit